Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

Perle – Tietoliikenne, teollinen IoT

Etusivu Tuotteet Perle – Tietoliikenne, teollinen IoT

Kanadalaisen Perle Systems tuotevalikoimaan kuuluu korkealaatuisia, tietoturvallisia ja runsailla ominaisuuksilla varustettuja tuotteita automaatio- ja tietoliikennesovelluksiin. Perle Systems Ltd. on osa Phoenix Contact -konsernia.

Perlellä on yli 700 hallittavaa ja ei-hallittavaa teollisuus-Ethernet kytkintä pitäen sisällään mm. 10/100/1000, PoE, kuitu ja combo-portti kytkimet. Perlen IDS teollisuus Ethernet-kytkimet on suunniteltu kestämään äärimmäisiä lämpötiloja, tärinää ja iskuja, joten niitä voidaan käyttää teollisuuden automaatiossa, merenkulussa, rautateillä ja sähkö- ja kaasuteollisuudessa.

Perlellä on yli 780 hallittavaa ja ei-hallittavaa kupari-kuitu ja kuitu- kuitu mediamuunninta. 10/100/1000/10G mallit. Saatavilla myös laajennetulla käyttölämpötilalla -40 … +75°C.

Lisäksi Perle valmistaa myös SFP ja XFP optisia transceivereitä: SFP-DUPLEX, SFP-SIMPLEX (BiDi), SFP-CWDM, 10G SFP+ ja XFP

Perlen IOLAN konsolipalvelin -tuoteperhe tarjoaa datakeskuksen operoijalle juuri ne välineet, joita he kaipaavat eniten – suojatun etähallinnan Ciscon tuotteille (reitittimille, kytkimille ja palomuureille) sekä Solaris, Windows, Unix ja Linux palvelimille, kuten myös PBX:lle ja mille tahansa laitteelle, jossa on sarjakonsoli-portti. 1 – 48 porttiset mallit. Tuki myös OoB -yhteydelle (LAN, kuitu tai 3G/4G).

Perlen IOLAN sarjalaitepalvelimilla voidaan kytkeä kaikki sarjaportin (RS232, RS422 ja RS485) omaavat laitteet verkkopalvelimen sovelluksen käyttöön käyttäen LAN, WLAN tai 3G/4G yhteyksiä. Perlen kehittämä TrueSerial® teknologia takaa ainoana markkinoilla autenttisen sarjamuotoisen tietoliikenteen.

Kun teollisuusympäristössä käytetään tiedonsiirtoon kuparikaapeleita, tulevat rajat vastaan hyvin nopeasti. Sarjaliikenteen mediamuuntimilla voidaan siirtyä RS-232/422/485-sarjaliikenteessä kuparista häiriöttömiin valokaapeleihin – ilman hankalia ylijännitesuojaus-, suojaus- ja potentiaalintasaustoimia.

Mikäli on tarvetta laajentaa Ethernet-palveluita IEEE 802.3 määrittelemää maksimi etäisyyttä pidemmälle (yli 100m) ja uuden kuitu-pohjaisen yhteyden rakentaminen on liian kallista, ovat Perlen Ethernet Extender -tuotteet siihen oikea ja kustannustehokas ratkaisu.

Serial SHDSL Extenderit pidentävät sarjamuotoista datayhteyttä aina 20km asti. Kaapelina voi olla kierretty parikaapeli (CAT5/6/7), koaksiaali tai muu kuparikaapeli. Serial SHDSL Extenderit ovat protokolla transparentteja ja tukevat RS232, RS422 ja RS485 liitäntöjä. Kahdella SHDSL portilla voidaan helposti toteuttaa point-to-point, vikasietoinen point-to-point, lineaarinen tai tähti muotoinen verkkotopologia.

Signaaliliitännät ovat erityisen herkkiä ylijännitteille. Perlen ylijännitesuojat ovat tehokkaita sekä nopeita ja niiden liitännät toimivat matalilla lähetystasoilla ja suurilla taajuuksilla. Malli DT-LAN-CAT6+ pystyy käsittelemään eri dataprotokollia hyvin suurissa siirtonopeuksissa: esim. Ethernet, Power over Ethernet (PoE), ISDN, Token Ring sekä DS1.

Perle Systems referenssit
Perle Systems asiakasreferenssejä