Timeless Technology
Tietoliikenne, automaatio ja mittaustekniikka

Perle – Tietoliikenne, teollinen IoT

Etusivu Tuotteet Perle – Tietoliikenne, teollinen IoT

Kanadalaisen Perle Systems tuotevalikoimaan kuuluu korkealaatuisia, tietoturvallisia ja runsailla ominaisuuksilla varustettuja tuotteita automaatio- ja tietoliikennesovelluksiin. Perle Systems Ltd. on osa Phoenix Contact -konsernia.

Ethernet-kytkimet, mediamuuntimet, Ethernet Extenderit, konsolipalvelimet, päätepalvelimet, M2M sarjalaitepalvelimet, Serial Extenderit ja ylijännitesuojat.

Teollisuus Ethernet-kytkimet

Hallittavat ja ei-hallittavat teollisuus Ethernet-kytkimet pitäen sisällään mm. 10/100/1000, PoE, kuitu ja combo-portti kytkimet. Perlen IDS teollisuus Ethernet-kytkimet on suunniteltu kestämään äärimmäisiä lämpötiloja, tärinää ja iskuja, joten niitä voidaan käyttää teollisuuden automaatiossa, merenkulussa, rautateillä ja sähkö- ja kaasuteollisuudessa.

Mediamuuntimet

Hallittavat ja ei-hallittavat kupari-kuitu ja kuitu- kuitu mediamuuntimet. 10/100/1000/10G mallit. Saatavilla myös laajennetulla käyttölämpötilalla -40 … +75°C.

Optiset transceiverit

SFP ja XFP optiset transceiverit: SFP-DUPLEX, SFP-SIMPLEX (BiDi), SFP-CWDM, 10G SFP+ ja XFP. Cisco ja MSA yhteensopivat.

Konsolipalvelimet

Perlen IOLAN konsolipalvelin -tuoteperhe tarjoaa datakeskuksen operoijalle juuri ne välineet, joita he kaipaavat eniten – suojatun etähallinnan Ciscon tuotteille (reitittimille, kytkimille ja palomuureille) sekä Solaris, Windows, Unix ja Linux palvelimille, kuten myös PBX:lle ja mille tahansa laitteelle, jossa on sarjakonsoli-portti. 1 – 48 porttiset mallit. Tuki myös OoB -yhteydelle (LAN, kuitu tai 3G/4G).

Päätepalvelimet

Perlen IOLAN päätepalvelimilla voidaan kytkeä sarjaportteja (1 – 48 kpl RS232, RS422/485) omaavat laitteet verkkopalvelimen sovelluksen käyttöön LAN, WLAN tai 3G/4G yhteydellä.

Perlen kehittämä TrueSerial® teknologia takaa ainoana markkinoilla autenttisen sarjamuotoisen tietoliikenteen.

Sarjaporttipalvelimet

Perlen IOLAN sarjaporttipalvelimilla voidaan kytkeä kaikki sarjaportin (RS232, RS422 ja RS485) omaavat laitteet verkkopalvelimen sovelluksen käyttöön käyttäen LAN, WLAN tai 3G/4G yhteyksiä. Perlen kehittämä TrueSerial® teknologia takaa ainoana markkinoilla autenttisen sarjamuotoisen tietoliikenteen.

Sarjaliikenteen mediamuuntimet

Kun teollisuusympäristössä käytetään tiedonsiirtoon kuparikaapeleita, tulevat rajat vastaan hyvin nopeasti. Sarjaliikenteen mediamuuntimilla voidaan siirtyä RS-232/422/485-sarjaliikenteessä kuparista häiriöttömiin valokaapeleihin – ilman hankalia ylijännitesuojaus-, suojaus- ja potentiaalintasaustoimia.

Ethernet Extenderit

Mikäli on tarvetta laajentaa Ethernet-palveluita IEEE 802.3 määrittelemää maksimi etäisyyttä pidemmälle (yli 100m) ja uuden kuitu-pohjaisen yhteyden rakentaminen on liian kallista, ovat Perlen Ethernet Extender -tuotteet siihen oikea ja kustannustehokas ratkaisu.

Serial SHDSL Extenderit

Serial SHDSL Extenderit pidentävät sarjamuotoista datayhteyttä aina 20km asti. Kaapelina voi olla kierretty parikaapeli (CAT5/6/7), koaksiaali tai muu kuparikaapeli. Serial SHDSL Extenderit ovat protokolla transparentteja ja tukevat RS232, RS422 ja RS485 liitäntöjä. Kahdella SHDSL portilla voidaan helposti toteuttaa point-to-point, vikasietoinen point-to-point, lineaarinen tai tähti muotoinen verkkotopologia.

Ylijännitesuojat

Signaaliliitännät ovat erityisen herkkiä ylijännitteille. Perlen ylijännitesuojat ovat tehokkaita sekä nopeita ja niiden liitännät toimivat matalilla lähetystasoilla ja suurilla taajuuksilla. Malli DT-LAN-CAT6+ pystyy käsittelemään eri dataprotokollia hyvin suurissa siirtonopeuksissa: esim. Ethernet, Power over Ethernet (PoE), ISDN, Token Ring sekä DS1.

PCI sarjakortit

PCI sarjakorteilla voidaan lisätä RS232, RS422 tai RS485 portteja PC:lle tai serverille. Perlen PCI sarjakortit soveltuvat PCI, PCI-X ja PCI Express väyliin ja ne tukevat seuraavia käyttöjärjestelmiä: Windows, Vista, Linux, Solaris, SPARC ja SCO.

PerleVIEW hallintaohjelmisto

PerleVIEW hallintaohjelmisto on tarkoitettu Perlen hallittavien media muuntimien, Ethernet Extendereiden ja teollisuus Ethernet-kytkimien keskitettyyn hallintaan. PerleVIEW helpottaa suurissa asennuksissa konfigurointia, käyttäjähallintaa, monitorointia ja vianetsintää.

Perle uutiset