Skip to content

ATOP - Teollisuusverkot ja teollinen IoT

Teollinen tiedonsiirto, tietoliikenne ja IoT

ATOP Technologies pystyy ratkaisemaan asiakkaiden vaikeimmatkin teollisuusverkko- ja tietojenkäsittelyhaasteet niin valmiiden kuin myös räätälöityjen tuotteiden avulla. Heillä on asiantuntemusta useilta eri aloilta kuten teollisuusautomaatio, sähköasemat, älykkäät verkot, rautatiet, teollisuusverkot, IT-palvelut, öljy ja kaasu.

Lähes kolmen vuosikymmenen kokemuksella ATOP on rakentanut mainetta uuden aikakauden teollisuuden (Industry 4.0) ratkaisujen kehittämisessä ja valmistuksessa. Laaja tuotevalikoima kattaa teolliset Ethernet-kytkimet, sarjalaitepalvelimet, langattomat ratkaisut,  Ethernet- ja kenttäväylä-yhdyskäytävät, mediamuuntimet, teollisuustietokoneet ja teolliset NTP-palvelimet.

Teollinen tiedonsiirto, tietoliikenne ja IoT

ATOP on sitoutunut pitämään ratkaisuillaan verkon turvassa, estämään tunkeutumiset ja hyökkäykset sekä suojaamaan arkaluontoisia tietoja. Lue lisää valmistajan sivuilta: How to achieve a strong industrial network security complying with IEC62443

Lataa esite (PDF): ATOP Teollisuusverkot 2021-22

Tuotteet

ATOP-uutisia

ATOP Case Study: Automaattinen rekisterikilven tunnistus ja analytiikka

Projekti: Moottoritieliikenteen hallintajärjestelmä (ITS), Intia Automaattinen rekisterikilven tunnistus (ANPR) on tekniikka, joka käyttää kuvien optista merkintunnistusta ajoneuvon rekisterikilpien lukemiseen ajoneuvon sijaintitietojen luomiseksi. Se voi käyttää

Tietoa valmistajasta

ATOP - Teollisuusverkot ja teollinen IoT

Vuonna 1989 perustettu taiwanilainen ATOP Technologies on johtava teollisten verkko- ja tietotekniikkaratkaisujen suunnittelija ja valmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat mm. Ethernet-kytkimet, reitittimet, edge-tietokoneet, langattomat tukiasemat, sarjaliikennepalvelimet, kenttäväylä yhdyskäytävät ja mediamuuntimet. ATOP valmistaa myös asiakaskohtaisia tuotteita ja se on kehittänyt maineensa  kyvystään innovoida ratkaisuja eri toimialoille kuten teollinen IoT, voimalaitos, rautatie, älykaupunki, öljy ja kaasu sekä merenkulku.

Linkki valmistajan sivuille: ATOP Technologies
Share on email
Jaa sähköpostilla
Share on linkedin
Jaa Linkkarissa
Share on twitter
Twiittaa
Share on facebook
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?