Skip to content

ATOP - Teollisuusverkot ja IoT

Teollisuusluokan verkkolaitteet, NMS hallinta ja IEC 62443-4-2 sertifioitu.

Taiwanilainen ATOP toimittaa valmiita sekä räätälöityjä teollisuuden verkkoratkaisuja, jotka on rakennettu kestämään teollisuuden vaatimuksia ja täyttämään erityiset projektivaatimukset. Heillä on asiantuntemusta useilta eri aloilta kuten teollisuusautomaatio, sähköasemat, älykkäät verkot, rautatiet, teollisuusverkot, IT-palvelut, öljy ja kaasu.

Valikoimaan kuuluvat muun muassa hallittavat ja ei-hallittavat kytkimet, mediamuuntimet, sarjalaitepalvelimet, Modbus-yhdyskäytävät, edge-tietokoneet, protokolla-yhdyskäytävät, WLAN-tukiasemat, WLAN-reitittimet (myös WLAN Mesh), LTE ja 5G yhdyskäytävät, NB-IoT yhdyskäytävät, LTE ja 5G langattomat ja langalliset reitittimet.

Lataa esite (PDF): ATOP Networking Roadmap 2023

Tuotteet (linkit valmistajalle)

ATOP-uutisia

ATOP Case Study: Automaattinen rekisterikilven tunnistus ja analytiikka

Projekti: Moottoritieliikenteen hallintajärjestelmä (ITS), Intia Automaattinen rekisterikilven tunnistus (ANPR) on tekniikka, joka käyttää kuvien optista merkintunnistusta ajoneuvon rekisterikilpien lukemiseen ajoneuvon sijaintitietojen luomiseksi. Se voi käyttää

Tietoa valmistajasta

ATOP - Teollisuusverkot ja IoT

ATOP Technologies (Taiwan) pystyy ratkaisemaan asiakkaiden vaikeimmatkin teollisuusverkko- ja tietojenkäsittelyhaasteet niin valmiiden kuin myös räätälöityjen tuotteiden avulla. Heillä on asiantuntemusta useilta eri aloilta kuten teollisuusautomaatio, sähköasemat, älykkäät verkot, rautatiet, teollisuusverkot, IT-palvelut, öljy ja kaasu.

Lähes kolmen vuosikymmenen kokemuksella ATOP on rakentanut mainetta uuden aikakauden teollisuuden (Industry 4.0) ratkaisujen kehittämisessä ja valmistuksessa. Laaja tuotevalikoima kattaa teolliset Ethernet-kytkimet, sarjalaitepalvelimet, langattomat ratkaisut, Ethernet- ja kenttäväylä-yhdyskäytävät, mediamuuntimet, teollisuustietokoneet ja teolliset NTP-palvelimet.

Linkki valmistajan sivuille: ATOP Technologies
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?