Skip to content

Cailabs - AROONA kuitumuuntimet

AROONA CONNECT ja STAR muuttaa olemassa olevat MM-kuidut SM-kuiduiksi kuitua korvaamatta.

Ranskalaisen Cailabsin patentoima AROONA on innovatiivinen ja edullinen ratkaisu, joka on helppo asentaa päivittämään olemassa olevia monimuotoisia optisia verkkoja. Siksi se tarjoaa huomattavan lisäyksen kaistanleveyteen vaatimatta monimutkaista ja kallista uuden sukupolven optisten kuitujen käyttöönottoa.

Monimuotokuitujen kapasiteetin lisäys: Kymmeniä Gb/s vanhojen monimuotolinkkien kautta olemassa olevan infrastruktuurin säilyttämiseksi

Kulujen vähentäminen: 3-10 kertaa halvempi kuin perinteinen kaapelin uusiminen

Helppo asennus: Asennus muuntamassa tunnissa vs. uusien kuitujen päivien asennukseen

Cailabs AROONA CONNECT ja STAR muuttaa olemassa olevat monimuotokuidut yksimuotokuiduiksi kuitua korvaamatta.

Tuotteet

AROONA CONNECT

AROONA CONNECT on passiivinen jumpperi, joka muuntaa monimuotokuidut yksimuotokuiduiksi. Liitä vain AROONA CONNECT kytkimen ja kytkentäpaneelin väliin saavuttaaksesi jopa 40 Gbps minkä tahansa monimuotokuidun kautta.

AROONA CONNECT täydentää AROONA STAR -tuotetta tarjoamalla ratkaisun lyhyempiin kuitulinkkeihin ja mahdollistamalla monimuotokuitujen päivittämisen nopeammin kuin koskaan.

Lataa tuote-esite (pdf): AROONA CONNECT

Lataa asennusopas (pdf): AROONA CONNECT asennusopas

AROONA STAR

AROONA STAR on passiivinen laite, joka mahdollistaa 10 Gb/s tai suuremman suorituskyvyn useiden kilometrien pituisten monimuotoisten optisten linkkien kautta ilman, että valokuitukaapelia tarvitsee vaihtaa.

AROONA STAR tarjoaa joustavan ja edullisen ratkaisun, joka vähentää kaapelointiinfrastruktuurin päivityskustannuksia ja vähentää merkittävästi hiilijalanjälkeä (ei vaadi uusia valokuitukaapeleita tai maa- ja vesirakennustöitä).

Lataa tuote-esite (pdf): AROONA STAR

Lataa asennusopas (pdf): AROONA STAR asennusopas

Cailabs-uutisia

Tietoa valmistajasta

Cailabs - AROONA kuitumuuntimet

Cailabs perustettiin vuonna 2013 Rennesissä ja on ranskalainen teknologiayritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy fotoniratkaisuja.

Cailabs hallitsee valon muotoilun, jotta se voi suunnitella, valmistaa ja myydä innovatiivisia fotonituotteita vapaan tilan tiedonsiirtoon, teollisuuslasereihin, lähiverkkoihin (LAN) ja tietoliikenteeseen.

Linkki valmistajan sivuille: Cailabs
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?