Skip to content

TITAN Electronics - Adapterit, muuntimet ja USB hubit

USB to Serial adapterit, AnyplaceUSB hubit, sarjaporttiserverit ja USB to CAN adapterit

Taiwanilaisen TITAN Electronicsin valikoimaan kuuluvat USB to Serial adapterit, AnyplaceUSB hubit, sarjaporttiserverit, USB to CAN adapterit ja PCI-väyläkortit.

AnyplaceUSB - USB over IP hubit

USB:n jakaminen Ethernetin ja Internetin kautta: AnyplaceUSB antaa mahdollisuuden jakaa kytkettyjä USB-laitteita useille tietokoneille minkä tahansa verkon kautta mukaan lukien Ethernet, WAN, VLAN, VPN ja Internet. AnyplaceUSB-keskittimet tukevat laajaa valikoimaa USB-laitteita kuten tulostimia, web-kameroita, sormenjälkilukijoita, skannereita, viivakoodilukijoita, dataloggereita, henkilökorttilukijoita, suojausdongeleita, skannereita, kiintolevyjä ja flash-asemia, sarjasovittimia, puhelimia, tabletteja ja monia muita laitteita.

Käytä USB-laitteita Wi-Fin kautta. Ei ole tarvetta muuttaa olemassa olevia verkkoasetuksia, jotta käyttäjät voivat jakaa uuden USB-laitteen. Sitä voidaan käyttää langattomasti toimiston pöytätietokoneista ja kannettavista tietokoneista. Jaa vain tulostin, skanneri tai muu USB-laite yhdessä tietokoneessa ja kaikki verkon käyttäjät voivat käyttää sitä ikään kuin se olisi kytkettynä tietokoneeseensa.

Optimoi dataliikenne. USB-Ethernet Connector -liikenteen pakkausvaihtoehdolla voi parantaa merkittävästi siirtonopeutta ja kaistanleveyden käyttöä. Tämä vaihtoehto on erityisen hyödyllinen sellaisten laitteiden kanssa, jotka yleensä siirtävät tietoja pakkaamattomassa muodossa.

Pidä tiedot turvassa. Salasanan valtuutus ja liikenteen salaus tietoturvaa sekä turvallisuutta varten.

USB-to-Serial, Ethernet-to-Serial ja CAN bus adapterit

Tuotteet

TITAN-uutisia

Tietoa valmistajasta

Taiwanilainen TITAN Electronics valmistaa adaptereita sekä muuntimia sarja- ja CAN väylä -tietoliikennettä varten kuten USB to Serial adapterit, Serial to Ethernet sarjaporttiserverit, sarjaliikennemuuntimet, CAN-väylä adapterit ja PCI Express -sarjaliikennekortit. Näiden lisäksi valikoimaan kuuluvat AnyplaceUSB hubit.

Linkki valmistajan sivuille: TITAN Electronics
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?