Skip to content

TITAN Electronics AnyplaceUSB – USB:n jakaminen Ethernetin ja Internetin kautta

AnyplaceUSB jakaa kytkettyjä USB-laitteita useille tietokoneille minkä tahansa verkon kautta mukaan lukien Ethernet, WAN, VLAN, VPN ja Internet.

AnyplaceUSB-keskittimet tukevat laajaa valikoimaa USB-laitteita kuten tulostimia, web-kameroita, sormenjälkilukijoita, skannereita, viivakoodilukijoita, dataloggereita, henkilökorttilukijoita, suojausdongeleita, skannereita, kiintolevyjä ja flash-asemia, sarjasovittimia, puhelimia, tabletteja ja monia muita laitteita.

Käytä USB-laitteita Wi-Fin kautta. Ei ole tarvetta muuttaa olemassa olevia verkkoasetuksia, jotta käyttäjät voivat jakaa uuden USB-laitteen. Sitä voidaan käyttää langattomasti toimiston pöytätietokoneista ja kannettavista tietokoneista. Jaa vain tulostin, skanneri tai muu USB-laite yhdessä tietokoneessa ja kaikki verkon käyttäjät voivat käyttää sitä ikään kuin se olisi kytkettynä tietokoneeseensa.

Optimoi dataliikenne. USB-Ethernet Connector -liikenteen pakkausvaihtoehdolla voi parantaa merkittävästi siirtonopeutta ja kaistanleveyden käyttöä. Tämä vaihtoehto on erityisen hyödyllinen sellaisten laitteiden kanssa, jotka yleensä siirtävät tietoja pakkaamattomassa muodossa.

Pidä tiedot turvassa. Salasanan valtuutus ja liikenteen salaus tietoturvaa sekä turvallisuutta varten.

Linkit verkkokauppaan

TITAN Electronics

Taiwanilainen TITAN Electronics valmistaa adaptereita sekä muuntimia sarja- ja CAN väylä -tietoliikennettä varten kuten USB to Serial adapterit, Serial to Ethernet sarjaporttiserverit, sarjaliikennemuuntimet, CAN-väylä adapterit ja PCI Express -sarjaliikennekortit.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: TITAN – Adapterit, muuntimet ja PCI-sarjakortit
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa