Skip to content

Teollisuus Ethernet-kytkimet

Etusivu » Perle Systems » Ethernet-kytkimet

5 - 10 porttiset kytkimet äärimmäisiin olosuhteisiin

Perlen teollisuustason Ethernet-kytkimet on erityisesti suunniteltu verkkoympäristöihin, jotka ovat äärimmäisissä olosuhteissa kuten käyttölämpötiloissa -40°C … +75°C ja joissa ne altistuvat tärinälle ja iskuille. Ne on rakennettu ylittämään kaupallisten kytkimien vaatimukset, jonka lisäksi ne on sertifioitu käytettäväksi teollisuusympäristöissä ja räjähdysherkissä paikoissa.

  • teollisuuden ja tehtaan automaatio
  • rautatie- ja älykkäät liikennejärjestelmät (ITS)
  • merenkulku
  • öljy- ja kaasuteollisuus

Perlellä on yli 700 Ethernet-kytkinmallia, joissa on Industrial Protocol Management -tuki ja ne ovat erinomaisen luotettavia, tulevat edistyneellä suojauksella ja reduntanttisilla verkkoyhteyksillä sekä ne on helppo asentaa. IDS-tuotevalikoima sisältää tuen 10/100/1000 kuparille ja kuidulle ei-hallittavissa, hallittavissa ja PoE Ethernet-kytkimissä.

Linkki kokoonpano- ja konfigurointioppaaseen: https://www.perle.com/product-selector/switch

5 - 10 porttiset teollisuus Ethernet-kytkimet

Linkit valmistajan sivuille:

Perle IDS hallittavissa kytkimissä on yritystason ominaisuuksia kuten PROFINET- ja Modbus TCP -protokollatuki, MRP IEC 62439-2 Ring-protokolla <10 ms palautusajalla, STP/RSTP/MSTP, IGMP Snooping, QoS, VLAN, TACACS+, RADIUS, IE802.1EE X-todennus, SSH, SNMPv3, HTTPS ja IEEE 1588 PTP.

Layer 2 Power Sourcing Equipment (PSE) -luokitellut Perle IDS PoE -kytkimet voivat toimittaa jopa 100 W PoE-budjetin standardipohjaisiin 802.3af, 802.3at ja 802.3bt yhteensopiviin laitteisiin kuten IP-kameroihin, VoIP-puhelimiin ja langattomiin tukiasemiin (WAP).

Perle IDS ei-hallittavat kytkimet täyttävät tiukat standardit, joita vaaditaan toiminnan luotettavuudelle teollisuuden Ethernet-infrastruktuurien ankarissa ympäristöissä.

Perle on suunnitellut teollisia Modbus to Ethernet ja PROFINET to Ethernet -laitteita yli 40 vuoden ajan. Tätä asiantuntemusta on käytetty markkinoiden vaativimpien Ethernet-kytkimien suunnittelussa. Perle IDS-300 ja IDS-500 kytkimillä voidaan hallita PLC-, NMS-, HMI- tai SCADA-järjestelmiä PROFINET tai Modbus TCP:n avulla. Lisäksi MRP (IEC 62439-2) tarjoaa nopean konvergenssin teollisen Ring-verkon topologiassa.

Monet valmistajat väittävät kytkimiensä toimivan -40 °C – 75 °C lämpötiloissa, mutta käyttävät kuitenkin kaupallisia osia, jotka eivät toimi ympäristöissä, joissa lämpötila on erittäin korkea tai alhainen. Integroidut PCB-piirit ylikuumenevat ja heikot liittimet eivät mahdollista oikeaa kosketusta laitteen ja kaapelien välillä. Tämän estämiseksi jokainen Perlen XT (Extreme Temperature) -sarjan kytkimissä olevat komponentit on suunniteltu ja testattu kestämään -40 °C ja 75 °C:n käyttölämpötiloja.

Perle IDS-kytkimissä käytetään IEEE-standardeihin perustuvia protokollia, jolloin varmistetaan, että järjestelmä toimii muiden Ethernet-yhteensopivien laitteiden ja IP-sovellusten kanssa. Tämä helpottaa myös integrointia teollisuuslaitteiden ja yritystsovellusten välillä. Nämä alan tunnustamat standardit takaavat korkeimman tason kestävyyden ja mukautuvuuden ankariin ympäristöolosuhteisiin.

Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?