Skip to content

ControlByWeb - Etäohjaus ja etämonitorointi

Web-pohjaiset "drop-in" ratkaisut etäohjaukseen ja -monitorointiin

ControlByWebin avulla voit valvoa ja ohjata mitä tahansa, milloin tahansa ja missä tahansa. Yritys on suunnitellut ja valmistanut IIoT-yhteensopivia teollisia ohjaimia Yhdysvalloissa vuodesta 1999. Kaikki tämä tapahtuu saman katon alla, jotta yritys voi tarjota talon sisäistä teknistä tukea ja luoda laadukkaamman, kestävän tuotteen, joka palvelee paremmin asiakkain tarpeita. Siksi ControlByWeb ohjelmoitavilla ohjaimilla on alan johtava 5 vuoden takuu.

Suurin osa laitteista on logiikkaohjain, dataloggeri, I/O-kortti ja verkkoyhdyskäytävä yhdessä pienessä mutta tehokkaassa paketissa. Jokainen laite sisältää helppokäyttöisen käyttöliittymän, jota voit käyttää verkkoselaimen kautta tai CBW-mobiilisovelluksella, joten lisäohjelmistoja ei tarvita. Tämä käyttöliittymä sisältää esimerkiksi Task Managerin, jossa voi määrittää sisäisen ohjauslogiikan yksinkertaisilla pudotusvalikoilla. Tämä nopeuttaa ja helpottaa asennusta, ohjelmointia ja käyttöä.

ControlByWeb IIoT -laitteet tarjoavat erilaisia kommunikaatioprotokollia ja ne voidaan helposti integroida olemassa oleviin asiakkaan omiin järjestelmiin samalla kun ne pystyvät luomaan itsenäisen ohjausjärjestelmän. Laitteet viestivät toistensa kanssa IP-verkoissa P2P-viestintää (vertaisverkko, Peer-to-Peer) käyttäen, joten käyttäjä voi valvoa ja ohjata mitä tahansa, milloin tahansa ja missä tahansa.

Vaikka laitteet eivät tarvitse pilvipalvelua toimiakseen, valinnainen ControlByWeb Cloud yksinkertaistaa etäkäyttöä ja tietojen kirjaamista sekä virtaviivaistaa useiden laitteiden hallintaa. Sulautetun ohjelmiston ansiosta ohjausmoduulit eivät edes vaadi verkkoyhteyttä. Yhdistettynä he voivat kuitenkin lähettää sähköpostihälytyksiä, kommunikoida muiden ControlByWeb-laitteiden kanssa ja lähettää tietoja asiakkaan palvelimelle – mikä tekee niistä todellisia IIoT Edge -laitteita.

Tyypillisiä ControlByWeb-tuotteiden käyttötapoja:

Stand-Alone laitteena

ControlByWeb-laite voi toimia yksinään, kunhan sillä on IP-verkko (Ethernet tai mobiilidata tiedonsiirto) käytössä. Laitteen tietoihin pääsee helposti käsiksi paikallisverkossa tai internetin kautta. Ihanteellinen yhden tai useamman tilan etävalvontaan.

Tyypillisiä ControlByWeb-tuotteiden käyttötapoja

Osana ohjausjärjestelmää

Integroi ControlByWeb-laitteet osaksi olemassa olevaa ohjausjärjestelmääsi käyttäen Modbus TCP/IP, SMTP, SNMP V1/2C/V3, XML, JSON, HTTP, HTTPS ja SSL. ControlByWeb-laitteet toimivat kuten standardi RTU-laitteet.

Tyypillisiä ControlByWeb-tuotteiden käyttötapoja

Omana ohjausjärjestelmänä

Toteuta täydellinen prosessin ohjausjärjestelmä käyttäen ControlByWeb laitteita ja antureita. X-400 ja X-600M kontrollerit laajennusyksiköillä ja ohjelmoitavalla logiikalla mahdollistavat monipuolisen ohjausjärjestelmän rakentamisen.

Tyypillisiä ControlByWeb-tuotteiden käyttötapoja

Käy tutustumassa ControlByWeb tekniseen tukipalvelu -sivustoon, josta löydät muun muassa seuraavia tietoja: asennusohjeet, usein kysytyt kysymykset (FAQ), käyttöohjeet ja pikaoppaat, vianetsintä sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa laitteiden käyttämisestä.

Tuotteet

ControlByWeb-uutisia

Artikkeli: Esimerkkejä redundanssista teollisessa IoT:ssä

Redundanssin määritelmä: Järjestelmän kriittisten komponenttien tai toimintojen tahallinen kopioiminen järjestelmän luotettavuuden lisäämiseksi, yleensä varmuuskopion tai vikaturvan muodossa, tai järjestelmän todellisen suorituskyvyn parantamiseksi. Lähde: Redundancy (engineering).

Tietoa valmistajasta

Web-pohjaiset "drop-in" ratkaisut etäohjaukseen ja -monitorointiin

Xytronix Research & Design, Inc. aloitti vuonna 1999 sopimusvalmistajana. Sen aloitti sähköinsinööri David Witbeck, jolla on elinikäinen intohimo elektroniikkaan ja laitteisiin. Tänään tuotantotilat ovat huippumodernissa laitoksessa Nibleyssä Utahissa, jonka myötä yritys on luopunut sopimusvalmistuksesta, keskittyen pelkästään omien tuotteiden kehitykseen ja valmistukseen. Asiakaskunta on erittäin suuri ja siihen kuuluu valtioiden yrityksiä, yliopistoja, suuria ja pieniä yrityksiä sekä yksityishenkilöitä.

ControlByWeb™, WebRelay™, WebSwitch™ ja kaikki muut Xytronix Research & Design™ -tuotteiden nimet ovat Xytronix Research & Design, Inc: n tavaramerkkejä.

Linkki valmistajan sivuille: ControlByWeb
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?