Skip to content

ControlByWeb - Verkkopohjaiset I/O ratkaisut

Web-pohjaiset "drop-in" ratkaisut etäohjaukseen ja -monitorointiin

ControlByWeb verkkopohjaiset I/O tuotteet ovat erittäin luotettavia ”drop-in” ratkaisuja etäohjaukseen ja -monitorointiin. Ensimmäinen tuote on jo vuodelta 2005 eli WebRelay™, joka on verkko-ohjattu rele sisältäen myös digitaalisen tulon. ControlByWeb on sittemmin valmistanut laajan valikoiman tuotteita teollisuuden automaatioon, tiedonkeruuseen ja seurantaan.

Monet heidän tuotteistaan ​​sisältävät erilaisia ​​tuloja ja lähtöjä (relelähtöjä, digitaalisia ja analogisia tuloja, 1-johdinväylän (1-Wire) lämpötilan ja kosteuden seurantaan jne.), joita voidaan käyttää elektronisten laitteiden kaukoohjaukseen ja -valvontaan. Suurin osa heidän I/O-tuotteistaan ​​tukee sähköposti-ilmoituksia, toimintojen ajoituksia, tallennusta, useita protokollia (Modbus, SMNP, SMTP …) ja monia muita ominaisuuksia.

Kaikissa ControlByWeb-tuotteissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, jolloin niitä voidaan konfiguroida, monitoroida ja hallita verkkoselaimella tai CBW-mobiilisovelluksella. Ne toimivat kuten standardi RTU (Remote Terminal Unit), joten ne on myös helppo integroida olemassa olevaan prosessiohjaus-järjestelmään. Kummassakaan tapauksessa ei tarvita erityistä ohjelmistoa, ei ajureita asennettavaksi eikä muita ylimääräisiä veloituksellisia palveluita.

ControlByWeb-pilvipalvelu helpottaa tietojen käyttöä ja laitteiden hallintaa.

Helmikuussa 2021 julkaistu ControlByWeb-pilvipalvelu tekee etävalvonnasta ja usean sijainnin hallinnasta helpompaa kuin koskaan. ControlByWeb-pilviyhteensopivien laitteiden avulla voit seurata ja ohjata melkein mitä tahansa, kuten ravintolan kylmälaitteita, etäreleitä tai generaattorin polttoainesäiliöitä.

ControlByWeb-pilvipalvelu tekee luonnostaan joustavasta I/O-alustasta entistäkin helpomman käytettävän ja hyödyllisemmän kuin koskaan ennen. Pilvipalvelun käytön veloitus pohjautuu palvelun piirissä olevien laitteiden määristä, ei I/O-pisteiden (endpoint) määristä.

Lataa tuoteluettelo (PDF): ControlByWeb tuotteet (V18.6)

Web-pohjaiset "drop-in" ratkaisut etäohjaukseen ja -monitorointiin

Tyypillisiä ControlByWeb-tuotteiden käyttötapoja

Stand-Alone laitteena

ControlByWeb-laite voi toimia yksinään, kunhan sillä on IP-verkko käytössä. Laitteen tietoihin pääsee helposti käsiksi paikallisverkossa tai internetin kautta. Ihanteellinen yhden tai useamman tilan etävalvontaan.

Tyypillisiä ControlByWeb-tuotteiden käyttötapoja

Osana ohjausjärjestelmää

Integroi ControlByWeb-laitteet osaksi olemassa olevaa ohjausjärjestelmääsi käyttäen Modbus TCP/IP, SMTP, SNMP V1/2C/V3, XML, JSON, HTTP, HTTPS ja SSL. ControlByWeb-laitteet toimivat kuten standardi RTU-laitteet.

Tyypillisiä ControlByWeb-tuotteiden käyttötapoja

Omana ohjausjärjestelmänä

Toteuta täydellinen prosessin ohjausjärjestelmä käyttäen ControlByWeb I/O-laitteita ja antureita. X-400 ja X-600M kontrollerit I/O-laajennusyksiköillä ja ohjelmoitavalla logiikalla mahdollistavat monipuolisen ohjausjärjestelmän rakentamisen.

Tyypillisiä ControlByWeb-tuotteiden käyttötapoja

Käy tutustumassa ControlByWeb tekniseen tukipalvelu -sivustoon, josta löydät muun muassa seuraavia tietoja: usein kysytyt kysymykset (FAQ), käyttöohjeet ja pikaoppaat, 3D-mallit sekä tuote-esitteet.

Tuotteet

ControlByWeb-uutisia

Tietoa valmistajasta

ControlByWeb - Verkkopohjaiset I/O ratkaisut

Xytronix Research & Design, Inc. aloitti vuonna 1999 sopimusvalmistajana. Sen aloitti sähköinsinööri David Witbeck, jolla on elinikäinen intohimo elektroniikkaan ja laitteisiin. Tänään tuotantotilat ovat huippumodernissa laitoksessa Nibleyssä Utahissa, jonka myötä yritys on luopunut sopimusvalmistuksesta, keskittyen pelkästään omien tuotteiden kehitykseen ja valmistukseen. Asiakaskunta on erittäin suuri ja siihen kuuluu valtioiden yrityksiä, yliopistoja, suuria ja pieniä yrityksiä sekä yksityishenkilöitä.

ControlByWeb™, WebRelay™, WebSwitch™ ja kaikki muut Xytronix Research & Design™ -tuotteiden nimet ovat Xytronix Research & Design, Inc: n tavaramerkkejä.

Linkki valmistajan sivuille: ControlByWeb

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?