Skip to content

HW group - Ympäristön olosuhdevalvonta

IP-pohjaiset laitteet ja anturit ympäristöolosuhteiden monitorointiin ja valvontaan

HW group on tšekkiläinen teknologiayritys, joka valmistaa IoT-, etämonitorointi- ja ohjausratkaisuja ICT, teollisuuden ja kaupan aloille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat ympäristöolosuhteiden valvonta, HVAC ohjaus ja monitorointi, vuotovahdit, energian mittaus sekä prosessin ohjaus.

Ratkaisut koostuvat tyypillisesti monitorointilaitteesta, johon voidaan kytkeä antureita ja digitaalisella lähdöllä varustettuja ilmaisimia. Lisäksi tietyillä laitteilla on mahdollista toteuttaa myös releiden ohjaus. Laitteiden tietoliikenneyhteyksinä toimivat NB-IoT, LAN, WLAN ja 4G LTE. Laitteissa on sisäinen web-palvelin ja ne tukevat tyypillisesti HTTPs, IPv6 ja SNMPv3 protokollia.

Laitteiden hallintaan ja niihin kytkettyjen antureiden monitorointiin asiakkaalla on käytössä myös SensDesk IoT-portaali.

Lataa PDF: HW group tuoteluettelo 2023

Etämonitorointi, etävalvonta, ohjaus, dataloggeri

Tuotteet (linkit valmistajalle)

Poseidon2 3266 tukee jopa 8 anturia kytkettynä 1-Wire UNI / 1-Wire ja jopa 4 ilmaisinta kytkettynä digitaalisiin tuloihin.

Lataa tuote-esite (PDF): Poseidon2 3266

Poseidon2 3268 tukee jopa 8 anturia kytkettynä 1-Wire UNI / 1-Wire ja jopa 4 ilmaisinta kytkettynä digitaalisiin tuloihin. Poseidon2 3268 voi ohjata kahta digitaalista NO/NC-relelähtöä sekä jopa 8 virtuaalista digitaalilähtöä (VDO) Poseidon2- tai Damocles2-etäyksiköissä.

Lataa tuote-esite (PDF): Poseidon2 3268

Poseidon2 3468 tukee jopa 8 anturia kytkettynä 1-Wire UNI / 1-Wire ja jopa 4 ilmaisinta kytkettynä digitaalisiin tuloihin. Poseidon2 3468 voi ohjata kahta digitaalista 230 V / 10 A relelähtöä sekä jopa 8 virtuaalista digitaalilähtöä (VDO) Poseidon2- tai Damocles2-etäyksiköissä.

Lataa tuote-esite (PDF): Poseidon2 3468

Poseidon2 4002 voi liittää jopa 40 anturia (16 1-Wire UNI/1-Wire + 24 RS-485 kautta), jopa 12 digitaalista kuivakontaktituloa (DI), 8 virtuaalista digitaalilähtöä ja mahdollistaa 4 relelähdön ohjauksen (NO/NC).

Lataa tuote-esite (PDF): Poseidon2 4002

STE2 LITE on helppokäyttöinen LAN ja WiFi lämpömittari etämittauksiin. Aina kun lämpötila ylittää määritetyn alueen, lähetetään sähköposti-ilmoitus.

Vaikka RJ11-portteja on vain yksi, STE2 LITE voi valvoa jopa 4 anturiarvoa ulkoisista antureista (suhteellinen kosteus, CO2, VoC, 4-20mA ja muut).

Lataa tuote-esite (PDF): STE2 LITE

STE2 PLUS on ammattimainen LAN ja WiFi etäanturien valvontalaite. Voit liittää ulkoisia antureita (enintään 15 arvoa) 2x RJ11-portteihin. Ulkoiset ilmaisimet voidaan kytkeä 2x DI (digitaalitulo) -liitäntään. STE2 PLUS on ammattimainen tuote, jossa on mukautetut HTTPS-sertifikaatit, SNMPv3, SNMP Traps ja IPv6.

Lataa tuote-esite (PDF): STE2 PLUS

Ares 12 LTE on laite LTE etävalvontaan ja hälytykseen paikoissa, joissa ei ole LAN-yhteyttä. Virransyöttö varmistettu sisäisellä akulla. Yhdistä jopa 14 ulkoista anturia ja 2 ilmaisinta.

Ares 12 LTE tarkkailee kytkettyjen antureiden lukemia. Kun arvo saavuttaa hälytysrajan, laite lähettää sähköpostin tai tekstiviestin (SMS) tai soittaa tiettyihin numeroihin.

Lataa tuote-esite (PDF): Ares 12 LTE

WLD2 on LAN ja WiFi vesivuotoilmaisin, joka tukee SNMP:tä, sähköposteja ja PoE:tä.

WLD2 tukee vyöhykkeiden luomista: 4 WLD-vyöhyketuloa ulkoisille WLD-tunnistuskaapeleille voidaan liittää WLD2:een, jotta vuoto voidaan paikantaa tarkemmin.

Lataa tuote-esite (PDF): WLD2

HW group -uutisia

Tietoa valmistajasta

HW group s.r.o. on Prahassa (Tšekki) toimiva etävalvontaekosysteemin valmistaja (Remote Monitoring Eco-system, RME). He suunnittelevat ja valmistavat koko järjestelmän laitteistosta (anturit ja laitteet) ohjelmistoihin tai niihin liittyviin palveluihin. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2003. Portfolio koostuu nyt yli 300 eri tuotteesta ja niitä myydään maailmanlaajuisesti 50 jälleenmyyjän verkostolla.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat ympäristöolosuhteiden valvonta, HVAC ohjaus ja monitorointi, vuotovahdit, energian mittaus sekä prosessin ohjaus.

Linkki valmistajan sivuille: HW group
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?