Skip to content

Mediamuuntimet

Etusivu » Perle Systems » Mediamuuntimet

Eri kaapelityyppien yhdistäminen toisiinsa

Mediamuuntimia käytetään kahden erityyppisen laitteen tai verkon yhdistämiseen toisiinsa. Kupari- ja kuituverkkojen yhdistäminen toisiinsa on yleinen sovellus, mutta kuitu mediamuuntimet mahdollistavat myös käyttäjien liittää yhteen kaksi monimuoto kuituverkkoa tai yhdistää monimuotokuidun yksimuotokuituun pidempien tiedonsiirtomatkojen saavuttamiseksi. Mediamuuntimet ovat myös täydellinen ratkaisu muuntaa ja laajentaa erityyppisiä datasignaaleja koko verkossa. Jos sinulla on kaksi laitetta tai lähiverkkoa, jotka eivät täsmää eri nopeuksien, toimintatyyppien, tilojen tai kaapelityyppien vuoksi, löydät ratkaisun Perlen-valikoimasta. 10, 100, 1000, 2500 ja 10G  nopeuksille, myös räkkimallit saatavilla.

Linkki kokoonpano- ja konfigurointioppaaseen: https://www.perle.com/product-selector/media-converter

Linkit valmistajan sivuille:

Linkittää kupari- ja kuituverkot

Yhdistä 10 Mbps, 100 Mbps, 1G, 2,5 G tai 10 G Ethernet-linkit monimuoto- tai yksimuotokuitujen kautta käyttämällä SFP, Dual Fiber SC/ST/LC tai Single Fiber SC/ST liitäntöjä.

Yhdistä monimuoto yksimuotoon tai yhdistä kaksi monimuotoverkkoa SFP, Dual Fiber SC/ST/LC tai Single Fiber SC/ST liitännöillä.

Yhdistä protokolla läpinäkyvät (Ethernet, kuitukanava, ATM/SONET OC-X, SDH STM-X, FDDI, video jne.) linkit monimuoto- tai yksimuotokuitujen kautta käyttämällä SFP:itä, jotka tukevat jopa 4,25 Gbps:n nopeuksia.

Teollisuus mediamuuntimissa on sertifioidut komponentit, jotka toimivat ankarimmassa ympäristössä ja -40 °C – 75 °C lämpötiloissa.

Yhdistä kupari kuituun ja tarjoa samalla jopa 100 W PoE-budjettia IP-kameroihin, VoIP-puhelimiin, langattomiin tukiasemiin ja muihin.

Yhdistä  RS232, RS422 ja RS485 laitteet läpinäkyvästi valokuitukaapeliin.

Perle käyttää vain johtavien siruvalmistajien huippuluokan komponentteja varmistaakseen tuotteen luotettavuuden. Perlen edistyksellinen Link Pass – Through toteutus sisältää sisäänrakennetun prosessorin, joka tarkkailee jatkuvasti linkkien tilaa ja lähettää ilmoituksen, jos kuituyhteys katkeaa tai kytkeytyy pois päältä.

Perlen mediamuuntimet ovat yhteensopivia Ciscon kytkimien ja reitittimien kanssa. Verkkosi luotettavuuden ja vakauden avaintekijänä tarvitset luotettavia mediamuuntimia, joissa on saumaton yhteentoimivuus.

Perlen hallittavat mediamuuntimet tukevat kaikkia yritysverkoissa käytettyjä AAA-tietoturvapalveluita (TACACS+, RADIUS, LDAP, Kerberos, NIS ja RSA) sekä suojattuja SSH/SSL, SNMPv3, Telnet ja HTTPS hallintaistuntoja. Ja PerleVIEW Central Management -ohjelmisto yksinkertaistaa konfigurointia, hallintoa, valvontaa ja vianetsintää

Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?