Skip to content

Milesight - LoRaWAN ja teollinen IoT

LoRaWAN ja 4G/5G -pohjaiset IoT tuotteet sekä ratkaisut

Milesight on edistyksellinen IoT-yritys, joka hyödyntää uusimpia teknologioita yksinkertaistaakseen tiedonkeruu-, tallennus- ja ohjausprosessia saavuttaakseen tavoitteensa: yhdistää ”asioita” tehokkaasti ja nopeasti pilveen.

Yrityksen valikoimaan kuuluvat LoRaWAN-tuotteet kuten gatewayt (yhdyskäytävät), kontrollerit ja laaja valikoima erilaisia antureita, kytkimiä ja tunnistimia: ilmanlaadun mittausanturit ulko- ja sisäkäyttöön, lämpötila- ja kosteusanturi, vuotovahtianturi, magneettinen kosketinkytkin, ultraäänietäisyys/tasoanturi, maaperän kosteus-, lämpötila- ja sähkönjohtavuusanturi, valotunnistin, putken paineanturi, upotettava vedenkorkeusanturi, teollisuuden lämpötila-anturi ja CO2-anturi (4 in 1).

Milesight LoRaWAN ja 4G/5G teollisuusreitittimet ja kontrollerit mahdollistavat laitteiden kytkemisen Internettiin (teollinen IoT) luotettavasti, turvallisesti ja helposti.

Lataa tuoteluettelo (PDF): Milesight tuoteluettelo

LoRaWAN ja teollinen IoT

Tuotteet

Milesight-uutisia

Tietoja valmistajasta

LoRaWAN gatewayt ja anturit, 4G ja 5G teollisuusreitittimet ja -kontrollerit

Milesight on edistyksellinen IoT-yritys, joka hyödyntää uusimpia teknologioita yksinkertaistaakseen tiedonkeruu-, tallennus- ja ohjausprosessia saavuttaakseen tavoitteensa: yhdistää ”asioita” tehokkaasti ja nopeasti pilveen. Slogan:  Better Inside, More in Sight.

Vuonna 2011 perustettu Milesight on nopeasti kasvava älykkäiden IoT-ratkaisujen toimittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan lisäarvopalveluita ja huipputeknologiaa. Alunperin videovalvonta-järjestelmiä toimittanut Milesight yhdistyi Ursalinkin ja Yeastarin kanssa joulukuussa 2020. Yhdistymisen tavoitteena on luoda vertaansa vailla oleva tuoteportfolio ja vahvistaa seuraavan sukupolven älykkäitä ratkaisuja IoT:n avulla.

Milesight koostuu nyt kolmesta yksiköstä: Milesight Technology, Milesight IoT ja Yeastar Information Technology, jotka ovat erikoistuneet vastaavasti videovalvontaan, esineiden Internetiin ja yritysviestintään.

Linkki valmistajan sivuille: Milesight IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?