Skip to content

Milesight - LoRaWAN ja teollinen IoT

LoRaWAN gatewayt ja anturit, 4G ja 5G teollisuusreitittimet ja -kontrollerit

Milesight on edistyksellinen IoT-yritys, joka hyödyntää uusimpia teknologioita yksinkertaistaakseen tiedonkeruu-, tallennus- ja ohjausprosessia saavuttaakseen tavoitteensa: yhdistää ”asioita” tehokkaasti ja nopeasti pilveen.

Yrityksen valikoimaan kuuluvat LoRaWAN-tuotteet kuten gatewayt (yhdyskäytävät), kontrollerit ja laaja valikoima erilaisia antureita, kytkimiä ja tunnistimia: ilmanlaadun mittausanturit ulko- ja sisäkäyttöön, lämpötila- ja kosteusanturi, vuotovahtianturi, magneettinen kosketinkytkin, ultraäänietäisyys/tasoanturi, maaperän kosteus-, lämpötila- ja sähkönjohtavuusanturi, valotunnistin, putken paineanturi, upotettava vedenkorkeusanturi, teollisuuden lämpötila-anturi ja CO2-anturi (4 in 1).

Milesight 4G ja 5G teollisuusreitittimet mahdollistavat laitteiden kytkemisen Internettiin (teollinen IoT) luotettavasti, turvallisesti ja helposti. DeviceHub etähallinta-alusta lisäksi yksinkertaistaa asennus-, massakonfigurointi-, ylläpito- ja tukiprosessia.

Lataa tuoteluettelo (PDF): Milesight IoT tuotteet

LoRaWAN ja teollinen IoT

Tuotteet

LoRaWAN anturit

Tuotteet lisätään lähiviikkojen aikana.

LoRaWan Gateway

Tuotteet lisätään lähiviikkojen aikana.

LoRaWAN kontrolleri

Tuotteet lisätään lähiviikkojen aikana.

Hallintaohjelmistot

Tuotteet lisätään lähiviikkojen aikana.

Milesight-uutisia

Tietoja valmistajasta

Milesight - LoRaWAN ja teollinen IoT

Milesight on edistyksellinen IoT-yritys, joka hyödyntää uusimpia teknologioita yksinkertaistaakseen tiedonkeruu-, tallennus- ja ohjausprosessia saavuttaakseen tavoitteensa: yhdistää ”asioita” tehokkaasti ja nopeasti pilveen. Slogan:  Better Inside, More in Sight.

Vuonna 2011 perustettu Milesight on nopeasti kasvava älykkäiden IoT-ratkaisujen toimittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan lisäarvopalveluita ja huipputeknologiaa. Alunperin videovalvonta-järjestelmiä toimittanut Milesight yhdistyi Ursalinkin ja Yeastarin kanssa joulukuussa 2020. Yhdistymisen tavoitteena on luoda vertaansa vailla oleva tuoteportfolio ja vahvistaa seuraavan sukupolven älykkäitä ratkaisuja IoT:n avulla.

Milesight koostuu nyt kolmesta yksiköstä: Milesight Technology, Milesight IoT ja Yeastar Information Technology, jotka ovat erikoistuneet vastaavasti videovalvontaan, esineiden Internetiin ja yritysviestintään.

Linkki valmistajan sivuille: Milesight IoT
Share on email
Jaa sähköpostilla
Share on linkedin
Jaa Linkkarissa
Share on twitter
Twiittaa
Share on facebook
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?