Skip to content

Profitap - Verkon monitorointi, analysointi ja vianetsintä

Ratkaisut verkkoon kytkeytymiseen vianhakua ja monitorointia varten

Profitapin tavoitteena on aina ollut kehittää ja valmistaa laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat saamaan täydellisen pääsyn ja näkyvyyden 1Gbits – 400Gbits verkkoon ja kaikkiin OSI-tasoihin.

Kaikki nämä verkon näkyvyysratkaisut (huipputeknisistä verkon TAP-laitteista ja kannettavista liikenteen sieppauslaitteista verkkoliikenteen analysaattoreihin) on suunniteltu eliminoimaan verkon seisokkeja, helpottamaan vianhakua, lisäämään turvallisuutta olemassa oleviin ja uusiin verkkoihin, auttamaan laillisissa liikenteen sieppaussovelluksissa ja vähentämään verkon monimutkaisuutta.

Erittäin suorituskykyiset, turvalliset ja käyttäjäystävälliset Profitapin ratkaisut tarjoavat täydellisen näkyvyyden ja pääsyn verkkoon 24/7.

Lataa tuoteluettelo (PDF): Profitap tuoteluettelo 2021

Opi lisää verkon analysoinnista ja Profitap-ratkaisuista: Profitap Academy

Tuotteet

Profitap-uutisia

Tietoa valmistajasta

From state-of-the-art network TAPs and portable capture devices to network traffic analyzers

Perustamisestaan lähtien PROFITAP® on ollut eturintamassa kehittämässä ja valmistamassa korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä verkonvalvontatyökaluja.
Laaja valikoima verkko-TAP ja Network Packet Broker (NPB) laitteita sekä kannettavia verkon analysointi- ja monitorointilaitteita on suunniteltu tarjoamaan täydellinen näkyvyys ja pääsy verkkoon ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden.

Lisätietoja valmistajan sivuilla: Profitap

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?