Skip to content

Profitap - Verkon monitorointi ja vianhaku

Ratkaisut verkkoon kytkeytymiseen monitorointia ja vianhakua varten

Profitapin tavoitteena on aina ollut kehittää ja valmistaa laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat saamaan täydellisen pääsyn ja näkyvyyden 1Gbits – 400Gbits verkkoon ja kaikkiin OSI-tasoihin.

Kaikki nämä verkon näkyvyysratkaisut (huipputeknisistä verkon TAP-laitteista ja kannettavista liikenteen sieppauslaitteista verkkoliikenteen analysaattoreihin) on suunniteltu eliminoimaan verkon seisokkeja, helpottamaan vianhakua, lisäämään turvallisuutta olemassa oleviin ja uusiin verkkoihin, auttamaan laillisissa liikenteen sieppaussovelluksissa ja vähentämään verkon monimutkaisuutta.

Erittäin suorituskykyiset, turvalliset ja käyttäjäystävälliset Profitapin ratkaisut tarjoavat täydellisen näkyvyyden ja pääsyn verkkoon 24/7.

Opi lisää verkon analysoinnista ja Profitap-ratkaisuista: Profitap Academy

Ratkaisut verkkoon kytkeytymiseen monitorointia ja vianhakua varten

Tuotteet

Profitap-uutisia

ProfiSharkin edut kannettavana verkkoliikenteen sieppauslaitteena

ProfiShark on kannettava verkkoliikenteen sieppauslaite, joka on suunniteltu käytettäväksi useissa eri skenaarioissa mukaan lukien verkon vianmääritys, tietoturva-analyysi ja verkon suorituskyvyn valvonta. ProfiShark-laite vastaa aggregation TAP:ia

Verkkoliikenteen sieppaus-, monitorointi- ja analysointiratkaisut

Liikenteen sieppaaminen ja analysointi ovat välttämättömiä monenlaisille analyysi- ja rikosteknisille tarpeille sovelluksen suorituskyvyn seurannasta tietoturvauhkien havaitsemiseen ja tutkimiseen. Laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja on markkinoilla paljon ja

Tietoa valmistajasta

Ratkaisut verkkoon kytkeytymiseen monitorointia ja vianhakua varten

Perustamisestaan lähtien PROFITAP® on ollut eturintamassa kehittämässä ja valmistamassa korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä verkonvalvontatyökaluja.
Laaja valikoima verkko-TAP ja Network Packet Broker (NPB) laitteita sekä kannettavia verkon analysointi- ja monitorointilaitteita on suunniteltu tarjoamaan täydellinen näkyvyys ja pääsy verkkoon ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden.

Linkki valmistajan sivuille: Profitap
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?