Skip to content

Perlen ei-hallittavat ATEX-sertifioidut Ethernet-kytkimet vaarallisiin käyttökohteisiin

Soveltuvat ATEX tilaluokkien 1 ja 2 mukaisiin ympäristöihin.

Perlen teollisuusluokan ei-hallittavat kytkimet ovat ”plug & play” -laitteita, jotka on erityisesti suunniteltu yhdistämään laitteita verkkoympäristöissä, jotka ovat alttiina äärimmäisille -40 °C … 75 °C:n käyttölämpötiloille, tärinälle ja iskuille. Ne on rakennettu ylittämään kaupallisten kytkimien tekniset vaatimukset, ja niillä on teollisuusturvallisuussertifikaatti ja hyväksyntä vaarallisiin paikkoihin, mikä tekee niistä ihanteellisia käytettäviksi ankarissa ympäristöolosuhteissa:

  • teollisuus- ja tehdasautomaatio
  • ulkokäyttö
  • rautatiet ja älykkäät liikennejärjestelmät
  • merenkulku
  • öljy ja kaasu
  • kaivostoiminta

Sen lisäksi, että Perlen kytkimissä on korroosionkestävä IP30-alumiininen runko, ne noudattavat useita alan tunnustettuja standardeja varmistaakseen korkeimman tason kestävyyden ja mukautuvuuden ankariin ympäristöolosuhteisiin (UL508A – Teollisuuden ohjauskeskusten sähköturvallisuus ja ATEX tilaluokat 1 ja 2 – Käyttö räjähdysvaarallisissa tiloissa). Lisäksi tuplatussa redundantissa tehotulossa on käänteinen napaisuus ja ylikuormitusvirtasuoja.

ATEX-luokitellut ei-hallittavat Ethernet-kytkimet (kuvan linkki Perlen sivuille):

ATEX luokitellut kytkimet

Mikäli sinulla on tarvetta hallittaviin ATEX-luokiteltuihin Ethernet-kytkimiin, ole hyvä ja käy tutustumassa niihin oheisen linkin kautta Perlen sivuilla: Managed Industrial Ethernet Switches

Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Perle Systems on ollut osa PHOENIX CONTACT konsernia vuodesta 2016 alkaen.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa