Skip to content

Vutlan - Monitorointi ja ohjaus

Ratkaisut ympäristöolojen mittaukseen ja valvontaan

Slovakialainen Vutlan on yksi johtavista eurooppalaisista korkealaatuisten etävalvontajärjestelmien valmistajista. Valikoimaan kuuluvat monitorointi- ja valvontayksiköt ja laaja valikoima antureita (digitaaliset, analogiset, 1-Wire ja AC/DC mittarit).

Yrityksen tavoitteena  on toimittaa käyttäjäystävällisiä, luotettavia, joustavia sekä kohtuuhintaisia tuotteita kaikille asiakkaille.

Kaikki laitteet on suunniteltu tukemaan SNMP-protokollia ja NMS-ohjelmistoja kuten esim. Zabbix, Nagios, OpenNMS, PRTG, WhatsUp Gold, ManageEngine, Spiceworks, Icinga ja muut. Lue lisää valmistajan sivuilla: NMS SNMP monitoring solution

Vutlanin ympäristönvalvonta-ratkaisut mahdollistavat olosuhteiden aktiivisen seurannan laitetelineessä, palvelinhuoneessa, konesalissa, etäkohteissa ja kaikkialla missä sitä tarvitaan kriittisen infrastruktuurin omaisuuden suojaamiseen.

Valvottavia olosuhteita ovat esimerkiksi lämpötila, kosteus, virtapiikit, vesivuodot ja savun muodostus. Järjestelmä hälyttää ja reagoi kaikkiin olosuhteisiin, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti kriittisiin laitteisiin. Käy tutustumassa demoon: Embedded Web Interface

Lataa yleisesite (PDF): Vutlan yleisesite

Tuotteet

Vutlan-uutisia

Tietoa valmistajasta

Ratkaisut ympäristöolojen mittaukseen ja valvontaan

Vutlan s.r.o. on yksityinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Bratislavassa ja joka valmistaa kaikki tuotteet Slovakian tasavallassa (EU). Yrityksen valikoimaan kuuluvat monitorointi- ja valvontayksiköt ja laaja valikoima antureita (digitaaliset, analogiset, 1-Wire ja AC/DC mittarit).  

Vutlan tarjoaa myös räätälöityjä Original Equipment Manufacturer (OEM) -valvontaratkaisuja ICT markkinoille. Tarjonta kattaa ”yhden luukun” avaimet käteen elektroniikan suunnittelupalvelua tuotteen suunnittelusta, elektronisista spesifikaatioista, toiminnallisista prototyypeistä aina ”valmistusvalmiiseen” tuotteeseen asti.

Linkki valmistajan sivuille: Vutlan
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?