Skip to content

Tempmate - Jakeluketjun olosuhdevalvonta

Dataloggerit ja ilmaisimet jakeluketjun olosuhdevalvontaan

Dataloggerit ja elektroniset ilmaisimet kuljetettujen tuotteiden, jääkaappien, varastojen ja tuotantotilojen olosuhteiden valvontaan.

Dataloggerit mittaavat tyypillisesti lämpötilaa ja tarvittaessa myös kosteutta varastossa sekä ajoneuvon tavaratilassa, jolloin voidaan varmistaa kylmäketjun toimivuus alusta loppuun. Tempmaten tuotevalikoimaan kuuluvat kertakäyttöiset ja jatkuvakäyttöiset USB/PDF lämpötila ja kosteus dataloggerit sekä lämpötila ilmaisimet. Näiden lisäksi on saatavilla reaaliaikainen LTE dataloggeri, joka valvoo kuljetuksen reittiä, lämpötilaa, kosteutta ja paketin/kontin avausta.

Tempmate.® GS2, S2, S1 Pro ja M2 tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Tempmate GmbH on myös ISO 9001:2015 sertifioitu.

Haluatko testata dataloggereita ennen ostopäätöstä? Ota yhteyttä meihin!

Lämpötila ja kosteus dataloggerit sekä ilmaisimet

Tuotteet

Tempmate-uutisia

Tietoa valmistajasta

Dataloggerit ja ilmaisimet jakeluketjun olosuhdevalvontaan

tempmate GmbH on perustettu vuonna 1983 (vuoteen 2020 asti yritys tunnettiin nimeltä imec Messtechnik GmbH) . Saksalainen perheyritys on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan USB/PDF dataloggereita sekä elektronisia ilmaisimia kuljetettujen tuotteiden, jääkaappien, varastojen ja tuotantotilojen olosuhteiden valvontaan.

Linkki valmistajan sivuille: Tempmate
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?