Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Opengear – Konsolipalvelimet, IT-infran hallinta

Etusivu Tietoliikenne, teollinen Internet Opengear – Konsolipalvelimet, IT-infran hallinta

Opengear (USA) kehittää ja valmistaa tietoturvallisia etäyhteys-ratkaisuja ja sovelluksia datakeskusten sekä hajautettujen järjestelmien Out-of-Band ja IT infrastruktuurin hallintaan.

Opengear Secure Remote Access & IT Infrastructure Management | Timeless Technology

Data Center Out-of-Band

Kriittiset IT-infrat ovat nykyään haastavia ja kompleksisia, ja ne vaativat OoB-hallinnalta myös enemmän. Opengear konsolipalvelimet sisältävät perinteiset monitorointi-, diagnostiikka- ja vianhakuominaisuudet, mutta niiden lisäksi Zero Touch Provisioning, Link Layer Discovery Protocol (LLDP) ja muut työvälineet vähentämään manuaalisia työvaiheita.

Remote Site Out-of-Band

Tietokoneista ja verkkolaitteista aina valvontakameroihin, virtalähteisiin, lämpötila/kosteus-antureihin, palovaroittimiin ja oviantureihin. Opengearin keskitetyllä hallintaratkaisulla ja Smart OoB™ konsolipalvelimilla voidaan hallita hälytykset ja vikatilanteet etäverkoissa. Lisäksi WAN-yhteyksien toimivuus voidaan taata Failover to Cellular™ -toiminnolla.

NetOps Automation Platform

Opengear NetOps Automation™ -alusta mahdollistaa helpot NetOps-rutiinit. Hallitse verkkoja datakeskuksista verkon reunoihin yhdestä keskitetystä paikasta minimoiden manuaaliset työvaiheet. Hallitsee kaikkia verkkolaitteita riippumatta valmistajasta.

Lighthouse Centralized Management

Lighthouse keskittää IT-infran OoB-hallinnan yhteen sovellukseen, jonka kautta käyttäjällä on aina pääsy ja näkyvyys verkkolaitteisiin myös krittisissä vikatilanteissa. NetOps Automation™ -alustaa hallinnoidaan myös Lighthouse-sovelluksella.

Opengear uutiset