Skip to content

Eos Positioning Systems - GNSS tarkkuuspaikantimet

Bluetooth GNSS tarkkuuspaikantimet Android, iOS ja Windows ympäristöön

Kanadalainen Eos Positioning Systems, Inc.® (Eos) on yksi johtavista GNSS satelliittivastaanottimien valmistajista. Heidän Arrow tarkkuuspaikantimet tuottavat 1cm – 60cm reaaliaikaisen paikannustarkkuuden mille tahansa älypuhelimelle tai tabletille Bluetooth®-yhteyden kautta. Tuetut satelliittikonstellaatiot ovat GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou ja QZSS ja käytetyt taajuudet ovat mallista riippuen L1, L2 ja L5. Arrow tarkkuuspaikantimet tukevat maailmanlaajuisesti korjaussignaaleja WAAS, EGNOS, GAGAN ja MSAS satelliiteilta.

Eos tekee tarkkuuspaikannuksesta helppoa, edullista ja toimivaa. Arrow Series™ -tarkkuuspaikantimet ovat myös yhteensopivia markkinoilla olevien GIS- ja karttasovellusten kanssa, kuten esimerkiksi ESRI, AmigoCloud, CartoPac, CMT, DigiTerra, GeoMobile Innovations, mapitGIS ja TerraGo.

Arrow tarkkuupaikantimet on suunniteltu toimimaan haastavissa olosuhteissa kuten -40°C … +85°C lämpötiloissa ja niiden akun käyttöaika riittää normaalin työpäivän ajan myös -20°C lämpötilassa. Ja ne tuottavat tarkkaa sijaintia myös puiden alla, lähellä korkeita rakennuksia ja epätasaisessa maastossa.

Bluetooth GNSS tarkkuuspaikantimet Android, iOS ja Windows ympäristöön
Maanmittauslaitoksen Paikannuspalvelu tarjoaa käyttäjille ilmaiseksi DGNSS-korjausdataa koodipaikannukseen.

DGNSS-palvelu (Differential GNSS) perustuu tarkasti tunnettuihin FinnRef-referenssiasemien sijainteihin, joiden avulla voidaan määrittää, kuinka paljon GNSS-satelliitteihin tehdyt etäisyyshavainnot poikkeavat todellisesta etäisyydestä. Näitä etäisyyseroja kutsutaan DGNSS-korjauksiksi, jotka lähetetään edelleen käyttäjille. Käyttäjän vastaanotin korjaa ensin havaitsemiaan etäisyyksiä näiden differentiaalikorjausten verran ja laskee sitten sijaintinsa normaalisti.

Esimerkiksi edullisimmalla mallilla, Arrow 100 GNSS, saavutetaan Maanmittauslaitoksen Paikannuspalvelulla alle 30cm horisontaalinen paikannustarkkuus avoimessa maastossa.

Tuotteet

Eos-uutisia

Tietoa valmistajasta

Bluetooth GNSS tarkkuuspaikantimet Android, iOS ja Windows ympäristöön

Eos Positioning Systems, Inc.® (Eos) on erikoistunut tarkkojen Bluetooth GNSS -vastaanottimien suunnitteluun ja valmistukseen paikkatietokartoitusta varten. Arrow Series™ -tuotteet ovat huippuluokan GNSS satelliittivastaanottimia, joilla on Bluetooth-yhteys, edistyksellinen 1cm – 60cm reaaliaikainen paikannustarkkuus, pitkä akunkesto ja yhteensopivuus kaikkien iOS-, Android- ja Windows-laitteiden kanssa.

Lisätietoja valmistajan sivuilta: Eos Positioning Systems

Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?