Skip to content

Eos Positioning Systemsin Arrow Gold+ HAS tarkkuuspaikantimella saavutat 10-15cm paikannustarkkuuden

Arrow Gold+ HAS on konfiguroitu erityisesti käytettäväksi Galileo High-Accuracy Service (HAS) -palvelun kanssa.

Reaaliaikainen 1cm SafeRTK® GNSS paikannustarkkuus

Arrow Gold RTK GNSS tarkkuuspaikantimet tuottavat 1cm reaaliaikaisen RTK-paikannustarkkuuden mille tahansa älypuhelimelle tai tabletille Bluetooth-yhteyden kautta. Lisäksi Arrow Gold+™ GNSS-vastaanotin on GIS-markkinoiden ensimmäinen, joka tukee uutta Galileo High-Accuracy Initial Service (Galileo HAS) -palvelua, joka tarjoaa ilmaisen 10-15 senttimetrin tarkkuuden kaikkialla maailmassa.

Tuetut satelliittikonstellaatiot ovat GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS ja IRNSS. Arrow Gold tarkkuuspaikantimet tukevat maailmanlaajuisesti SBAS-korjaussignaaleja WAAS, EGNOS, GAGAN, MSAS ja SouthPAN satelliiteilta.

Arrow Gold tarkkuuspaikantimet ovat myös yhteensopivia markkinoilla olevien GIS- ja karttasovellusten kanssa, kuten esimerkiksi ESRI, AmigoCloud, CartoPac, CMT, DigiTerra, GeoMobile Innovations, mapitGIS ja TerraGo.

Arrow Gold tarkkuuspaikantimessa on pitkän kantaman RTK baseline (50km) ja se tuottaa 1cm paikannustarkkuuden. Se on myös varustettu SafeRTK®-tekniikalla alueille, joissa on huonot mobiiliyhteydet. Kun vastaanotin menettää RTK GNSS yhteyden, menee SafeRTK® päälle. Tällöin vain muutaman sekunnin jälkeen, pystyy käyttäjä edelleen pitämään yllä 20 minuutin ajan RTK-tason paikannustarkkuutta, odottaessaan yhteyden uudelleen muodostumista.

Arrow tarkkuuspaikantimet on suunniteltu toimimaan haastavissa olosuhteissa kuten -40°C … +85°C lämpötiloissa ja niiden akun käyttöaika riittää normaalin työpäivän ajan myös -20°C lämpötilassa. Ja ne tuottavat tarkkaa sijaintia myös puiden alla, lähellä korkeita rakennuksia ja epätasaisessa maastossa.

Eos Tools Pro on ilmainen GNSS-seurantasovellus, jonka avulla käyttäjät voivat seurata GNSS-metatietoja (esim. PDOP, RMS, differentiaalitila, seuratut / käytetyt satelliitit) reaaliajassa. Eos Tools Pro mahdollistaa myös yhteyden RTK-verkkoihin ja tukiasemiin sisäänrakennetun NTRIP clientin kautta. Lisäksi Eos Tools Pro tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, kuten konfiguroitavat hälytykset ja reaaliaikaiset GEOID-korkeusmuunnokset. Sitä käytetään myös useissa Eos-ratkaisuissa mukaan lukien Eos Locate ja Eos Laser Mapping (molempia ArcGIS sovellusten kanssa). Huom! Eos Tools Pro ei kerää tietoja, mutta sitä varten on saatavilla tiedonkeruuohjelmistoja useilta Eos-kumppaneilta.

Arrow Gold pääominaisuudet:

 • Täysi GNSS (GPS, GLONASS, Galileo and BeiDou)
 • 100 % Android, iOS ja Windows yhteensopiva
 • 1 cm reaaliaikainen RTK-paikannustarkkuus
 • Pitkän kantaman RTK baseline, 50km
 • SafeRTK alueille, joissa huonot mobiiliyhteydet
 • Tukee kaikkia GIS ohjelmistoja
 • Akun käyttöaika yhdellä latauksella 7,5+ tuntia

Arrow Gold+ pääominaisuudet:

 • Kaikki Arrow Gold ominaisuudet
 • Tukee useampia GNSS signaaleja
 • Kykenee käyttämään B3 ja L5 signaaleja yhtäaikaa RTK-korjauksen kanssa
 • Tukee Galileo High-Accuracy Service (HAS) -palvelua. Lue lisää: Eos Positioning Systems Announces Support for Galileo HAS with its Arrow Gold+™ GNSS Receiver
 • Bluetooth Multi-point protokolla tuki (mahdollistaa useamman iOS tai Android laitteen kytkeytymisen yhtäaikaa samaan Arrow-laitteeseen)
 • Multipleksointi: Arrow Gold+ laitteessa on sisäänrakennettu Eos Bridge Bluetooth -toiminnot, jolloin Arrow Gold+ suoratoistaa minkä tahansa kolmannen osapuolen laitteen (esim. laser-etäisyysmittarin) mittaustiedot Android ja iOS laitteelle Bluetooth-yhteyden avulla karttasovelluksen käyttöön.
 • Akun käyttöaika yhdellä latauksella 11+ tuntia

Mallit:

Arrow Gold+ HAS GNSS KIT:

 • Tämä malli on konfiguroitu erityisesti käytettäväksi Galileo HAS-palvelun kanssa
 • Sisältää kaikki Arrow Gold+ ominaisuudet paitsi RTK Base ja Rover –ominaisuus on poistettu käytöstä. RTK Base ja Rover –ominaisuus on mahdollista ottaa helposti käyttöön myöhemmin erillisellä aktivointikoodilla
 • Hinta: 5.100,00€

Arrow Gold+ FULL GNSS KIT:

 • Tämä malli sisältää kaikki Arrow Gold+ ominaisuudet
 • Hinta: 8.800,00€

Eos Arrow GNSS satelliittivastaanottimet

Reaaliaikainen 60cm EGNOS-paikannustarkkuus
Eos Arrow 100 ja Arrow 100+ GNSS vastaanotin. Yksitaajuuksinen, alle 60cm paikkannustarkkuus.
Reaaliaikainen 1cm RTK-paikannustarkkuus
Eos Arrow 200 RTK GNSS vastaanotin. Kaksitaajuuksinen, 1cm paikannustarkkuus.
Reaaliaikainen 1cm SafeRTK® GNSS paikannustarkkuus
Eos Arrow Gold ja Arrow Gold+ RTK GNSS vastaanotin. Useita taajuuksia, 1cm paikkannustarkkuus. Tukee myös Galileo E6 HAS.

Eos Positioning Systems – GNSS tarkkuuspaikantimet

Kanadalainen Eos Positioning Systems, Inc.® (Eos) on yksi johtavista GNSS satelliittivastaanottimien valmistajista. Heidän Arrow-tarkkuuspaikantimet tuottavat 1cm – 60cm reaaliaikaisen paikannustarkkuuden mille tahansa älypuhelimelle tai tabletille Bluetooth®-yhteyden kautta. Tuetut satelliittikonstellaatiot ovat GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou sekä QZSS ja Arrow-tarkkuuspaikantimet tukevat maailmanlaajuisesti SBAS-korjaussignaaleja WAAS, EGNOS, GAGAN, MSAS ja SouthPAN satelliiteilta.

Eos tekee tarkkuuspaikannuksesta helppoa, edullista ja toimivaa. Arrow-tarkkuuspaikantimet ovat myös yhteensopivia markkinoilla olevien GIS- ja karttasovellusten kanssa, kuten esimerkiksi ESRI, AmigoCloud, CartoPac, CMT, DigiTerra, GeoMobile Innovations, mapitGIS ja TerraGo.

Arrow-tarkkuupaikantimet on suunniteltu toimimaan haastavissa olosuhteissa kuten -40°C … +85°C lämpötiloissa ja niiden akun käyttöaika riittää normaalin työpäivän ajan myös -20°C lämpötilassa. Ja ne tuottavat tarkkaa sijaintia myös puiden alla, lähellä korkeita rakennuksia ja epätasaisessa maastossa.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Eos Positioning Systems – GNSS tarkkuuspaikantimet
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa