Skip to content

Eos Arrow GNSS-vastaanottimet ja QField-paikkatietosovellus: Tehokas yhdistelmä hallita paikkatietoja kentällä

Eos Arrow GNSS-vastaanottimet Android, iOS ja Windows ympäristöön:

Kanadalainen Eos Positioning Systems, Inc.® (Eos) on yksi johtavista GNSS satelliittivastaanottimien valmistajista. Heidän Arrow-tarkkuuspaikantimet tuottavat 1cm – 60cm reaaliaikaisen paikannustarkkuuden mille tahansa älypuhelimelle tai tabletille Bluetooth®-yhteyden kautta. Tuetut satelliittikonstellaatiot ovat GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou sekä QZSS ja Arrow-tarkkuuspaikantimet tukevat maailmanlaajuisesti SBAS-korjaussignaaleja WAAS, EGNOS, GAGAN, MSAS ja SouthPAN satelliiteilta. Lisäksi Arrow Gold+™ GNSS-vastaanotin oli GIS-markkinoiden ensimmäinen, joka tukee uutta Galileo High-Accuracy Initial Service (Galileo HAS) -palvelua, joka tarjoaa ilmaisen 10-15 senttimetrin tarkkuuden kaikkialla maailmassa.

Arrow-tarkkuuspaikantimet on suunniteltu toimimaan haastavissa olosuhteissa kuten -40°C … +85°C lämpötiloissa ja niiden akun käyttöaika riittää normaalin työpäivän ajan myös -20°C lämpötilassa. Ja ne tuottavat tarkkaa sijaintia myös puiden alla, lähellä korkeita rakennuksia ja epätasaisessa maastossa.

Klikkaamalla alla olevia kuvia aukeaa ko. mallin tuotesivut:

Reaaliaikainen 60cm EGNOS-paikannustarkkuus
Eos Arrow 100 ja Arrow 100+ GNSS vastaanotin. Yksitaajuuksinen, alle 60cm paikkannustarkkuus.
Reaaliaikainen 1cm RTK-paikannustarkkuus
Eos Arrow 200 RTK GNSS vastaanotin. Kaksitaajuuksinen, 1cm paikannustarkkuus.
Reaaliaikainen 1cm SafeRTK® GNSS paikannustarkkuus
Eos Arrow Gold ja Arrow Gold+ RTK GNSS vastaanotin. Useita taajuuksia, 1cm paikkannustarkkuus. Tukee myös Galileo E6 HAS.

QField - Ilmainen Android ja iOS paikkatietosovellus:

QField on avoimeen lähdekoodiin perustuva mobiilisovellus, jolla voidaan kerätä paikkatietoaineistoa maastossa erilaisiin tarpeisiin ja se on yhteensopiva QGIS-ohjelmiston kanssa.

QField-ekosysteemin avulla käyttäjä voi virtaviivaistaa kenttätyöprosesseja ja parantaa tuottavuutta. Tuotteet on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä ja tarjoavat täydellisen ratkaisun kaikkiin kenttätyötarpeisiin.

Lue lisää sovelluksen kehittäjän sivuilta: QField – Efficient field work built for QGIS

QField sovelluksen asennus Eos Arrow -ympäristöön:

Alla ohjeet kuinka QField-sovellus otetaan käyttöön Eos Arrow GNSS-vastaanottimen kanssa. Oletuksena on, että käyttäjä on asentanut QField-sovelluksen mobiililaitteseensa:

Kuvissa siniset raamit: ”pakollinen” ja vihreät raamit: ”käyttäjän valinta”.

Vaihe 1
Vaihe 2
Vaihe 3
Vaihe 4
Vaihe 5
Vaihe 6
Vaihe 7
Vaihe 8
Vaihe 9
Vaihe 10
Vaihe 11
Vaihe 12
Asetukset valmiina

Eos Positioning Systems – GNSS tarkkuuspaikantimet

Kanadalainen Eos Positioning Systems, Inc.® (Eos) on yksi johtavista GNSS satelliittivastaanottimien valmistajista. Heidän Arrow-tarkkuuspaikantimet tuottavat 1cm – 60cm reaaliaikaisen paikannustarkkuuden mille tahansa älypuhelimelle tai tabletille Bluetooth®-yhteyden kautta. Tuetut satelliittikonstellaatiot ovat GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou sekä QZSS ja Arrow-tarkkuuspaikantimet tukevat maailmanlaajuisesti SBAS-korjaussignaaleja WAAS, EGNOS, GAGAN, MSAS ja SouthPAN satelliiteilta.

Eos tekee tarkkuuspaikannuksesta helppoa, edullista ja toimivaa. Arrow-tarkkuuspaikantimet ovat myös yhteensopivia markkinoilla olevien GIS- ja karttasovellusten kanssa, kuten esimerkiksi ESRI, AmigoCloud, CartoPac, CMT, DigiTerra, GeoMobile Innovations, mapitGIS ja TerraGo.

Arrow-tarkkuupaikantimet on suunniteltu toimimaan haastavissa olosuhteissa kuten -40°C … +85°C lämpötiloissa ja niiden akun käyttöaika riittää normaalin työpäivän ajan myös -20°C lämpötilassa. Ja ne tuottavat tarkkaa sijaintia myös puiden alla, lähellä korkeita rakennuksia ja epätasaisessa maastossa.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Eos Positioning Systems – GNSS tarkkuuspaikantimet
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa