Skip to content

Bluetooth GNSS tarkkuuspaikantimet 1cm – 60cm paikannustarkkuudella Android, iOS ja Windows ympäristöön

The Magic of Location™

Jos tarvitset luotettavia, tarkkoja ja reaaliaikaisia GNSS-sijainteja mobiiliympäristössä, tulit juuri oikeaan paikkaan. Eos Positioning Systems (Kanada) suunnittelee ja valmistaa ammattimaisia sekä edullisia GNSS tarkkuuspaikantimia, jotka tarjoavat 1 cm – 60 cm paikannustarkkuutta mihin tahansa iOS-, Android- tai Windows-mobiililaitteeseen. Arrow Series® GNSS -vastaanottimet voivat tarjota GPS ja RTK GNSS sijainnit mille tahansa markkinoilla olevalle tiedonkeruu- ja karttasovellukselle.

Reaaliaikainen 60cm EGNOS-paikannustarkkuus
Eos Arrow 100 ja Arrow 100+ GNSS vastaanotin. Yksitaajuuksinen, alle 60cm paikkannustarkkuus.
Reaaliaikainen 1cm RTK-paikannustarkkuus
Eos Arrow 200 RTK GNSS vastaanotin. Kaksitaajuuksinen, 1cm paikannustarkkuus.
Reaaliaikainen 1cm SafeRTK® GNSS paikannustarkkuus
Eos Arrow Gold ja Arrow Gold+ RTK GNSS vastaanotin. Useita taajuuksia, 1cm paikkannustarkkuus. Tukee myös Galileo E6 HAS.

Mikä tekee Eos Arrow Series® GNSS:stä erityisen?

Laite- ja sovellusystävällinen

Kaikki Eos Positioning Systems -laitteistot on suunniteltu toimimaan kaikkien kuluttajien mobiililaitteiden kanssa mukaan lukien iOS, Android ja Windows. Lisäksi Arrow Series® GNSS-vastaanottimet toimivat minkä tahansa tiedonkeruusovelluksen kanssa, olipa kyseessä sitten valmis karttasovellus tai oma mobiilisovellus.

Erilaisia paikannustarkkuustasoja

Eos tarjoaa useita Arrow Series® GNSS-vastaanotin malleja. Jokainen malli tarjoaa joko alle metrin tai senttimetritason tarkkuuden käytetystä differentiaalikorjaus (DGNSS) lähteestä riippuen.

Suomessa Maanmittauslaitoksen Paikannuspalvelu tarjoaa käyttäjille ilmaiseksi DGNSS-korjausdataa koodipaikannukseen. Esimerkiksi edullisimmalla mallilla, Arrow 100 GNSS, saavutetaan Maanmittauslaitoksen Paikannuspalvelulla alle 30cm horisontaalinen paikannustarkkuus avoimessa maastossa.

Pääsy ohjelmistoihin ja ratkaisuihin

Eos tarjoaa erilaisia ohjelmistoja ja ratkaisuja parantaaksesi kokemustasi GNSS-laitteiston kanssa. Jokainen Arrow Series® GNSS-vastaanotin sisältää pääsyn ilmaiseen GNSS-monitorointiohjelmistoon ja valinnaisiin GNSS-ratkaisuihin.

Maailmanlaajuinen 1cm - 60cm paikkannustarkkuus

Arrow Series® GNSS-vastaanottimet on suunniteltu käytettäviksi useiden differentiaalikorjauslähteiden kanssa. Jokainen lähde on saatavilla alueellisesti sen mukaan, missä kenttätyö tapahtuu. Voimme auttaa sinua määrittämään, mikä Arrow GNSS-vastaanotinmalli ja siihen liittyvä differentiaalikorjauslähde antavat sinulle parhaan arvon ja tarkkuuden. Alla on yleisimmin käytetyt Arrow Series® GNSS-vastaanottimien tukemat differentiaalikorjauslähteet:

SBAS

Satelliittipohjaiset augmentaatiojärjestelmät (SBAS) tarjoavat 30–60 cm:n keskimääräisen paikannustarkkuuden. SBAS ovat ilmaisia alueellisia alle 60cm erokorjausten lähteitä, jotka ovat tyypillisesti valtiollisten elinten omistamia ja ylläpitämiä.

RTK

Reaaliaikaiset kinemaattiset (RTK) verkot ovat ilmaisia tai maksullisia senttimetritason erokorjausten lähteitä. Ne ovat alueellisten julkisten ja yksityisten organisaatioiden omistamia ja ylläpitämiä. Kaikkia olemassa olevia RTK-verkkoja voidaan käyttää Arrow GNSS -vastaanottimien kanssa.

DGNSS-palvelu

Suomessa DGNSS-palvelu (Differential GNSS) perustuu tarkasti tunnettuihin FinnRef-referenssiasemien sijainteihin, joiden avulla voidaan määrittää, kuinka paljon GNSS-satelliitteihin tehdyt etäisyyshavainnot poikkeavat todellisesta etäisyydestä.

Tukiasemat

Tukiasemat ovat referenssiasemia, jotka lähettävät senttimetritason erokorjauksia noin 50 km:n säteelle. Arrow Gold® voidaan asentaa ja käyttää yksityisenä tukiasemana.

Eos Positioning Systems – GNSS tarkkuuspaikantimet

Kanadalainen Eos Positioning Systems, Inc.® (Eos) on yksi johtavista GNSS satelliittivastaanottimien valmistajista. Heidän Arrow-tarkkuuspaikantimet tuottavat 1cm – 60cm reaaliaikaisen paikannustarkkuuden mille tahansa älypuhelimelle tai tabletille Bluetooth®-yhteyden kautta. Tuetut satelliittikonstellaatiot ovat GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou sekä QZSS ja Arrow-tarkkuuspaikantimet tukevat maailmanlaajuisesti SBAS-korjaussignaaleja WAAS, EGNOS, GAGAN, MSAS ja SouthPAN satelliiteilta.

Eos tekee tarkkuuspaikannuksesta helppoa, edullista ja toimivaa. Arrow-tarkkuuspaikantimet ovat myös yhteensopivia markkinoilla olevien GIS- ja karttasovellusten kanssa, kuten esimerkiksi ESRI, AmigoCloud, CartoPac, CMT, DigiTerra, GeoMobile Innovations, mapitGIS ja TerraGo.

Arrow-tarkkuupaikantimet on suunniteltu toimimaan haastavissa olosuhteissa kuten -40°C … +85°C lämpötiloissa ja niiden akun käyttöaika riittää normaalin työpäivän ajan myös -20°C lämpötilassa. Ja ne tuottavat tarkkaa sijaintia myös puiden alla, lähellä korkeita rakennuksia ja epätasaisessa maastossa.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Eos Positioning Systems – GNSS tarkkuuspaikantimet
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa