Skip to content

VT336 DIN-valvontayksikkö ympäristöolosuhteiden mittauksiin ja valvontaan

Valvontajärjestelmä suojaamaan pieniä, keskisuuria ja suuria tiloja.

Slovakialainen Vutlan on yksi johtavista eurooppalaisista korkealaatuisten etävalvontajärjestelmien valmistajista. Valikoimaan kuuluvat monitorointi- ja valvontayksiköt ja laaja valikoima antureita (digitaaliset, analogiset, 1-Wire ja AC/DC mittarit).

Yrityksen tavoitteena  on toimittaa käyttäjäystävällisiä, luotettavia, joustavia sekä kohtuuhintaisia tuotteita kaikille asiakkaille.

Kaikki laitteet on suunniteltu tukemaan SNMP-protokollia ja NMS-ohjelmistoja kuten esim. Zabbix, Nagios, OpenNMS, PRTG, WhatsUp Gold, ManageEngine, Spiceworks, Icinga ja muut. Lue lisää valmistajan sivuilla: NMS SNMP monitoring solution

Vutlanin ympäristönvalvonta-ratkaisut mahdollistavat olosuhteiden aktiivisen seurannan laitetelineessä, palvelinhuoneessa, konesalissa, etäkohteissa ja kaikkialla missä sitä tarvitaan kriittisen infrastruktuurin omaisuuden suojaamiseen.

Valvottavia olosuhteita ovat esimerkiksi lämpötila, kosteus, virtapiikit, vesivuodot ja savun muodostus. Järjestelmä hälyttää ja reagoi kaikkiin olosuhteisiin, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti kriittisiin laitteisiin. Käy tutustumassa demoon: Embedded Web Interface

Vutlan VT336 DIN-valvontayksikkö

Laitetta käytetään ympäristön valvontaan (esim. lämpötila, kosteus, jännite, vesivahingot, savun muodostus, ilmavirtaus). Sitä käytetään myös I/O-ohjaimena (esim. oviohjaus, tuulettimet, generaattori, ohjauspaneelit, UPS, katkaisijat, hälyttimet). Voi käyttää jopa 500 eri elementtiä kuten ilmoituksia, triggereitä, ajastimia, logiikkamalleja, antureita, kuivia kytkimiä, SNMP Get ja SNMP Trap. Siinä on sisäänrakennettu verkkokäyttöliittymä virtuaalisilla antureilla, logiikalla, erityyppisillä ilmoituksilla ja ohjauspaneeleilla.

Yksikössä on paikka LTE-modeemille ja optiona PoE virransyöttö.

Tekniset tiedot:

 • Ethernet 10/100Mbps
 • Virransyöttö: 12V DC plus optiona PoE
 • USB-portti kameralle, muistille tai hubille
 • Neljä (6) porttia analogisille antureille (laajennettavissa)
 • RS-485 / Modbus RTU, max. 32 laitetta
 • Yksi (1) CAN portti 8 anturille ja laitteelle
 • Neljä (4) DI-tuloa ja kaksi (2) DO lähtöä
 • Kaksi (2) elektromagneettista relelähtöä (12 VDC, 0.25A)
 • Sisäänrakennettu lämpötila- ja jänniteanturi
 • Paikka LTE-modeemille
 • Kolmen (3) vuoden takuu

Lataa tuote-esite (pdf): Vutlan VT336 DIN-valvontayksikkö

Linkki teknisille tukisivuille: VT336 DIN Remote monitoring unit ja VT336 PoE DIN Remote monitoring unit

Vutlan – Monitorointi ja ohjaus

Vutlan s.r.o. on yksityinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Bratislavassa ja joka valmistaa kaikki tuotteet Slovakian tasavallassa (EU). Yrityksen valikoimaan kuuluvat monitorointi- ja valvontayksiköt ja laaja valikoima antureita (digitaaliset, analogiset, 1-Wire ja AC/DC mittarit).  

Vutlan tarjoaa myös räätälöityjä Original Equipment Manufacturer (OEM) -valvontaratkaisuja ICT markkinoille. Tarjonta kattaa ”yhden luukun” avaimet käteen elektroniikan suunnittelupalvelua tuotteen suunnittelusta, elektronisista spesifikaatioista, toiminnallisista prototyypeistä aina ”valmistusvalmiiseen” tuotteeseen asti.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Vutlan – Monitorointi ja ohjaus
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa