Skip to content

Vutlan VT325t etävalvontajärjestelmä ympäristöolosuhteiden mittauksiin ja valvontaan

Edullinen ympäristön etävalvontayksikkö pieniin datakeskuksiin ja laitetiloihin.

Slovakialainen Vutlan on yksi johtavista eurooppalaisista korkealaatuisten etävalvontajärjestelmien valmistajista. Valikoimaan kuuluvat monitorointi- ja valvontayksiköt ja laaja valikoima antureita (digitaaliset, analogiset, 1-Wire ja AC/DC mittarit).

Yrityksen tavoitteena  on toimittaa käyttäjäystävällisiä, luotettavia, joustavia sekä kohtuuhintaisia tuotteita kaikille asiakkaille.

Kaikki laitteet on suunniteltu tukemaan SNMP-protokollia ja NMS-ohjelmistoja kuten esim. Zabbix, Nagios, OpenNMS, PRTG, WhatsUp Gold, ManageEngine, Spiceworks, Icinga ja muut. Lue lisää valmistajan sivuilla: NMS SNMP monitoring solution

Vutlanin ympäristönvalvonta-ratkaisut mahdollistavat olosuhteiden aktiivisen seurannan laitetelineessä, palvelinhuoneessa, konesalissa, etäkohteissa ja kaikkialla missä sitä tarvitaan kriittisen infrastruktuurin omaisuuden suojaamiseen.

Valvottavia olosuhteita ovat esimerkiksi lämpötila, kosteus, virtapiikit, vesivuodot ja savun muodostus. Järjestelmä hälyttää ja reagoi kaikkiin olosuhteisiin, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti kriittisiin laitteisiin. Käy tutustumassa demoon: Embedded Web Interface

Vutlan valvontayksiköiden vertailu taulukkomuodossa: Comparison chart: Master modules

Vutlan VT325t etävalvontayksikkö

Edullinen ympäristön etävalvontayksikkö pieniin datakeskuksiin ja laitetiloihin, joka voi valvoa lämpötilaa, kosteutta, jännitettä, vuotoa, savua, ilmavirtaa ja muita parametreja.

Sitä käytetään myös I/O-ohjaimena (esim. oviohjaus, tuulettimet, generaattori, ohjauspaneelit, UPS, katkaisijat ja hälyttimet). VT325t voi tehdä hälytyksen, aktivoida sireenin, lähettää sähköposti-ilmoituksen tai SNMP Trapin. Laitteeseen voi kytkeä jopa 100 fyysistä anturia. Laite voi käyttää jopa 700 eri elementtiä – ilmoituksia, laukaisuja, ajastimia, logiikkamalleja, antureita ja kuivia kontakteja.

VT325t:ssä on sisäänrakennettu verkkokäyttöliittymä, jossa on virtuaalisia antureita, logiikkamalleja, erilaisia ilmoituksia ja ohjauspaneeleja.

Tekniset tiedot:

 • CPU nopeus / RAM / OS: 2 cores 600mHz / 128Mb / Linux v.6.20
 • Ethernet 10/100Mbps
 • USB-portti USB kameralle, USB-muistille tai USB-hubille
 • Neljä (4) porttia analogisille antureille (laajennettavissa)
 • Yksi (1) CAN portti 10 anturille ja laajennuksille
 • Kaksi (2) DI-tuloa
 • Kaksi (2) relelähtöä (12 VDC per 0,25A)
 • SD-muistikorttipaikka (max. 64 GB SDHC)
 • Desktop asennus (asennussarjat seinäasennukseen, DIN-kiskolle ja 19″ räkkiin tilattavissa erikseen)
 • Kolmen (3) vuoden takuu
 • Hinta: 359,00€

Lataa tuote-esite (pdf): Vutlan VT325t tuote-esite

Linkki teknisille tukisivuille: VT325t / Room monitoring unit

Vutlan – Monitorointi ja ohjaus

Vutlan s.r.o. on yksityinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Bratislavassa ja joka valmistaa kaikki tuotteet Slovakian tasavallassa (EU). Yrityksen valikoimaan kuuluvat monitorointi- ja valvontayksiköt ja laaja valikoima antureita (digitaaliset, analogiset, 1-Wire ja AC/DC mittarit).  

Vutlan tarjoaa myös räätälöityjä Original Equipment Manufacturer (OEM) -valvontaratkaisuja ICT markkinoille. Tarjonta kattaa ”yhden luukun” avaimet käteen elektroniikan suunnittelupalvelua tuotteen suunnittelusta, elektronisista spesifikaatioista, toiminnallisista prototyypeistä aina ”valmistusvalmiiseen” tuotteeseen asti.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Vutlan – Monitorointi ja ohjaus
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa