Skip to content

ProfiShark – Kannettava verkko TAP verkkoliikenteen sieppaamiseen ja analysointiin

ProfiSharkit ovat kannettavia verkkoliikenteen sieppauslaitteita, jotka tarjoavat nopean pakettitason näkyvyyden missä tahansa. Suunniteltuna helppoon, häiritsemättömään liikenteen sieppaamiseen, ProfiShark tarjoaa arvokkaan parannuksen vähemmän suorituskykyisiin vaihtoehtoihin kuten kytkimen SPAN-portteihin tai suoraan liikennevirran tallentamisessa kannettavan tietokoneelle. Ne antavat luotettavan käsityksen verkosta, varmistavat analyysin laadun ja optimoivat työnkulun pudottamatta paketteja.

Yhdistettynä USB 3.0 kautta kannettavaan tietokoneeseen voidaan in-line tai out-of-band liikenne välittää suoraan analysointiohjelmistolle kuten Wireshark tai tallentaa levylle. Optimaalisen verkon suojauksen varmistamiseksi valvottu verkko erotetaan fyysisesti hallintaliittymästä. Sieppauksen hallintaa ja laitteistoasetuksia voidaan hallita mukana tulevan ProfiShark Manager -sovelluksen avulla.

ProfiShark how it works

ProfiShark auttaa sinua

 • NÄKEMÄÄN NOPEASTI PAKETTITASON TIEDOT
  ProfiShark mahdollistaa täydellisen tiedonsiirron kannettavassa muodossa. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa sen nopeasti käyttöön missä tahansa ja siepata tarvitsemasi liikennetiedot ilman, että sillä on vaikutusta tuotantoverkkoon.
 • SAAMAAN JÄLJITYSTIEDOSTOT, JOIHIN VOIT LUOTTAA
  Analysointityön optimoimiseksi ja vähemmän levytilan kuluttamiseksi ProfiShark tarjoaa pakettien leikkausominaisuudet varmistaen, että saat vain käytettävissä olevat tiedot.
 • SAAMAAN LÄPINÄKYVÄN JA EI-HÄIRITSEVÄN PÄÄSYN VERKKOON
  ProfiShark sieppaa verkkoliikenteen vaikuttamatta sen turvallisuuteen tai suorituskykyyn. PC ja siihen kytketty ProfiShark eivät näy solmuna (node) verkossa. Verkkoyhteys ylläpidetään, vaikka virran syöttö katkeasi ProfiSharkiin. ProfiShark on määritetty läpäisemään PoE jännitteensyöttö.
 • SAAMAAN TARVITTAVA AIKALEIMA-TARKKUUS
  Tarkka aikaleima on välttämätöntä suorituskykymittareiden kuten TCP-virtauksen, viiveen ja poikkeaman analysoimiseksi. ProfiShark tarjoaa malleja, joissa on jopa 5ns laitteiston aikaleima ja edistyneitä GPS/PPS aikaleima-ominaisuuksia.

Kuinka ProfiShark toimii

 • SUORAVIIVAINEN ASENNUS JA HALLINTA
  Asenna ProfiShark haluamaasi verkon kohtaan ja käytä ProfiShark Manager -käyttöliittymää laitteiston ja pakettien sieppauksen asetusten hallintaan.
 • SIEPPAA VERKKOLIIKENTEEN TARKASTI
  Sieppaa kaikki tavut kerroksista 1-7 korkeatarkkuisella aikaleimalla pakettinopeudesta riippumatta.
 • USEITA LIIKENTEEN SIEPPAUS TAPOJA
  Aloita verkkoliikenteen sieppaus suoraan levylle ilman ulkoisia ohjelmistoja, live-sieppaus Wiresharkissa tai pitkäaikainen liikenteen sieppaus NAS:lla.
 • TUKEE USEITA KÄYTTÖJÄRJESTELMIÄ
  ProfiShark tukee Linux, Windows ja macOS käyttöjärjestelmiä.

Tekniset tiedot ja mallit

 • KÄYTTÖ IN-LINE TAI OUT-OF-BAND
  Kaikki ProfiShark-mallit voidaan konfiguroida toimimaan joko in-line tai out-of-band valvomalla liikennettä SPAN/peiliporteista tai ulkoisista verkko TAP:eista.
 • YHTEENSOPIVA MONEN PROTOKOLLA-ANALYSAATTORIN KANSSA
  ProfiSharkia käytetään usein yhdessä Wiresharkin kanssa protokollan analysointiin, mutta sitä voidaan käyttää myös muiden verkkoanalysaattoreiden kanssa.
 • FYYSISESTI ERISTETTY RATKAISU
  Valvottu verkko on fyysisesti eristetty (diodi) hallintaliittymästä, jotta vältetään injektio- tai MITM-hyökkäyksen riski ProfiSharkin kautta.
 • LAITTEEN JÄNNITTEENSYÖTTÖ
  ProfiShark voidaan virroittaa joko PC:n USB 3.0 -portista tai 5 VDC-tulosta.

ProfiShark 100M: 10/100M teollisuusverkoille

ProfiShark 1G: 10/100/1G verkoille

ProfiShark 1G+: Aikaleima-ominaisuuksilla

ProfiShark 10G: 1G/10G verkoille

ProfiShark 10G+: Aikaleima-ominaisuuksilla

Profitap – Verkon monitorointi ja vianhaku

Profitapin tavoitteena on aina ollut kehittää ja valmistaa laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat saamaan täydellisen pääsyn ja näkyvyyden 10Mbit – 100Mbit verkkoon ja kaikkiin OSI-tasoihin.

Kaikki nämä verkon näkyvyysratkaisut (huipputeknisistä verkon TAP-laitteista ja kannettavista liikenteen sieppauslaitteista verkkoliikenteen analysaattoreihin) on suunniteltu eliminoimaan verkon seisokkeja, helpottamaan vianhakua, lisäämään turvallisuutta olemassa oleviin ja uusiin verkkoihin, auttamaan laillisissa liikenteen sieppaussovelluksissa ja vähentämään verkon monimutkaisuutta.

Erittäin suorituskykyiset, turvalliset ja käyttäjäystävälliset Profitapin ratkaisut tarjoavat täydellisen näkyvyyden ja pääsyn verkkoon 24/7.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Profitap – Verkon monitorointi ja vianhaku
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa