Skip to content

Tuoteuutuus: Profitap IOTA 10 CORE pakettien sieppaus- ja analysointiratkaisu ydinverkkoihin, suuriin konttoreihin ja datakeskuksiin

Verkkoliikenteen sieppaus, tallennus ja analysointi.

IOTA:n avulla voit kaapata verkkoliikennettä ja saada yksityiskohtaisia reaaliaikaisia ja historiallisia näkemyksiä tärkeistä sovelluksista ja tiedoista. IOTA auttaa ratkaisemaan nopeasti verkkoongelmia, kuten suorituskyky- ja sovellusongelmia, täydellisen paketti- ja metatieto-analyysin avulla.

Seuraa tärkeimpiä verkon mittareita ja suorituskykyindikaattoreita.

Integroidut kojelaudat mahdollistavat isäntien, huippupuhujien, latenssin, TCP:n, UDP:n, IPv4:n, IPv6:n, VLAN:n, DNS:n ja monien muiden tarkkailun yhdellä silmäyksellä. Jopa 100 KPI:tä poimitaan siepatuista paketeista, TCP/UDP-virrasta ja kulun käyttäytymisestä. Flow-metadata voi vähentää datan määrää 90 % verrattuna alkuperäiseen PCAP-jäljitykseen. Raaka pakettidata säilyy koko tämän prosessin ajan, mikä tarjoaa maksimaalisen joustavuuden pakettitason näkyvyyden ja metatietojen poimimisen välillä. Täydellinen näkyvyys yli 200 sovellukselle ja protokollalle (DNS, HTTP, SSH, Office 365, Skype, Whatsapp, Netflix jne.).

Liikenteen käyttö, tallentaminen ja analysointi yhdessä laatikossa.

IOTA CORE voidaan ottaa käyttöön keskeisissä sieppauspisteissä joko itsenäisesti tai yhdessä verkko-TAP:ien ja verkkopakettivälittäjien kanssa, missä se vastaanottaa esikoottua, esisuodatettua liikennettä kriittisistä verkon kiinnostavista kohdista. Verkkoanalyytikot voivat sitten tarkentaa, suodattaa ja tutkia näitä tietoja edelleen IOTA:n tehokkaiden integroitujen kojetaulujen ansiosta.

Kuusi sieppaustuloporttia tarjoavat joustavuutta erilaisiin sieppaus- ja analyysiskenaarioihin, ja ne tukevat 100M, 1G ja 10G nopeuksia (2 x 100M/1G, 2 x 1/10G, 2 x 10G) ja mahdollistavat porttien ryhmittelyn kaappausistunnoissa näihin portteihin tulevan liikenteen korreloimiseksi ja analysoimiseksi yhdessä. Nopea ja suurikapasiteettinen sisäinen tallennus mahdollistaa kaapattujen verkkotietojen reaaliaikaisen ja historiallisen analyysin.

Ominaisuudet:

 • 100M/1G/10G kaistan ulkopuoliset (OoB) sieppaustulot
 • Erityiset probe- ja analyysiominaisuudet
 • Rengaspuskurointi
 • 4, 8 tai 16 TB sisäinen SSD-muisti
 • 20 Gbps / 10 Mpps tallennussuorituskyky
 • Etäkäyttö ja hallinta
 • Reaaliaikaiset tilastot

IOTA CM - Keskitetty laitehallinta järjestelmä

IOTA CM on sovellus IOTA EDGE ja CORE -laitteiden keskitettyyn hallintaan. Yhdistämällä analytiikan kaikista IOTA-sieppauspisteistä yhdeksi rajapinnaksi, verkonvalvojat voivat ylläpitää keskitetysti IOTA-laitteita ja suorittaa edistyneitä mittauksia, kuten monisegmenttianalyysin sieppauspisteiden välillä.

Kaikki IOTA-laitteet sieppaavat verkkoliikennettä paikallisesti. IOTA CM hakee metadataa kaikista liitetyistä IOTA-laitteista, mikä antaa käsityksen kunkin sieppaussegmentin suorituskykymittareista ja antaa sinulle mahdollisuuden saada kokonaisvaltainen näkemys verkosta ja verrata tiettyjä sieppauspaikkoja lisäanalyysiä varten.

IOTA CM yleiskatsaus

 • Helppo laitekannan hallinta ja ylläpito
 • Yksi näkökulma kaikkien IOTA-laitteiden keräämiin metatietoihin
 • Vertaa metatietoja eri kaappauspisteistä yhdessä hallintapaneelissa
 • Monisegmenttianalyysi: latenssimittaus eri sieppauspisteiden välillä IOTA EDGE -laitteille

Profitap – Verkon monitorointi ja vianhaku

Profitapin tavoitteena on aina ollut kehittää ja valmistaa laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat saamaan täydellisen pääsyn ja näkyvyyden 10Mbit – 100Mbit verkkoon ja kaikkiin OSI-tasoihin.

Kaikki nämä verkon näkyvyysratkaisut (huipputeknisistä verkon TAP-laitteista ja kannettavista liikenteen sieppauslaitteista verkkoliikenteen analysaattoreihin) on suunniteltu eliminoimaan verkon seisokkeja, helpottamaan vianhakua, lisäämään turvallisuutta olemassa oleviin ja uusiin verkkoihin, auttamaan laillisissa liikenteen sieppaussovelluksissa ja vähentämään verkon monimutkaisuutta.

Erittäin suorituskykyiset, turvalliset ja käyttäjäystävälliset Profitapin ratkaisut tarjoavat täydellisen näkyvyyden ja pääsyn verkkoon 24/7.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Profitap – Verkon monitorointi ja vianhaku
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa