Skip to content

Perle Network Assist – Lisää, hallinnoi laitteita ja tee vianetsintää

Perle Network Assist on ilmainen Windows-pohjainen työpöytäsovellus, joka auttaa tehokkaasti määrittämään, valvomaan ja hallitsemaan käyttöön otettuja Perle-laitteita.

Etsi automaattisesti uusia Perle-laitteita, jotka on konfiguroitava. Valitse Manage-painike, jos haluat käyttää jokaista laitetta HTTPS-verkkokäyttöliittymän kautta suorittaaksesi konfiguroinnin, vianetsinnän, muuttaaksesi käyttäjän tunnistetietoja sekä ottaaksesi käyttöön tai poistaaksesi minkä tahansa verkonhallintaominaisuuden. Voit myös suorittaa laiteohjelmiston päivityksiä, varmuuskopioida määrityksiä, muuttaa IP/SNMP-asetuksia tai buutata ja käynnistää uudelleen – kaikki yhdellä napin painalluksella.

Organisoitu Perlen laitteiden hallinta

Ryhmittele eri Perle-laitteet yhteen millä tahansa organisaatiollesi sopivalla tavalla kuten osaston, maantieteellisen sijainnin, suojaustason tai projektin mukaan. Näiden ryhmittelyjen avulla voit seurata IP-osoitteita ja järjestää laiteluetteloita.

Organisoitu sarjaporttien hallinta

Tunnista automaattisesti IOLAN-konsolin hallintaportit säästääksesi aikaa, kun hallitset useita IOLAN-konsolipalvelimia, joissa on satoja sarjaportteja. Ryhmittele sarjaportit yhteen millä tahansa organisaatiollesi sopivalla tavalla kuten osaston, maantieteellisen sijainnin, suojaustason tai projektin mukaan. Näiden ryhmittelyjen avulla voit seurata liitettyjä laitteita ja järjestää laiteluetteloita.

Napsauta Yhdistä-painiketta päästäksesi kolmannen osapuolen laitteeseen SSH-konsolinhallinnan kautta määrityksiä ja tilapäivityksiä varten.

Tuetut Perlen laitteet Network Assist -sovelluksessa:

Lue lisää Network Assist -sovelluksesta ja lataa sovellus Perlen sivuilta: Perle Network Assist

Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Perle Systems on ollut osa PHOENIX CONTACT konsernia vuodesta 2016 alkaen.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa