Skip to content

Laajensimme tuotevalikoimaamme saksalaisen valmistajan, Inotronix, dataloggereilla ja turvasineteillä

Inotronix dataloggerit ja turvasinetit kuljetusten, varastojen ja tuotantotilojen olosuhde- ja turvavalvontaan.

Dataloggerit

Logtrec dataloggerit mittaavat tyypillisesti lämpötilaa ja tarvittaessa myös kosteutta varastossa sekä ajoneuvon tavaratilassa, jolloin voidaan varmistaa kylmäketjun toimivuus alusta loppuun. Inotronixin tuotevalikoimaan kuuluvat kertakäyttöiset ja jatkuvakäyttöiset USB/PDF lämpötila sekä kosteus dataloggerit. Dataloggerit ovat EN12830 sertifioituja.

Dataloggerit ja turvasinetit toimitusketjun olosuhde- ja turvavalvontaan
Logtrec-ST kertakäyttöinen PDF lämpötila dataloggeri (edestä)
Logtrec-ST kertakäyttöinen PDF lämpötila dataloggeri (takaa)

Turvasinetit

Inotronix turvasinetit on suunniteltu turvaamaan tuotteet kuljetuksen tai varastoinnin aikana. Kun turvasinetti on lukittu, se voidaan avata vain erikoistyökaluilla. Tämä estää tuotteiden varastamisen tai niiden piratismin. Yksilöllisen ja ainutlaatuisen sarjanumeron avulla voidaan varmistaa
kohteessa, ettei lähetystä ole avattu kuljetuksen aikana. Sarjanumerot on lasertulostettu turvasinettiin ja niitä on mahdotonta muuttaa vahingoittamatta sinettiä. Inotronixin valikoimaan kuuluvat muovi- ja kaapelisinetit sekä pulttisinetit. Pulttisinetit ovat ISO 17712:2013 sertifioituja. Kaikki Inotronix turvasinetit valmistetaan Saksassa.

Estää kontin luvattoman avaamisen kuljetuksen aikana
Pulttisinetti
Turvasinetit
Vaijerisinetti
Muovisinetti

Inotronix – Dataloggerit ja turvasinetit

Inotronix GmbH on perustettu tarjoamaan yrityksille nopean ja helpon tavan toimitusketjun monitorointiin sekä valvontaan. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat lämpötila ja kosteus dataloggerit sekä pultti-, muovi- ja vaijerisinetit. Yrityksen visiona on täysin digitalisoitu ja turvallinen toimitusketju – aina raaka-aineiden tuotannosta kuluttajalle asti.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Inotronix – Dataloggerit ja turvasinetit
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa