Skip to content

Inotronix - Dataloggerit ja turvasinetit

Dataloggerit ja turvasinetit toimitusketjun olosuhde- ja turvavalvontaan

Logtrec dataloggerit mittaavat tyypillisesti lämpötilaa ja tarvittaessa myös kosteutta varastossa sekä ajoneuvon tavaratilassa, jolloin voidaan varmistaa kylmäketjun toimivuus alusta loppuun. Inotronixin tuotevalikoimaan kuuluvat kertakäyttöiset ja jatkuvakäyttöiset USB/PDF lämpötila sekä kosteus dataloggerit. Dataloggerit ovat EN12830 sertifioituja.

Inotronix turvasinetit on suunniteltu turvaamaan tuotteet kuljetuksen tai varastoinnin aikana. Kun turvasinetti on lukittu, se voidaan avata vain erikoistyökaluilla. Tämä estää tuotteiden varastamisen tai niiden piratismin. Yksilöllisen ja ainutlaatuisen sarjanumeron avulla voidaan varmistaa kohteessa, ettei lähetystä ole avattu kuljetuksen aikana. Sarjanumerot on lasertulostettu turvasinettiin ja niitä on mahdotonta muuttaa vahingoittamatta sinettiä. Inotronixin valikoimaan kuuluvat muovi- ja kaapelisinetit sekä pulttisinetit. Pulttisinetit ovat ISO 17712:2013 sertifioituja. Kaikki Inotronix turvasinetit valmistetaan Saksassa.

Dataloggerit ja turvasinetit toimitusketjun olosuhde- ja turvavalvontaan

Tuotteet

Inotronix-uutisia

Tietoa valmistajasta

Dataloggerit ja turvasinetit

Inotronix GmbH on perustettu tarjoamaan yrityksille nopean ja helpon tavan toimitusketjun monitorointiin sekä valvontaan. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat lämpötila ja kosteus dataloggerit sekä pultti-, muovi- ja vaijerisinetit. Yrityksen visiona on täysin digitalisoitu ja turvallinen toimitusketju – aina raaka-aineiden tuotannosta kuluttajalle asti.

Linkki valmistajan sivuille: Inotronix
Share on email
Jaa sähköpostilla
Share on linkedin
Jaa Linkkarissa
Share on twitter
Twiittaa
Share on facebook
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?