Skip to content

Lämpötilan seuranta teollisuusalueella, mukaan lukien hallin ympäristö ja valitut valmistusprosessit

Teollisuushalleissa tarvitaan usein lämpötilan valvontaa tiukkojen määräysten vuoksi. Useimmissa teollisuushalleissa ja toimipaikoissa on monimutkaisia rakenteita sekä korkea sähkö- ja radiohäiriötaso, jolloin teollisuusstandardin mukainen RS-485 -pohjainen anturiverkko kattaa useimmat tapaukset.

HW group Poseidon2 4002 -ratkaisu tarjoaa monia etuja:

  • Antureiden hyvä skaalautuvuus: Yhdistelmänä RS-485-väylä (jopa 1000m), 1-Wire väylä (max 60m) ja digitaaliset tulot
  • Tiedonsiirron korkea luotettavuus
  • Etäkäyttö seurantatietoihin ja hälytyksiin
  • Datan ja hälytysten lähettäminen sähköpostitse, SMS-yhdyskäytävän, SensDesk Technology -portaalin, mukautetun ohjelmiston tai kolmannen osapuolen pilvisovellusten kautta
  • Käyttää standardiprotokollia HTTPs, IPv6, SNMPv3, MQTT
HW group Poseidon2 4002

HW group Poseidon2 4002: RS-485 ja 1-Wire anturit

RS-485-anturien maksimietäisyys on 1000 metriä, ketjutettu (daisy-chain) johdotusrakenne Poseidon2 4002 -laitteen RJ45-portista:

Poseidon2 4002 tekniset tiedot

  • 16x 1-Wire UNI (RJ11) antureita,
  • 24x RS-485 antureita (daisy chain topologia),
  • 12x DI (digitaalinen tulo / kuiva kontakti),
  • 8x VDO (virtuaalinen digitaalinen lähtö) ja
  • 4x DO (digitaalinen lähtö / releohjaus NO/NC)

Poseidon2 valvoo ja ohjaa antureita sekä digitaalista I/O:ta verkon yli käyttämällä suojattuja M2M-protokollia (HTTP, IPv6, SNMPv3). Yli 50 SNMP- ja SCADA-sovelluksen tuella Poseidon2-laitteet voidaan integroida monenlaisiin valvonta- ja ohjausjärjestelmiin. Lisäksi MQTT-protokolla mahdollistaa integroinnin IoT-ratkaisuihin.

Lataa tuote-esite (pdf): HW group Poseidon2 4002

HW group – Ympäristön olosuhdevalvonta

HW group on tšekkiläinen teknologiayritys, joka valmistaa IoT-, etämonitorointi- ja ohjausratkaisuja ICT, teollisuuden ja kaupan aloille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat ympäristöolosuhteiden valvonta, HVAC ohjaus ja monitorointi, vuotovahdit, energian mittaus sekä prosessin ohjaus.

Ratkaisut koostuvat tyypillisesti monitorointilaitteesta, johon voidaan kytkeä antureita ja digitaalisella lähdöllä varustettuja ilmaisimia. Lisäksi tietyillä laitteilla on mahdollista toteuttaa myös releiden ohjaus. Laitteiden tietoliikenneyhteyksinä toimivat NB-IoT, LAN, WLAN ja 4G LTE. Laitteissa on sisäinen web-palvelin ja ne tukevat tyypillisesti HTTPs, IPv6 ja SNMPv3 protokollia.

Laitteiden hallintaan ja niihin kytkettyjen antureiden monitorointiin asiakkaalla on käytössä myös SensDesk IoT-portaali.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: HW group – Ympäristön olosuhdevalvonta
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa