Skip to content

ControlByWeb WebRelay Wireless on helppokäyttöinen releohjain digitaalisella tulolla ja neljällä anturiliitännällä

WebRelay Wireless voi toimia myös itsenäisenä langattomana tukiasemana (WLAN Access Point).

WebRelay Wireless sisältää sisäänrakennetun releen (12A 277VAC, 30VDC) valojen, moottoreiden ja muiden suhteellisen korkeiden virtakuormien ohjaamiseen, optisesti eristetyn digitaalisen tulon, jota voidaan käyttää kytkimien sulkeutumisanturien tilan valvontaan ja raportointiin sekä 1-Wire portin neljälle digitaaliselle lämpötila- ja kosteusanturille.

Kaikissa ControlByWeb I/O-ohjaimissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, jolloin niitä voidaan konfiguroida, monitoroida ja hallita verkkoselaimella, CBW-mobiilisovelluksella tai pilvipalvelussa. Ne toimivat kuten standardi RTU (Remote Terminal Unit), joten ne on myös helppo integroida olemassa olevaan prosessiohjaus-järjestelmään.

WLAN Access Point

WebRelay Wireless voi toimia myös itsenäisenä langattomana tukiasemana, joka ei vaadi lisäpalvelimia tai ControlByWeb-laitteita. Tässä tilassa WebRelay Wireless tarjoaa reaaliaikaisia mittauksia ja lähdön/tulon statusten seurannan suoraan käyttäjälle verkkoselaimen tai CBW-mobiilisovelluksen kautta.

Loggeritoiminta

Tallentaa tiedot, kuten anturitiedot ja muutokset I/O-tilassa. Tukee sekä säännöllistä että tapahtumapohjaista kirjaamista.

Email-hälytykset

Lähettää sähköpostihälytyksiä (enintään 8 osoitetta) minkä tahansa releen, digitaalisen tulon tai anturin perusteella.

Stand-Alone I/O ohjaimet
Linkki valmistajan sivuille: WebRelay Wireless™
Voit tilata tämän tuotteen myös verkkokaupastamme: kauppa.timeless.fi

ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi

ControlByWeb verkkopohjaiset I/O ohjaimet ja kontrollerit ovat erittäin luotettavia ”drop-in” ratkaisuja etäohjaukseen ja -monitorointiin. Ensimmäinen tuote on jo vuodelta 2005 eli WebRelay™, joka on verkko-ohjattu rele sisältäen myös digitaalisen tulon. ControlByWeb on sittemmin valmistanut laajan valikoiman tuotteita teollisuuden automaatioon, tiedonkeruuseen ja seurantaan. Nykyisin ohjaimia ja kontrollereita on saatavilla LAN, WLAN ja mobiili yhteyksillä.

Monet heidän tuotteistaan ​​sisältävät erilaisia ​​tuloja ja lähtöjä (relelähtöjä, digitaalisia ja analogisia tuloja, 1-johdinväylän (1-Wire) lämpötilan ja kosteuden seurantaan jne.), joita voidaan käyttää elektronisten laitteiden kaukoohjaukseen ja -valvontaan. Suurin osa heidän I/O-tuotteistaan ​​tukee sähköposti-ilmoituksia, toimintojen ajoituksia, tallennusta, useita protokollia (Modbus, SNMP, SMTP …) ja monia muita ominaisuuksia.

Kaikissa ControlByWeb-tuotteissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, jolloin niitä voidaan konfiguroida, monitoroida ja hallita verkkoselaimella tai ilmaisella CBW-mobiilisovelluksella. Ne toimivat kuten standardi RTU (Remote Terminal Unit), joten ne on myös helppo integroida olemassa olevaan prosessiohjaus-järjestelmään. Kummassakaan tapauksessa ei tarvita erityistä ohjelmistoa, ei ajureita asennettavaksi eikä muita ylimääräisiä veloituksellisia palveluita.

Lisäksi on saatavilla ControlByWeb-pilvipalvelu, joka tekee luonnostaan joustavasta I/O-alustasta entistäkin helpomman käytettävän ja hyödyllisemmän kuin koskaan ennen. Huomioitavaa on myös se, että pilvipalvelun käytön veloitus pohjautuu palvelun piirissä olevien laitteiden määristä, ei I/O-pisteiden (endpoint) määristä.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa