Skip to content

Kuinka integroida ControlByWeb kontrollerit ja ohjaimet asiakkaan omaan järjestelmään?

Neljä yleisintä menetelmää: Modbus TCP/IP, HTTP GET, SNMP ja Cloud API.

Suuri osa teollisesta IoT:sta on valvonta- ja ohjauslaitteiston integrointi asiakkaan omiin ohjelmistoihin tai palvelimiin, joissa asiakas voi käsitellä ja tallentaa tietoja. On olemassa useita tapoja tehdä tämä ja alla on neljä yleisintä menetelmää, kun halutaan integroida ControlByWeb kontrollerit ja ohjaimet asiakkaan omaan järjestelmään :

1. Modbus TCP/IP - Legacy järjestelmät

Jos integroidutaan jo olemassa oleviin teollisuusjärjestelmiin, käytetään todennäköisesti Modbus TCP/IP:tä. Tietoja Modbus-taulukosta, osoitetyypeistä ja float-muunnoksista löytyy käyttöohjeista.

2. HTTP GET pyynnöt - Joustavin tapa

Tämä on joustavin ja laajimmin käytetty tapa integroitua. GET-pyyntöjen lähettäminen on erittäin yksinkertainen tapa pollata tietoja joko XML tai JSON muodossa ja lähettää DI-, rele- ja rekisteritilakomentoja täydellistä laitteen hallintaa varten.

3. SNMP - Verkkovalvontajärjestelmille

ControlByWeb laitteilla voit luoda ja ladata MIB-tiedostoasetukset V1, V2c tai V3 versioille. Se on helppo tapa integroida suoraan verkkovalvontajärjestelmään.

4. Cloud API – Lisättyä joustavuutta ja verkkoturvallisuutta

ControlByWeb pilvipalvelu tarjoaa turvallisen ja salatun viestinnän. Sovellusliittymän avulla voidaan luoda ”data access token” (DAT) URL-osoitteet jokaiselle laitteelle, joille voidaan lähettää GET-pyyntöjä, ohjata I/O-tiloja ja kyselytietoja XML tai JSON muodossa.

ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi

ControlByWeb verkkopohjaiset I/O ohjaimet ja kontrollerit ovat erittäin luotettavia ”drop-in” ratkaisuja etäohjaukseen ja -monitorointiin. Ensimmäinen tuote on jo vuodelta 2005 eli WebRelay™, joka on verkko-ohjattu rele sisältäen myös digitaalisen tulon. ControlByWeb on sittemmin valmistanut laajan valikoiman tuotteita teollisuuden automaatioon, tiedonkeruuseen ja seurantaan. Nykyisin ohjaimia ja kontrollereita on saatavilla LAN, WLAN ja mobiili yhteyksillä.

Monet heidän tuotteistaan ​​sisältävät erilaisia ​​tuloja ja lähtöjä (relelähtöjä, digitaalisia ja analogisia tuloja, 1-johdinväylän (1-Wire) lämpötilan ja kosteuden seurantaan jne.), joita voidaan käyttää elektronisten laitteiden kaukoohjaukseen ja -valvontaan. Suurin osa heidän I/O-tuotteistaan ​​tukee sähköposti-ilmoituksia, toimintojen ajoituksia, tallennusta, useita protokollia (Modbus, SNMP, SMTP …) ja monia muita ominaisuuksia.

Kaikissa ControlByWeb-tuotteissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, jolloin niitä voidaan konfiguroida, monitoroida ja hallita verkkoselaimella tai ilmaisella CBW-mobiilisovelluksella. Ne toimivat kuten standardi RTU (Remote Terminal Unit), joten ne on myös helppo integroida olemassa olevaan prosessiohjaus-järjestelmään. Kummassakaan tapauksessa ei tarvita erityistä ohjelmistoa, ei ajureita asennettavaksi eikä muita ylimääräisiä veloituksellisia palveluita.

Lisäksi on saatavilla ControlByWeb-pilvipalvelu, joka tekee luonnostaan joustavasta I/O-alustasta entistäkin helpomman käytettävän ja hyödyllisemmän kuin koskaan ennen. Huomioitavaa on myös se, että pilvipalvelun käytön veloitus pohjautuu palvelun piirissä olevien laitteiden määristä, ei I/O-pisteiden (endpoint) määristä.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa