Skip to content

ControlByWeb asiakasreferenssi: Kaupalliset valaistuksen ohjausjärjestelmät Lima Memorial sairaalassa

Valaistuksen ohjaus ja rakennusautomaatio.

Lima Memorial Health System on Ohiossa sijaitseva voittoa tavoittelematon terveydenhuoltoorganisaatio, joka avattiin vuonna 1899. Sillä on 1 500 työntekijää ja 25 laitosta 10 läänin palvelualueella.

Brad Woolley, Lima Memorial Health Systemin johtava sähköasentaja, kutsuttiin usein töihin työajan jälkeen nollaamaan valopaneelit, sillä ulkovalojen ohjauspaneelit eivät aina toimineet tarkoitetulla tavalla. Tästä syystä hänen oli löydettävä luotettava IoT-ratkaisu ja hän halusi myös monipuolisen ratkaisun, jota hän voisi käyttää moniin muihin valvontatarkoituksiin. Hän alkoi etsiä kaupallista valaistuksen ohjausjärjestelmää, ja hänen verkottumistaustansa johti hänet ControlByWebiin.

”Kun tutkin laitteita, etsin jotain, joka olisi helppo ohjelmoida ja ottaa käyttöön suuressa mittakaavassa sekä hintatasoa, jonka ylin johto voisi helposti hyväksyä. Löysin tutkimusvaiheessani, että suurilla tuotemerkeillä, kuten ABB:llä, Siemensillä ja Schneider Electricillä, ei näyttänyt olevan IoT-järjestelmää, joka olisi helppo ottaa käyttöön. Laitteet eivät myöskään olleet yhtä monipuolisia kuin ControlByWeb ja hinnoittelu oli erittäin korkea.”

Asiakasprojektin kuvaus

Huolimatta oikean ratkaisun löytämisen vaikeuksista, Brad päätyi ControlByWebiin ja sen erittäin luotettaviin, monipuolisiin ja edullisiin IoT-laitteisiin:

Luotettava aikataulutettu valaistuksen ohjaus

Lima Memorialissa on rakennuksen ulkovalaistus, joka muuttuu ajankohtaisten lomien ja tapahtumien mukaan. Esimerkiksi Breast Cancer Awareness -kuukauden aikana rakennuksen ulkopuolella olevat RGB-valot muuttuvat vaaleanpunaisiksi. Heinäkuun 4. päivänä ja muistopäivänä valot kiertävät punaisen, valkoisen ja sinisen välillä.

Brad ohjelmoi ohjaimille loma/tapahtuma aikataulun. Hän asensi X-600M IoT-kontrollerin toimimaan yksinkertaisena PLC ja SCADA järjestelmänä ja lisäsi muita ControlByWeb I/O moduuleja vastaamaan hänen tarpeitaan. Nyt hän voi valvoa valojärjestelmää ja tehdä sen vianmäärityksen mistä tahansa. Kun hän tajusi, kuinka monipuolinen tuotevalikoimamme on, hän jatkoi yksiköiden asentamista muualle sairaalaan.

Bradilla on kolme erillistä rakennusautomaatiojärjestelmää, jotka kaikki perustuvat X-600M alustaan. Tämä moduuli antaa hänelle enemmän ohjelmointitehoa ja kojelaudan, joka toimii hänen SCADA-ohjelmistonaan. Hänen järjestelmänsä koostuu seuraavista:

Sovellukset
 • Valon valvonta ja ohjaus
 • Lääketieteellisen kaasusäiliön valvonta
 • Jännitteen valvonta
 • Generaattorin kuormituksen vähentäminen
 • Palvelinhuoneen lämpötilan ja kosteuden valvonta
 • Datan loggaus
I/O pisteet
 • 150 generaattorin valvontaan ja ohjaukseen
 • 100 valon valvontaan ja ohjaukseen
 • 25 jännitteen valvontaa varten
 • 20 lääketieteellisen kaasun seurantaa varten
 • 10 generaattorin kuormanpoistoon
 • 7 lämpötilan/kosteuden valvontaan
 • 3 erilaista X-600M SCADA kojelautaa
Käytetyt CBW tuotteet
 • X-600M kontrolleri ja useita I/O laajennusyksiköitä
 • X-410 rele, DI ja anturi ohjain
 • X-317 AI ohjain
 • X-408 DI ohjain
 • WebRelay rele ja DI ohjain
 • WebRelay Quad rele ohjain
 • X-332 I/O ohjain
 • Lämpötila ja kosteus antureita

Brad valvoo ja ohjaa erilaisia päätepisteitä etänäkyvyyden, parannetun vianmäärityksen ja luotettavuuden parantamiseksi. Hän tallentaa kaikki tiedot, jolloin hänellä on selkeä kuva järjestelmän muutoksista, mikä auttaa häntä jäljittämään ongelmat paljon nopeammin. Hänen kolme SCADA-kojelautaansa antavat hänelle täydellisen tilannetietoisuuden, joka on räätälöity sairaalan tarpeisiin.

Tehokas tehtävän hallinta

ControlByWebin X-400 ja X-600M sarjan tuotteissa on helppokäyttöinen Task Builder nopeaa ja tehokasta ehdollista ja ajoitettua logiikkaa varten. Molemmilla on myös mahdollisuus käyttää komentosarjoja mukautetun logiikan koodaamiseen. X-600M käyttää LUA:ta, ohjelmointikieltä, joka tarjoaa äärimmäisen joustavuuden ja hallinnan. Brad on tehokäyttäjä ja suosii ohjelmointia LUA:ssa. Tämä antaa hänelle äärimmäisen joustavuuden räätälöidä ohjausjärjestelmää ratkaisemaan kaikki kohtaamat sovellusongelmat.

Kustannusten hallinta

Lima Memorial Hospital on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka ensisijaisena tavoitteena on auttaa ihmisiä paranemaan. Kustannusten hallinta on tärkeää, jotta niiden rajoitettu rahoitus ulottuu pitkälle. ControlByWeb on erikoistunut tarjoamaan teollisuustason valvonta- ja ohjauslaitteistoja mukautetuilla ja helppokäyttöisillä ohjelmistoilla edulliseen hintaan. Brad pystyy jatkuvasti kehittämään ja laajentamaan järjestelmää suurelta osin siksi, että CBW tekee sen hänelle kustannustehokkaaksi. Monet muut vastaavat tuotteet maksavat 2-3 kertaa niin paljon.

Skaalautuvuus on myös ControlByWeb I/O-laitteiston tunnusmerkki. Brad voi lisätä uusia päätepisteitä tarpeen mukaan aina, kun budjettivarauksia tulee saataville.

"Rakastan sitä tosiasiaa, että toimittaja on amerikkalainen ja jos minulla on ongelmia, asiakastuki on sähköpostin tai puhelinsoiton päässä ja on aina erittäin reagoiva. Kaikkien CBW tuotelinjojen luotettavuus, helppokäyttöisyys ja verkkopohjainen ohjelmointi oli yksi tärkeimmistä syistäni valitsin ControlByWebin. Mahdollisuudet ovat kirjaimellisesti loputtomat, kun kyse on tämän tuotelinjan sovellusten määrästä. Koska se on IOT-verkkopohjainen järjestelmä, se tekee uusien moduulien käyttöönotosta laitoksessamme erittäin helppoa ja niiden ohjaamisen yhdellä keskitetysti sijoitetuista palvelimistani. Tämän järjestelmän ohjausominaisuudet ovat äärimmäisen monipuoliset, joten minun on helppo päättää, haluanko jonkin palvelimistani ohjaavan I/O:ta vai jotain muuta moduulia verkossa, joka voisi sopia paremmin ohjaamaan sitä. Käytämme X-600M:n dashboard-ominaisuudet SCADA-laitteena useiden I/O-liitäntöjen valvontaan, mikä on auttanut osaston henkilökuntaamme eristämään ongelmia laitoksen sisällä. Yksi skenaarioista, joihin henkilökuntamme käyttää kojetauluja, on lääkekaasun käytön seuraaminen kaavioita ja tietää milloin sylinterit on vaihdettava. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen kaikkien ControlByWeb-tuotteiden laatuun ja monipuolisuuteen!"

Lue koko uutinen ControlByWeb-sivustolla: Commercial Lighting Control Systems at Lima Memorial Hospital

ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi

ControlByWeb verkkopohjaiset I/O ohjaimet ja kontrollerit ovat erittäin luotettavia ”drop-in” ratkaisuja etäohjaukseen ja -monitorointiin. Ensimmäinen tuote on jo vuodelta 2005 eli WebRelay™, joka on verkko-ohjattu rele sisältäen myös digitaalisen tulon. ControlByWeb on sittemmin valmistanut laajan valikoiman tuotteita teollisuuden automaatioon, tiedonkeruuseen ja seurantaan. Nykyisin ohjaimia ja kontrollereita on saatavilla LAN, WLAN ja mobiili yhteyksillä.

Monet heidän tuotteistaan ​​sisältävät erilaisia ​​tuloja ja lähtöjä (relelähtöjä, digitaalisia ja analogisia tuloja, 1-johdinväylän (1-Wire) lämpötilan ja kosteuden seurantaan jne.), joita voidaan käyttää elektronisten laitteiden kaukoohjaukseen ja -valvontaan. Suurin osa heidän I/O-tuotteistaan ​​tukee sähköposti-ilmoituksia, toimintojen ajoituksia, tallennusta, useita protokollia (Modbus, SNMP, SMTP …) ja monia muita ominaisuuksia.

Kaikissa ControlByWeb-tuotteissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, jolloin niitä voidaan konfiguroida, monitoroida ja hallita verkkoselaimella tai ilmaisella CBW-mobiilisovelluksella. Ne toimivat kuten standardi RTU (Remote Terminal Unit), joten ne on myös helppo integroida olemassa olevaan prosessiohjaus-järjestelmään. Kummassakaan tapauksessa ei tarvita erityistä ohjelmistoa, ei ajureita asennettavaksi eikä muita ylimääräisiä veloituksellisia palveluita.

Lisäksi on saatavilla ControlByWeb-pilvipalvelu, joka tekee luonnostaan joustavasta I/O-alustasta entistäkin helpomman käytettävän ja hyödyllisemmän kuin koskaan ennen. Huomioitavaa on myös se, että pilvipalvelun käytön veloitus pohjautuu palvelun piirissä olevien laitteiden määristä, ei I/O-pisteiden (endpoint) määristä.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa