Skip to content

ControlByWeb X-400 modulaarinen web-pohjainen I/O kontrolleri ohjelmoitavalla logiikalla

ControlByWeb I/O kontrollerit (PLC) ovat modulaarisia ja web-pohjaisia teolliseen käyttöön soveltuvia prosessien ohjausjärjestelmiä. Laajennusyksiköt voidaan liittää suoraan X-400 kontrollerin laajennusväylään tai ControlByWeb Stand-Alone -ohjaimia netin yli erillisinä laajennusyksikköinä.

Kaikissa ControlByWeb-tuotteissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, jolloin niitä voidaan konfiguroida, monitoroida ja hallita verkkoselaimella tai CBW-mobiilisovelluksella. Ne toimivat kuten standardi RTU (Remote Terminal Unit), joten ne on myös helppo integroida olemassa olevaan prosessiohjaus-järjestelmään. Kummassakaan tapauksessa ei tarvita erityistä ohjelmistoa, ei ajureita asennettavaksi eikä muita ylimääräisiä veloituksellisia palveluita.

Mikäli on käytössä hajautettu järjestelmä, joissa kontrollereita on käytössä useita kappaleita, ControlByWeb-pilvipalvelu helpottaa datan ja laitteiden hallintaa. Lue lisää sivuiltamme: ControlByWeb Cloud pilvipalvelu. Pilvipalvelu tukee natiivisti ControlByWebin 4XX-sarjan tuotteita.

Mikäli tarvitaan LTE yhteys X-400 kontrolleriin, valikoimastamme löytyy Milesight LTE-reititin: Milesight UR32L Lite Series teollisuusreititin. LTE-reitittimeen tarvitaan lisäksi SIM-kortti julkisella kiinteällä IP-osoitteella. Lue lisää: Accessing CBW Modules from Internet using mobile connection. PS: USA:n markkinoilla on ollut saatavilla vajaan vuoden ajan malli X-400C, jossa on integroitu 4G modeemi. Odotamme ko. mallin saapuvan EU-markkinoille vuoden 2022 aikana.

Rajattomat mahdollisuudet teolliseen esineiden internetiin (IIoT)

X-400 on täysin varusteltu I/O kontrolleri (PLC). Lisää jopa 32 laajennusyksikköä ja/tai etä I/O-laitetta jopa 100 I/O:n etävalvontaa ja -ohjausta varten.

Luo mukautettu logiikka ilman komentosarjaa X-400:n intuitiivisen Task Builderin avulla. Monitoroi ja loggaa antureita ja ohjausreleitä X-400:n sisäänrakennetun verkkoliittymän avulla.

Ohjaa ja monitoroi TCP/IP-verkon ylitse mukaan lukien yksityiset verkot, IP-pohjaiset teolliset ohjausverkot ja internet.

X-400:ssa on sisäänrakennettu verkkopalvelin - Asenna, ohjaa ja monitoroi tavallisella verkkoselaimella (tai CBW Mobile sovelluksella). Ei tarvita erityistä ohjelmistoa, ei ajureita asennettavaksi eikä muita ylimääräisiä veloituksellisia palveluita.

Integroi osaksi olemassa olevaa ohjausjärjestelmääsi käyttäen Modbus TCP/IP, SMTP, SNMP V1/2C/V3, XML, JSON, HTTP, HTTPS ja SSL. ControlByWeb-laitteet toimivat kuten standardi RTU-laitteet.

I/O kontrollerit ohjelmoitavalla logiikalla

Peer-to-Peer (P2P) tuki

ControlByWeb kontrollerit ja ohjaimet tukevat myös Peer-to-Peer (P2P) -käyttöä, jolloin laitteet kommunikoivat keskenään. Tällöin esimerkiksi etälaitteiden lähtöjä voidaan ohjata toisten laitteiden tulolla tai lähdöllä.

Tämä tarkoittaa, että X-400 kontrolleri voi monitoroida ja ohjata muiden X-4XX sarjan tuotteiden I/O:ta ikään kuin se olisi kytketty suoraan ohjaimeen!

Mukautettu ohjaus/logiikka

Task Builder

  • X-400:n sisäänrakennetun käyttöliittymän avulla voit luoda mukautettuja ”tehtäviä” yksinkertaista ja edistynyttä ohjauslogiikkaa varten.
  • Luo tehtäviä helposti tulojen tai lähtöjen tilan perusteella. Luo jopa kolme toimintoa kutakin tehtävää varten ja saat parhaan mahdollisen ohjaus- ja valvontaratkaisun käyttöösi!
  • Luo jopa 50 ajoitettua tehtävää, 50 ehdollista tehtävää, 20 automaattista uudelleenkäynnistystehtävää ja 20 ohitusaikataulua.
  • X-400:ssa on myös sisäänrakennettu BASIC-tulkki edistyneempiä tai mukautettuja sovelluksia varten.
Ehdolliset tehtävät
  • Ehdolliset tehtävät käynnistyvät tulon tai lähdön tilasta riippuen.
  • Ehdollisia tehtäviä käytetään yleisesti sähköposti-/tekstihälytysten luomiseen, lähtöjen ohjaamiseen ja tallennukseen.
Ajoitetut tehtävät
  • Ajoitetut tehtävät suorittavat toimintoja ennalta asetettuina aikoina tiettyinä päivinä.
  • Ajoitettuja tehtäviä käytetään yleensä ohjaamaan releitä tai tallentamaan I/O-tietoja tiettyyn aikaan.
Kehittynyt logiikka
  • Kirjoita BASIC-skriptit edistyneempää logiikkaa varten.
  • X-400 sisältää myös muita tehokkaita ominaisuuksia kuten laitteiden automaattisen uudelleenkäynnistyksen.

Lisäominaisuudet

Dataloggeri

X-400 tarjoaa mahdollisuuden tallentaa erilaisia datapisteitä kuten paikallisia ja etä-I/O-tietoja, rekistereitä, antureita ja jännitteitä. Lokimerkintöjä voidaan tehdä ennalta määrätyin aikavälein, ajoitettuina aikoina I/O-muutosten tai logiikkatapahtumien laukaisemina.

Ajoita päivittäinen lokitiedosto lähetettäväksi sähköpostitse tai ladattavaksi FTP-palvelimen kautta.

I/O tilojen graafinen esitys

Piirrä nykyinen lokitiedosto ja tarkastele I/O:iden tilaa ajan mittaan.

Tietoturva

X-400 tukee HTTPS-yhteyksiä, se voi lähettää salattuja sähköposteja ja se voi kommunikoida etälaitteiden kanssa TLS:n avulla.

Muita ominaisuuksia

X-400:ssa on edistyneempiä ominaisuuksia kuten mahdollisuus muodostaa yhteys etäpalvelimiin, BASIC ohjelmointi, järjestelmänvalvojan/pääkäyttäjän/käyttäjän oikeudet jne.

Lataa (pdf) X-4XX -sarjan käyttöohjeet: X-4XX User Manual

Löydät kaikki ControlByWeb-tuotteet myös verkkokaupastamme: kauppa.timeless.fi!

ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi

ControlByWeb verkkopohjaiset I/O ohjaimet ja kontrollerit ovat erittäin luotettavia ”drop-in” ratkaisuja etäohjaukseen ja -monitorointiin. Ensimmäinen tuote on jo vuodelta 2005 eli WebRelay™, joka on verkko-ohjattu rele sisältäen myös digitaalisen tulon. ControlByWeb on sittemmin valmistanut laajan valikoiman tuotteita teollisuuden automaatioon, tiedonkeruuseen ja seurantaan. Nykyisin ohjaimia ja kontrollereita on saatavilla LAN, WLAN ja mobiili yhteyksillä.

Monet heidän tuotteistaan ​​sisältävät erilaisia ​​tuloja ja lähtöjä (relelähtöjä, digitaalisia ja analogisia tuloja, 1-johdinväylän (1-Wire) lämpötilan ja kosteuden seurantaan jne.), joita voidaan käyttää elektronisten laitteiden kaukoohjaukseen ja -valvontaan. Suurin osa heidän I/O-tuotteistaan ​​tukee sähköposti-ilmoituksia, toimintojen ajoituksia, tallennusta, useita protokollia (Modbus, SNMP, SMTP …) ja monia muita ominaisuuksia.

Kaikissa ControlByWeb-tuotteissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, jolloin niitä voidaan konfiguroida, monitoroida ja hallita verkkoselaimella tai ilmaisella CBW-mobiilisovelluksella. Ne toimivat kuten standardi RTU (Remote Terminal Unit), joten ne on myös helppo integroida olemassa olevaan prosessiohjaus-järjestelmään. Kummassakaan tapauksessa ei tarvita erityistä ohjelmistoa, ei ajureita asennettavaksi eikä muita ylimääräisiä veloituksellisia palveluita.

Lisäksi on saatavilla ControlByWeb-pilvipalvelu, joka tekee luonnostaan joustavasta I/O-alustasta entistäkin helpomman käytettävän ja hyödyllisemmän kuin koskaan ennen. Huomioitavaa on myös se, että pilvipalvelun käytön veloitus pohjautuu palvelun piirissä olevien laitteiden määristä, ei I/O-pisteiden (endpoint) määristä.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa