Skip to content

ControlByWeb Cloud pilvipalvelu

Etusivu » ControlByWeb » ControlByWeb Cloud pilvipalvelu

ControlByWeb pilvipalvelu helppoon datan ja laitteiden hallintaan

ControlByWeb-pilvipalvelu tekee etävalvonnasta ja usean sijainnin hallinnasta helpompaa kuin koskaan. ControlByWeb-pilviyhteensopivien laitteiden avulla voit seurata ja ohjata melkein mitä tahansa, kuten ravintolan kylmälaitteita ja niiden lämpötiloja, etäreleitä tai generaattorin polttoainesäiliöitä.

ControlByWeb-pilvipalvelu tekee heidän luonnostaan joustavasta I/O-alustastaan entistäkin helpomman käytettävän ja hyödyllisemmän kuin koskaan ennen.

ControlByWeb pilvipalvelu helppoon datan ja laitteiden hallintaan

Helppo hallinta

CBW-pilvipalvelu tekee monilaite-ympäristön etävalvonnasta ja -hallinnasta helpompaa yhden selkeän käyttöliittymän kautta.

Datan tallennus

Datan tallentaminen pilveen tekee hallinnasta helppoa ja tietojen tallennus .csv -tiedostoon tapahtuu yhdellä klikkauksella. Tallenna digitaalisten ja analogisten antureiden data ja I/O-tilat omaan tiedostoon.

Yhden salasanan todennus

Kun kaikki laitteesi ovat pilvipalvelussa, sinulla on vain yksi kirjautumistunnus, jolla voit tarkastella ja ohjata etälaitteiden tuloja ja lähtöjä. Tämä tekee hallinnasta nopeampaa ja helpompaa, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Parent-Child hierarkia

Loppukäyttäjät voivat helposti hallita eri laitesijainteja. Myös järjestelmäintegraattorit, OEM-valmistajat ja jakelijat voivat tarvittaessa hallita asiakaslaitteita. Rakennettu hallitsemaan suuria ControlByWeb-laitteiden käyttöönottoja.

MONILAITEHALLINTA

ControlByWeb-pilvipalvelu tekee monen sijainnin hallinnan paljon helpommaksi parent-child -hierarkialla. Määritä laitesijainnillisi child-tilit ja pidä tietosi järjestyksessä ja hallinnassa. Luo jopa viisi child-tiliä hallitaksesi laiteympäristöäsi sinulle järkevimmällä tavalla.

ControlByWeb pilvipalvelu

LOGIIKKA TALLENNETTU LAITTEILLE, EI PILVIPALVELUUN

ControlByWeb on aina suunnitellut I/O-laitteet tallentamaan kaikki asetukset, ohjelmoinnit ja logiikat itse laitteeseen. Tämä varmistaa, että I/O toimii riippumatta verkkoyhteydestä tai pilvikäyttöajasta. ControlByWeb-pilvipalvelu parantaa laitteiden käytettävyyttä vaarantamatta niiden luotettavuutta.

SÄÄSTÄ RAHAA LAITEKOHTAISELLA VELOITUKSELLA

Useimmat pilviratkaisut ovat todella kalliita, sillä ne veloittavat jokaisesta anturista ja kytkimestä (päätepiste-veloitus), joka on kytketty valvonta- ja ohjausjärjestelmään. ControlByWeb ei veloita päätepisteiden perusteella vaan veloitus on laitekohtainen riippumatta siinä olevien I/O-päätepisteiden määrästä. 

ControlByWeb pilvipalvelu
Monta päätepistettä kytketty yhteen X-400 kontrolleriin

Tietoturva-asiat

ControlByWeb kiinnittää erityistä huomiota tietoturvaan. He ovat luoneet pilvipalveluratkaisun, jossa on useita suojaustasoja tietojen ja verkon turvallisuuden varmistamiseksi. Itse asiassa pilvipalvelu on monille asiakkaille turvallisempi tapa hallita etälaitteita.

Suojaustasot

Kaikki tiedot pilvipalvelussa on salattu. Lisää toinen suojaustaso, jos päätät, ettet halua etälaitteen lähettävän tietoja pilvipalveluun, mutta haluat hallita niitä pilvipalvelun kautta.

Käyttäjäroolit

Anna käyttäjille pääsy tietoihin, jotka kuuluvat hänen työtehtäviin. Pidä tiedot suojattuna ja hyvin hallinnoituna käyttäjäroolien avulla: valitse joukosta järjestelmänvalvoja-, johtaja- ja operaattorirooleja hallinnointia ja tietoturvaa varten.

Sinä omistat kaiken datan!

ControlByWeb-laitteet eivät muodosta yhteyttä automaattisesti pilvipalveluun eivätkä myöskään siirrä tietoja sinne yhteyden muodostamisen jälkeen. Sinä hallitset mitä pilvipalveluun pääsee ja omistat aina kaiken datasi.

Täydellinen pari: mobiiliyhteys ja pilvipalvelu

X-400C mobiili I/O kontrolleri ja pilvipalvelu on suunniteltu toimimaan käsi kädessä. X-400C pilvipalvelun laiteveloitus on sisällytetty mobiiliyhteyden datapakettiin, joten muita kustannuksia ei tule käytettäessä pilvipalvelua X-400C kontrollerin kanssa.

Pilvipalvelussa tuetut laitteet

Pilvipalvelu tukee natiivisti ControlByWebin WiFi-tuotteita ja 4XX-sarjan tuotteita (X-400, X-408, X-410 jne.). Muut ControlByWeb-tuotteet voidaan liittää pilvipalveluun X-400 -kontrollerin kautta, joka toimii tällöin gateway-periaatteella: molemmat laitteet pitää olla samassa verkossa tai käyttää portin uudelleenohjausta.

Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Linkki valmistajan tuotesivulle

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?