Skip to content

ATOP Technologies NAT-kytkimet identtisten aliverkkojen rakentamiseen 100Mbps NAT suorituskyvyllä

NAT-kytkin on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu tuotantolinjoille tai infrastruktuurin omistajille, jotka tarvitsevat useita identtisiä aliverkkoja nopeasti vaihdettaviksi, ylläpidettäviksi ja suojatuksi.

Vaikka NAT toteutetaan tavallisesti verkkoreitityksen kautta, ATOP NSG3308 ja NSG3309 -sarjan Gigabit Ethernet kytkimissä on sisäänrakennetut NAT-toiminnot. Tämä mahdollistaa lisäkytkentätoimintojen kuten RSTP:n suorittamisen yksinkertaisemmalla topologialla. Jokainen portti voidaan konfiguroida LAN tai WAN portiksi, jolloin sisä- ja ulkoverkkojen välillä ei tarvita ylimääräistä reititintä. Ja L2-kytkimenä se on helppo konfiguroida ja se on myös nopea eli 100 Mbps NAT suorituskyky.

ATOP NSG3308 ja NSG3309 NAT-kytkimet

ATOP NSG-kytkimet ovat kompakteja 8 tai 9 porttisia NAT-kytkimiä, joissa on 6 tai 9 GbE RJ-45 porttia ja jopa 2 Gbps SFP kuituporttia. Konfiguroitavien WAN/LAN-porttien ja NAT-ominaisuuksien ansiosta sisäisten resurssien käytettävyys on täysin hallittavissa ja suojattu. Ja yhdistettynä RSTP-tukeen, verkkorenkaat voidaan asettaa sekä WAN- että LAN-puolelle täyden verkon redundanssin takaamiseksi.

Lisäksi tämän kytkinsarjan IP30-metallikotelo, ohut ja litteä muoto sekä DIN-kiskoon asennettava kotelo mahdollistavat helpon käyttöönoton vaativissa olosuhteissa. Ja koska ne ovat IEC62443-4-2 ja IEC62443-4-1 yhteensopivia, ne täyttävät sekä tuotteen tietoturvaominaisuudet että turvallisen kehityksen elinkaaren vaatimukset.

Näiden teollisuustason ominaisuuksien ansiosta NSG3308 ja NSG3309 -kytkimet ovat ihanteellisia sijoitettavaksi välityspalvelimeksi verkkojen reunaan.

Sisäänrakennettu SD-korttipaikka: Varmuuskopioi automaattisesti määritykset säännöllisesti käytettäväksi käynnistyskokoonpanona seuraavassa käynnistyksessä. Tallennetun syslogin voi myös tallentaa SD-kortille.

Virtuaalinen lähiverkko: Jaa paikallisverkot 802.1q-koodauksella parantaaksesi tietoturvaa ja verkon tehokkuutta.

Integroitu NAT: Verkon käyttöönotto on tehty yksinkertaiseksi täydellä NAT-tiloilla, mukaan lukien 1:1 NAT, Virtual NAT, IP Masquerade ja DMZ.

Pääsyoikeus: MAC/IPv4-pohjainen ACL on tuettu lähiverkon ohjaukseen.

Useita ylläpitäjiä: Useita järjestelmänvalvojatilejä luku/kirjoitus tai vain luku-oikeuksilla.

IEC62443: Tuotekehitys perustuu IEC 62443-4-1 standardiin ja on IEC 62443-4-2 standardin mukainen teollisuuden verkkoturvastandardien täyttämiseksi.

ATOP NSG3308 ja NSG3309 NAT-kytkimet

ATOP NAT-kytkinten käyttötapoja

Joustavuus konfiguroitavalla WAN/LAN-verkolla

NSG-kytkinten RJ-45 GbE -portit voidaan konfiguroida LAN- tai WAN-portteiksi. Sisäänrakennettujen NAT-toimintojen ansiosta ylimääräistä reititintä ei tarvita pääsyyn sisä- ja ulkoverkkojen välillä.

1:1 NAT

Muodosta WAN-LAN yhteys, joka alkaa molemmilta puolilta. Kullekin LAN-laitteelle osoitetaan oma IP-osoite ulkoisesta verkosta ilman, että reitittimen/yhdyskäytävän lisämäärityksiä tarvitaan ja protokollista riippumatta.

Virtuaalinen NAT

Virtuaalinen NAT yhdistää 1:1 NAT:in ja virtuaaliset reititysmekanismit. 1:1 NAT:lla jokainen ulkoinen IP kartoitetaan virtuaaliseen IP-osoitteeseen, ja tällä virtuaalisella IP-osoitteella luodaan virtuaalinen reitti LAN-palvelimien pääsyä varten.

IP-maski

NSG-kytkin voi toimia verkon välityspalvelimena, mikä mahdollistaa pääsyn eri LAN-palvelimiin yhden ulkoisen IP-osoitteen kautta eri TCP/UDP-porteilla.

DMZ

Eristä tietyt LAN-palvelimet DMZ-verkosta salliaksesi pääsyn ulkoisesta verkosta pitäen samalla sisäisen verkon suojattuna.

WAN ja LAN varmuuskopiointi

NSG-kytkimet on varustettu konfiguroitavilla WAN/LAN-porteilla. WAN-varmuuskopiointia varten integroi kytkin RSTP-renkaaseen, jossa on kaksi WAN-porttia, jotka yhdistävät kahteen eri ylöslinkkiin. Tämän seurauksena redundantti ylöslinkki ottaa haltuunsa, kun pääreititin epäonnistuu. Samanaikaisesti RSTP mahdollistaa redundantin topologian LAN-puolella verkon jatkuvuuden varmistamiseksi.

Lataa tuote-esite: ATOP NSG-sarjan NAT-kytkimet

ATOP – Teollisuusverkot ja IoT

ATOP Technologies pystyy ratkaisemaan asiakkaiden vaikeimmatkin teollisuusverkko- ja tietojenkäsittelyhaasteet niin valmiiden kuin myös räätälöityjen tuotteiden avulla. Heillä on asiantuntemusta useilta eri aloilta kuten teollisuusautomaatio, sähköasemat, älykkäät verkot, rautatiet, teollisuusverkot, IT-palvelut, öljy ja kaasu.

Lähes kolmen vuosikymmenen kokemuksella ATOP on rakentanut mainetta uuden aikakauden teollisuuden (Industry 4.0) ratkaisujen kehittämisessä ja valmistuksessa. Laaja tuotevalikoima kattaa teolliset Ethernet-kytkimet, sarjalaitepalvelimet, langattomat ratkaisut, Ethernet- ja kenttäväylä-yhdyskäytävät, mediamuuntimet, teollisuustietokoneet ja teolliset NTP-palvelimet.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: ATOP – Teollisuusverkot ja IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa