Skip to content

ATOP SE5201B sarjalaitepalvelin – Vähävirtainen langaton ratkaisu sarja-Ethernet muunnoksiin

Nykypäivän nopeasti kehittyvässä teknologiaympäristössä tehokkaan ja luotettavan viestinnän tarve teollisissa verkoissa on tärkeämpää kuin koskaan. Sarjalaitepalvelimet muodostavat sillan vanhojen sarjalaitteiden ja nykyaikaisten viestintäprotokollien välillä, mikä mahdollistaa saumattoman yhteyden ja tiedonsiirron sarjalaitteiden ja Ethernet-verkkojen välillä. Muuntamalla sarjatiedot laitteista, kuten PLC:istä, antureista ja mittareista TCP/IP-paketeiksi, jotka voidaan siirtää Ethernet-verkkojen kautta, sarjapalvelimet ja protokollayhdyskäytävät mahdollistavat erilaisten laitteiden reaaliaikaisen seurannan, kauko-ohjauksen ja keskitetyn hallinnan kaikkialla teollisuudessa. ympäristöissä. Ne varmistavat saumattoman integraation nykyaikaisiin SCADA-järjestelmiin, mikä parantaa yleistä toiminnan tehokkuutta.

ATOP SE5201B Serial to Cellular -yhdyskäytävä erottuu edukseen innovatiivisena ratkaisuna, joka on suunniteltu vastaamaan teollisuuden verkkojen kehittyviin tarpeisiin. Yksi SE5201B:n tärkeimmistä eduista on sen LTE-yhdyskäytäväominaisuus. Sisällyttämällä LTE Cat-1 yhteyden, laite mahdollistaa nopean ja saumattoman viestinnän pitkillä etäisyyksillä, eliminoi fyysisen kaapeloinnin rajoitukset ja laajentaa verkon kattavuuden etäisiin ja haastaviin paikkoihin. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas sovelluksissa, kuten öljy- ja kaasuputkien, tuulipuistojen ja miehittämättömien sähköasemien etävalvonta, joissa perinteisten langallisten yhteyksien luominen voi olla epäkäytännöllistä tai kallista.

Energiatehokkuus on toinen tärkeä kysymys suurilla teollisuuskohteilla. Hyödyntämällä LTE Cat-1:n pidennettyä lepotilaa, jolloin SE5201B:n virrankulutus voi olla alle 100 mW. Siten se säästää tehoa tarvittaviin toimintoihin. Tämä ominaisuus mahdollistaa myös sovellukset, joissa virransyöttö on rajoittava tekijä, kuten aurinkoenergiaa käytettäessä.

Tekniset tiedot

Kattava liitettävyys

 • LTE Cat 1
 • 2x LAN
 • 1x RS 232/485 sarjaportti
 • 1x DI & 1x DO I/O-liitännät

Luotettava alusta

 • Multi WAN Failover
 • Suojattu VPN ja palomuurieristys
 • IEC62443-4-2 kyberturvallisuusyhteensopivuus

Nopea käyttöönotto ja hallinta

 • ATOP NMS Management

Kompakti ja kestävä rakenne

 • Tehokas virrankulutus (<100 mW)
 • Mitat: 136 x 95 x 30 mm
 • Teollinen EMC-suojaus
 • -30°C … +75°C käyttölämpötila

Muut ominaisuudet

 • SD-paikka konfigurointia ja tallennusta varten
 • Valinnainen GPS-toiminto
 • Ajoitettu virranhallinta
 • Valmistettu Taiwanissa 5 vuoden takuulla

Toisaalta sisäänrakennettu SD-korttipaikka tarjoaa skaalautuvaa tallennustilaa toiminnallista suorituskykyä varten. Suurempien tiedostojen ja tietomäärien lisäksi se mahdollistaa helpon laiteohjelmistopäivityksen ja asetusten varmuuskopioinnin sekä tiedonvaihdon ja -siirron, mikä lisää työn tehokkuutta ja joustavuutta.

Turvatoimenpiteet ovat välttämättömiä teollisuusympäristöissä, joissa käyttötietojen eheys ja luottamuksellisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. SE5201B Serial Server tarjoaa edistyneitä suojausominaisuuksia, kuten SSL/TLS-salauksen, integroidun palomuurin, zone forwarding ja VPN:n. Erityisesti langattomissa yhteyksissä parannettu kyberturvallisuus varmistaa tietojen eheyden ja suojan luvattomalta käytöltä.

SE5201B teollisuustason suunnittelunsa ansiosta takaa luotettavan suorituskyvyn myös ankarissa ympäristöissä, joille ovat ominaisia äärimmäiset lämpötilat, kosteus ja tärinä. Kun maailma jatkaa digitaalisen muutoksen omaksumista, ATOP tarjoaa arvokkaan työkalun toimintojen optimointiin, tuottavuuden lisäämiseen sekä etävalvonnan ja -ohjauksen mahdollistamiseen monissa teollisissa sovelluksissa, mukaan lukien valmistus, energia, kuljetus ja kriittinen infrastruktuuri. Vaikka tämä uusin malli keskittyy sarjatietoihin RS-232/RS-485:n kautta, Modbus-, DNP3- ja muita alakohtaisia protokollia tukevat yhdyskäytävät ovat myös tulossa ATOP:in valikoimaan pian.

Lataa tuote-esite (pdf): ATOP SE5201B sarjalaitepalvelin

ATOP – Teollisuusverkot ja IoT

ATOP Technologies pystyy ratkaisemaan asiakkaiden vaikeimmatkin teollisuusverkko- ja tietojenkäsittelyhaasteet niin valmiiden kuin myös räätälöityjen tuotteiden avulla. Heillä on asiantuntemusta useilta eri aloilta kuten teollisuusautomaatio, sähköasemat, älykkäät verkot, rautatiet, teollisuusverkot, IT-palvelut, öljy ja kaasu.

Lähes kolmen vuosikymmenen kokemuksella ATOP on rakentanut mainetta uuden aikakauden teollisuuden (Industry 4.0) ratkaisujen kehittämisessä ja valmistuksessa. Laaja tuotevalikoima kattaa teolliset Ethernet-kytkimet, sarjalaitepalvelimet, langattomat ratkaisut, Ethernet- ja kenttäväylä-yhdyskäytävät, mediamuuntimet, teollisuustietokoneet ja teolliset NTP-palvelimet.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: ATOP – Teollisuusverkot ja IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa