Skip to content

Rimi – Latvian johtava elintarvikekauppias valitsee Aranetin langattomat CO2, lämpötila ja kosteus anturit

Parannettu ilmanlaadun seuranta tuo uuden suojakerroksen COVID-19 tartunnan leviämistä vastaan.

Asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi Rimi-myymäläketju on varustanut marketeissaan yli 120 kassa-aluetta langattomilla Aranet-antureilla, jotka mittaavat CO2-tasoa, lämpötilaa ja suhteellista kosteutta.

Rimin parannettu ilmanlaadun seuranta tuo uuden suojakerroksen COVID-19-tartunnan leviämistä vastaan. Mittauslaitteiden lisäksi Aranet tarjoaa myös tiedon tallennuksen ja hallinnan, joka ilmoittaa työntekijöille, kun ilmanvaihtoa tarvitaan parantamaan.

Rimin työntekijät voivat sitten käyttää, analysoida ja hallita tietoja havaitakseen nopeasti mahdolliset poikkeamat normeista ja säätääkseen ilmanvaihtoa, lämpötilaa tai muita parametreja tarvittaessa.

Lämpötilan, kosteuden ja CO2-pitoisuuden mittaus ja valvonta

Lue lehdistötiedote Aranetin sivuilla: The Leading Food Retailer Rimi In Latvia Chooses Aranet

Tai lataa lehdistötiedote pdf-muodossa: The Leading Food Retailer Rimi In Latvia Chooses Aranet

Aranet – Langattomat IoT anturit

Aranet valmistaa IoT-pohjaisia ympäristöolosuhteiden valvontaratkaisuja yrityksille helpottamaan reaaliaikaisen mittaustiedon keräämistä ja analysointia.

Max. 100 langatonta IoT anturia voidaan kytkeä yhtä tukiasemaa kohden ja antureiden etäisyys tukiasemasta voi olla jopa 3 km (näköetäisyys). Aranet PRO -tukiaseman mukana tulee ilmainen SensorHUB-ohjelmisto mittaustietojen keräämistä ja analysointia varten sekä järjestelmän konfigurointiin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä antaa mahdollisuuden tarkastella, analysoida ja vertailla tietoja reaaliajassa, asettaa kynnyksiä hälytyksille sekä tulostaa ja tallentaa raportteja. Ohjelmistoa voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella.

Aranet Cloud on teollisen tason ratkaisu Aranet IoT -ekosysteemin etähallintaan. Se helpottaa keskitettyä mittausta, valvontaa ja hallintaa laajamittaisessa Aranet-ympäristössä, joka ulottuu fyysisesti useisiin paikkoihin ja jossa on käytössä useita tukiasemia. Aranet Cloudin avulla voit muokata tietojasi mukautetuilla koontinäytöillä, kaavioilla ja käyttäjien hallinnalla.

Aranet tarjoaa myös API, MQTT ja SenML integrointityökalut olemassa oleviin asiakkaiden prosessin hallintajärjestelmiin.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Aranet – Langattomat IoT anturit
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa