Skip to content

Muuta vanhat tai uudet PT100, PT1000, 4-20 mA ja 0-10 VDC anturit langattomiksi Aranetin lähettimillä

Aranet valmistaa IoT-pohjaisia ympäristöolosuhteiden valvontaratkaisuja yrityksille helpottamaan reaaliaikaisen mittaustiedon keräämistä ja analysointia.

Max. 100 langatonta anturilähetintä voidaan kytkeä yhtä tukiasemaa kohden ja antureiden etäisyys tukiasemasta voi olla jopa 3 km (näköetäisyys). Aranet PRO -tukiaseman mukana tulee ilmainen SensorHUB-ohjelmisto mittaustietojen keräämistä ja analysointia varten sekä järjestelmän konfigurointiin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä antaa mahdollisuuden tarkastella, analysoida ja vertailla tietoja reaaliajassa, asettaa kynnyksiä hälytyksille sekä tulostaa ja tallentaa raportteja. Ohjelmistoa voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella.

Lämpötilan, kosteuden ja CO2-pitoisuuden mittaus ja valvonta

Mikäli tarpeena on maantieteellisesti usean kohteen ympäristöolosuhteiden valvonta tai yhdessä kohteessa tarvitaan useita Aranet-tukiasemia, kannattaa ottaa käyttöön Aranet pilvipalvelu, joka on teollisen tason ratkaisu Aranet IoT -ekosysteemin etähallintaan. Se helpottaa keskitettyä mittausta, valvontaa ja hallintaa laajamittaisessa Aranet-ympäristössä, joka ulottuu fyysisesti useisiin paikkoihin ja jossa on käytössä useita tukiasemia. Aranet pilvipalvelun avulla voit muokata tietojasi mukautetuilla koontinäytöillä, kaavioilla ja käyttäjien hallinnalla.

Aranet tarjoaa myös API, MQTT ja SenML integrointityökalut olemassa oleviin asiakkaiden prosessin hallintajärjestelmiin.

Tiedonsiirto antureiden (NODE) ja Aranet PRO -tukiaseman (BASE) välillä käyttää veloituksetonta 868 MHz:n taajuuskaistaa ja antureiden kantama tukiasemalle voi olla jopa 3 km (näköetäisyys). Anturit toimitetaan vaihdettavilla alkaliparistoilla, joiden kesto on tyypillisesti 7-10 vuotta, ja valinnaisina saatavilla litiumparistoilla, joiden kesto on enintään 12 vuotta. Pariston kesto riippuu myös käyttölämpötilasta ja mittausvälistä, joka voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia.

Aranet langattomat anturit pitkällä kantamalla ja pariston kestolla

Aranet langattomat lähettimet:

 • Mittaa: lämpötilaa (-200°C … +800°C)
 • Anturin tyyppi: kaikki PT100 anturit
 • Pariston kesto: max. 10 vuotta
 • Suojausluokka: IP68

Aranet PT100 -lähetin on helppokäyttöinen resistanssi-digitaalimuunnin, joka on optimoitu platina vastuslämpötilan ilmaisimille (RTD). Käyttökohteita ovat teollisuus- ja lääketieteelliset laitteet sekä instrumentointi. Langaton lähetin tarkkailee ilman, nesteen ja kiinteän pinnan lämpötilaa. Voidaan käyttää 2-, 3- ja 4-johdin anturiliitäntöihin.

 • Mittaa: lämpötilaa (-200°C … +800°C)
 • Anturin tyyppi: kaikki PT1000 anturit
 • Pariston kesto: max. 10 vuotta
 • Suojausluokka: IP68

Aranet PT1000 -lähetin on helppokäyttöinen resistanssi-digitaalimuunnin, joka on optimoitu platina vastuslämpötilan ilmaisimille (RTD). Käyttökohteita ovat teollisuus- ja lääketieteelliset laitteet sekä instrumentointi. Langaton lähetin tarkkailee ilman, nesteen ja kiinteän pinnan lämpötilaa. Voidaan käyttää 2-, 3- ja 4-johdin anturiliitäntöihin.

 • Mittaa: virtaa (0 … 30mA)
 • Pariston kesto: max. 7 vuotta
 • Suojausluokka: IP68

Aranet 4-20mA lähetin on paristokäyttöinen ja energiatehokas ratkaisu, joka on suunniteltu integroitavaksi minkä tahansa kolmannen osapuolen anturiin, joka käyttää mA-virtaa lähtönä. Käyttöesimerkkeinä ovat pH:n, nestetason, paineen, magneettivirran, nopeuden, kiihtyvyyden ja värähtelyn seuranta.

 • Mittaa: DC jännitettä (-32 … +32 VDC)
 • Pariston kesto: max. 7 vuotta
 • Suojausluokka: IP68

Aranet 0-10VDC lähetin on paristokäyttöinen ja energiatehokas ratkaisu, joka on suunniteltu integroitavaksi minkä tahansa kolmannen osapuolen anturiin, joka käyttää jännitettä lähtönä. Käyttöesimerkkeinä ovat pH:n, nestetason, paineen, magneettivirran, nopeuden, kiihtyvyyden ja värähtelyn seuranta.

Aranet – Langattomat IoT anturit

Aranet valmistaa IoT-pohjaisia ympäristöolosuhteiden valvontaratkaisuja yrityksille helpottamaan reaaliaikaisen mittaustiedon keräämistä ja analysointia.

Max. 100 langatonta IoT anturia voidaan kytkeä yhtä tukiasemaa kohden ja antureiden etäisyys tukiasemasta voi olla jopa 3 km (näköetäisyys). Aranet PRO -tukiaseman mukana tulee ilmainen SensorHUB-ohjelmisto mittaustietojen keräämistä ja analysointia varten sekä järjestelmän konfigurointiin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä antaa mahdollisuuden tarkastella, analysoida ja vertailla tietoja reaaliajassa, asettaa kynnyksiä hälytyksille sekä tulostaa ja tallentaa raportteja. Ohjelmistoa voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella.

Aranet Cloud on teollisen tason ratkaisu Aranet IoT -ekosysteemin etähallintaan. Se helpottaa keskitettyä mittausta, valvontaa ja hallintaa laajamittaisessa Aranet-ympäristössä, joka ulottuu fyysisesti useisiin paikkoihin ja jossa on käytössä useita tukiasemia. Aranet Cloudin avulla voit muokata tietojasi mukautetuilla koontinäytöillä, kaavioilla ja käyttäjien hallinnalla.

Aranet tarjoaa myös API, MQTT ja SenML integrointityökalut olemassa oleviin asiakkaiden prosessin hallintajärjestelmiin.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Aranet – Langattomat IoT anturit
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa