Skip to content

Aranet - Langattomat IoT anturit

IoT anturit lämpötilan, kosteuden ja CO2-pitoisuuden mittaamiseen

Aranet valmistaa IoT-pohjaisia ympäristöolosuhteiden valvontaratkaisuja yrityksille helpottamaan reaaliaikaisen mittaustiedon keräämistä ja analysointia.

Max. 100 langatonta IoT anturia voidaan kytkeä yhtä tukiasemaa kohden ja antureiden etäisyys tukiasemasta voi olla jopa 3 km (näköetäisyys). Aranet PRO -tukiaseman mukana tulee ilmainen SensorHUB-ohjelmisto mittaustietojen keräämistä ja analysointia varten sekä järjestelmän konfigurointiin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä antaa mahdollisuuden tarkastella, analysoida ja vertailla tietoja reaaliajassa, asettaa kynnyksiä hälytyksille sekä tulostaa ja tallentaa raportteja. Ohjelmistoa voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella.

Mikäli tarpeena on maantieteellisesti usean kohteen ympäristöolosuhteiden valvonta tai yhdessä kohteessa tarvitaan useita Aranet-tukiasemia, kannattaa ottaa käyttöön Aranet pilvipalvelu, joka on teollisen tason ratkaisu Aranet IoT -ekosysteemin etähallintaan. Se helpottaa keskitettyä mittausta, valvontaa ja hallintaa laajamittaisessa Aranet-ympäristössä, joka ulottuu fyysisesti useisiin paikkoihin ja jossa on käytössä useita tukiasemia. Aranet pilvipalvelun avulla voit muokata tietojasi mukautetuilla koontinäytöillä, kaavioilla ja käyttäjien hallinnalla.

Aranet tarjoaa myös API, MQTT ja SenML integrointityökalut olemassa oleviin asiakkaiden prosessin hallintajärjestelmiin.

Lue uutinen sivuillamme: Miksi Aranet? Todella ainutlaatuinen valmistaja langattomien anturien markkinoilla

Löydät Aranet-järjestelmän käyttöön liittyviä tietoja ja FAQ-osion oheisen linkin kautta: Aranet Forum

Tuotteet

Aranet-uutisia

Tietoa valmistajasta

IoT-anturit ympäristöolosuhteiden valvontaan

SAF Tehnika JSC on eurooppalainen digitaalisten mikroaalto-pohjaisten tiedonsiirtolaitteiden suunnittelija, valmistaja ja jakelija. Kaikki SAF:n tuotteet on valmistettu kokonaan Euroopassa ja niitä on käytössä yli 130 maassa. Yritys on julkisen kaupankäynnin kohteena ja se on noteerattu NASDAQ Riikassa vuodesta 2004.

SAF Tehnikalla on 20 vuoden kokemus modernin langattoman tiedonsiirtotekniikan valmistamisesta ja suunnittelusta. Heidän tietämyksensä mikroaaltotekniikoista ovat antaneet heille ainutlaatuisia taitoja ja osaamista kehittää seuraavan sukupolven teollisen IoT-ratkaisun ympäristöolosuhteiden valvontaan, nimeltään Aranet, joka on SAF Tehnika JSC:n tuotemerkki.

Linkki valmistajan sivuille: Aranet ja SAF Tehnika
Share on email
Lähetä sivu kaverille

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?