Skip to content

Aranet - Langattomat IoT anturit

IoT-anturit ympäristöolosuhteiden valvontaan

Aranet valmistaa IoT-pohjaisia ympäristöolosuhteiden valvontaratkaisuja yrityksille helpottamaan reaaliaikaisen mittaustiedon keräämistä ja analysointia.

Max. 100 langatonta IoT anturia voidaan kytkeä yhtä tukiasemaa kohden ja antureiden etäisyys tukiasemasta voi olla jopa 3 km (näköetäisyys). Aranet PRO -tukiaseman mukana tulee ilmainen SensorHUB-ohjelmisto mittaustietojen keräämistä ja analysointia varten sekä järjestelmän konfigurointiin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä antaa mahdollisuuden tarkastella, analysoida ja vertailla tietoja reaaliajassa, asettaa kynnyksiä hälytyksille sekä tulostaa ja tallentaa raportteja. Ohjelmistoa voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella.

Aranet pilvipalvelu on teollisen tason ratkaisu Aranet IoT -ekosysteemin etähallintaan. Se helpottaa keskitettyä mittausta, valvontaa ja hallintaa laajamittaisessa Aranet-ympäristössä, joka ulottuu fyysisesti useisiin paikkoihin ja jossa on käytössä useita tukiasemia. Aranet pilvipalvelun avulla voit muokata tietojasi mukautetuilla koontinäytöillä, kaavioilla ja käyttäjien hallinnalla.

Aranet tarjoaa myös API, MQTT ja SenML integrointityökalut olemassa oleviin asiakkaiden prosessin hallintajärjestelmiin.

Lue uutinen sivuillamme: Miksi Aranet? Todella ainutlaatuinen valmistaja langattomien anturien markkinoilla

Hyödyllisiä linkkejä:

  • Linkki YouTube-videoon, joka pitää sisällään kesäkuussa 2021 pidetyn Webinarin sisällön: Aranet News and Roadmap Update
  • Löydät Aranet-järjestelmän käyttöön liittyviä asioita oheisen linkin kautta: Aranet Forum

Tuotteet

Aranet-uutisia

KIEMI-hanke: Aranet4 ilmanlaadun mittausanturin signaalin kantavuusraportti

Osana Tampereen yliopiston Porin yksikön, SEINTS-tutkimusryhmän, toteuttamaa KIEMI-hanketta (2019-2021) tullaan testaamaan erilaisia kiinteistön olosuhdemittaamisen referenssijärjestelmiä aidoissa toimintaympäristöissä. Testaamisen avulla saadaan esille olemassa olevien järjestelmien kyvykkyyksiä

Tietoa valmistajasta

IoT-anturit ympäristöolosuhteiden valvontaan

SAF Tehnika JSC on eurooppalainen digitaalisten mikroaalto-pohjaisten tiedonsiirtolaitteiden suunnittelija, valmistaja ja jakelija. Kaikki SAF:n tuotteet on valmistettu kokonaan Euroopassa ja niitä on käytössä yli 130 maassa. Yritys on julkisen kaupankäynnin kohteena ja se on noteerattu NASDAQ Riikassa vuodesta 2004.

SAF Tehnikalla on 20 vuoden kokemus modernin langattoman tiedonsiirtotekniikan valmistamisesta ja suunnittelusta. Heidän tietämyksensä mikroaaltotekniikoista ovat antaneet heille ainutlaatuisia taitoja ja osaamista kehittää seuraavan sukupolven teollisen IoT-ratkaisun ympäristöolosuhteiden valvontaan, nimeltään Aranet, joka on SAF Tehnika JSC:n tuotemerkki.

Linkki valmistajan sivuille: Aranet ja SAF Tehnika
Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?