Skip to content

Aranet4 HOME ja PRO langaton anturi näytöllä sisätilan ilmanlaadun valvontaan

Aranet4 on langaton anturi, joka on suunniteltu sisätilan ilmanlaadun valvontaan – se on pieni, helppo käyttää ja ilmoittaa käyttäjälle, kun valvotut tasot huoneilmassa ovat muuttuneet epäterveellisiksi. Voit viedä tämän laitteen minne ikinä menetkin ja olet aina tietoinen ympärilläsi olevasta ilmanlaadusta. Laitteessa on myös virtaa säästävä e-mustenäyttö, joka varmistaa erittäin pitkän paristojen kestoajan.

Aranet4-anturi mittaa CO₂-pitoisuutta, lämpötilaa, suhteellista kosteutta ja ilmanpainetta.

Aranet4 HOME on tarkoitettu kuluttajille, jolloin hän voi Android tai iOS älypuhelinsovelluksen ja Bluetooth-yhteyden kautta seurata esimerkiksi makuuhuoneen mittaustuloksia älypuhelimen näytöllä.

Aranet4 PRO on suunniteltu keskitettyyn kiinteistöjen ja toimitilojen sisätilan ilmanlaadun valvontaan. Jopa 100 Aranet4 PRO -laitetta voidaan sijoittaa useaan huoneeseen kiinteistössä ja yhdistää langattomasti yhteen Aranet PRO -tukiasemaan, mikä varmistaa ilmanlaadun seurannan esimerkiksi kouluissa, hotelleissa ja konttoritiloissa. Haluttaessa tukiasema tai tukiasemat voidaan yhdistää Aranet-pilvipalveluun keskitettyä valvontaa varten.

Aranet4 PRO käyttäjä(t) voi myös ottaa käyttöön myös älypuhelinsovelluksen, jolloin hän voi seurata paikallisesti esimerkiksi oman työhuoneen mittaustuloksia älypuhelimen näytöllä ilman tukiaseman SensorHUB-ohjelmistoa tai Aranet-pilvipalvelua.

Lataa tuote-esite (pdf): Aranet4 Datasheet

CO₂-pitoisuuden mittaus ja näyttö

Aranet4 käyttää erittäin tarkkaa NDIR (Non-Dispersive Infrared) -anturitekniikkaa CO₂-mittauksiin. Laite näyttää selkeästi näytöllä tehdyt CO₂-pitoisuus mittaukset sekä numeerisessa muodossa että myös värikoodi-palkein:

VIHREÄ: Normaali taso, alle 1000ppm

KELTAINEN: Keskimääräinen taso, välillä 1000 – 1400ppm

PUNAINEN: Korkea taso, yli 1400ppm

Käyttäjä voi määritellä CO₂-pitoisuustason, jonka ylityksestä laite antaa myös äänihälytyksen.

Lataa käyttöohje (pdf): Aranet4 User Manual

Aranet – Langattomat IoT anturit

Aranet valmistaa IoT-pohjaisia ympäristöolosuhteiden valvontaratkaisuja yrityksille helpottamaan reaaliaikaisen mittaustiedon keräämistä ja analysointia.

Max. 100 langatonta IoT anturia voidaan kytkeä yhtä tukiasemaa kohden ja antureiden etäisyys tukiasemasta voi olla jopa 3 km (näköetäisyys). Aranet PRO -tukiaseman mukana tulee ilmainen SensorHUB-ohjelmisto mittaustietojen keräämistä ja analysointia varten sekä järjestelmän konfigurointiin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä antaa mahdollisuuden tarkastella, analysoida ja vertailla tietoja reaaliajassa, asettaa kynnyksiä hälytyksille sekä tulostaa ja tallentaa raportteja. Ohjelmistoa voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella.

Aranet Cloud on teollisen tason ratkaisu Aranet IoT -ekosysteemin etähallintaan. Se helpottaa keskitettyä mittausta, valvontaa ja hallintaa laajamittaisessa Aranet-ympäristössä, joka ulottuu fyysisesti useisiin paikkoihin ja jossa on käytössä useita tukiasemia. Aranet Cloudin avulla voit muokata tietojasi mukautetuilla koontinäytöillä, kaavioilla ja käyttäjien hallinnalla.

Aranet tarjoaa myös API, MQTT ja SenML integrointityökalut olemassa oleviin asiakkaiden prosessin hallintajärjestelmiin.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Aranet – Langattomat IoT anturit
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa