Skip to content

Aranet on solminut strategisen kumppanuuden sveitsiläisen LVI-laitevalmistajan Belimon kanssa

Belimo on LVI-järjestelmien maailmanlaajuinen markkinajohtaja.

Aranet on solminut strategisen kumppanuuden Belimo Italian kanssa. Belimo on maailmanlaajuinen markkinajohtaja lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien energiatehokkaaseen ohjaukseen tarkoitettujen kenttälaitteiden kehittämisessä, valmistuksessa ja myynnissä.  Aranet tarjoaa langattomia antureita ja IoT-ekosysteemiä, mikä tekee yrityksille helpoksi kerätä ja analysoida reaaliaikaista dataa. Yhdessä yritykset tarjoavat älykkäitä ratkaisuja terveellisiin, kestäviin ja toimiviin sisäympäristöihin.

Kumppanuus on käynnistetty ainutlaatuisella pilottiprojektilla Puecher Olivetti High Schoolissa Rhossa, Italiassa. Belimo ja Aranet tuotteet yhdessä valvovat sisäilman laatua, energiankulutusta ja LVI-järjestelmää. Tämä auttaa henkilökuntaa ja oppilaita ymmärtämään ja hallitsemaan ilmanlaatua koulussa ja siten edistämään terveyttä.

Lue lehdistötiedote Aranetin sivuilla: Aranet Announces Partnership with Belimo Italy

Aranet – Langattomat IoT anturit

Aranet valmistaa IoT-pohjaisia ympäristöolosuhteiden valvontaratkaisuja yrityksille helpottamaan reaaliaikaisen mittaustiedon keräämistä ja analysointia.

Max. 100 langatonta IoT anturia voidaan kytkeä yhtä tukiasemaa kohden ja antureiden etäisyys tukiasemasta voi olla jopa 3 km (näköetäisyys). Aranet PRO -tukiaseman mukana tulee ilmainen SensorHUB-ohjelmisto mittaustietojen keräämistä ja analysointia varten sekä järjestelmän konfigurointiin. Helppokäyttöinen käyttöliittymä antaa mahdollisuuden tarkastella, analysoida ja vertailla tietoja reaaliajassa, asettaa kynnyksiä hälytyksille sekä tulostaa ja tallentaa raportteja. Ohjelmistoa voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella.

Aranet Cloud on teollisen tason ratkaisu Aranet IoT -ekosysteemin etähallintaan. Se helpottaa keskitettyä mittausta, valvontaa ja hallintaa laajamittaisessa Aranet-ympäristössä, joka ulottuu fyysisesti useisiin paikkoihin ja jossa on käytössä useita tukiasemia. Aranet Cloudin avulla voit muokata tietojasi mukautetuilla koontinäytöillä, kaavioilla ja käyttäjien hallinnalla.

Aranet tarjoaa myös API, MQTT ja SenML integrointityökalut olemassa oleviin asiakkaiden prosessin hallintajärjestelmiin.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Aranet – Langattomat IoT anturit
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa