Skip to content

Perle Systems - Tietoliikenne ja teollinen IoT

Laiteverkot, palvelimet, mediamuunnokset ja IoT-yhteyslaitteet

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Laiteverkot, palvelimet, mediamuunnokset ja IoT-yhteyslaitteet

Tuotteet

Perle-uutisia

Tietoa valmistajasta

Laiteverkot, palvelimet, mediamuunnokset ja IoT-yhteyslaitteet

Vuonna 1976 perustettu kanadalainen Perle Systems suunnittelee ja valmistaa erittäin luotettavia sekä turvallisia konsoli-, pääte- ja sarjalaitepalvelimia, reitittimiä, Ethernet-kytkimiä ja mediamuuntimia.

Perle Systems on ollut osa PHOENIX CONTACT konsernia vuodesta 2016 alkaen.

Linkki valmistajan sivuille: Perle Systems
Share on email
Lähetä sivu kaverille

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?