Skip to content

Mobitron - Kuljetusten olosuhdevalvonta

Cargolog-kuljetusloggerit iskujen, kallistusten, lämpötilan ja kosteuden valvontaan sekä kuljetusreitin seurantaan.

Ota käyttöön Cargolog® Impact & Shock -kuljetusloggeri, mikäli tuotteesi altistuu kuljetuksen aikana olosuhteille, jotka voivat aiheuttaa niihin pysyviä tai piileviä vaurioita.

Vääränlaisen pakkauksen, käsittelyn tai kuljetuksen aiheuttamat vahingot ovat yleinen uhkakuva kuljetusketjussa monille yrityksille. Cargolog-kuljetusloggerin kiinnittäminen suoraan kuormaan mahdollistaa siihen kohdistuneiden iskujen, tärinän tai kallistumisen sekä ympäristöolosuhteiden valvonnan. Cargologin avulla voidaan määrittää, milloin ja miten vahinko tapahtui ja siten päättää, kuka on vastuussa vahingon korvaamisesta.

Cargolog soveltuu erityisesti arvokkaiden ja herkkien tuotteiden kuten muuntajien, tuulivoimalaitteiden ja -moottoreiden, lääketieteellisten ja elektronisten laitteiden sekä muiden herkkien tuotteiden kuljetuksen valvontaan.

Cargolog kuljetusloggerit iskujen, kallistusten, lämpötilan ja kosteuden valvontaan sekä kuljetusreitin seurantaan.
  • Pidä kontrolli itselläsi

    Seuraa ja tallenna kuljetuksen aikaisia ympäristöolosuhteita kehittyneellä kuljetuksen olosuhteiden valvontajärjestelmällä, joka antaa sinulle muista riippumattomia tietoja.

  • Minimoi riskit

    Seuraa reaaliajassa pilvipalvelussa miten tuotteitasi käsitellään ja varmista, että niitä kuljetetaan ilman vaurioita tai vähäisillä riskeillä.

  • Paranna asiakastyytyväisyyttä

    Kerää tietoja ja kehitä pakkaus- ja kuljetusmenetelmiä lisäten näin asiakastyytyväisyyttä. Jaa kuljetuksen aikaisia tietoja asiakkaille ja muille sidosryhmille suoraan järjestelmästä.

Tuotteet

Mobitron-uutisia

Tietoa valmistajasta

Cargolog iskun ja kallistuksen ilmaisimet sekä dataloggerit

Vuonna 1991 perustettu Mobitron AB on maailman johtavia tiedonkeruujärjestelmien toimittajia. Yrityksen kehittämää Cargolog®-järjestelmää käytetään havaitsemaan kuljetuksen aikaiset vauriot jo varhaisessa vaiheessa vähentäen näin kuljetusvaurioiden aiheuttamia kustannuksia eri teollisuudenaloilla kuten tuulivoima, lääketeollisuus, autoteollisuus jne.

Linkki valmistajan sivuille: Mobitron
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?