Skip to content

Sensor Net Connect IP-anturit ympäristön olosuhteiden valvontaan, LAN tai WLAN yhteydet

Lämpötilan, kosteuden ja muiden parametrien monitorointi LANin tai WLANin kautta.

Sensor Net Connect dataloggerin verkkoyhteytenä toimii joko LAN tai WLAN. Siinä on kolme 1-Wire anturiporttia lämpötilan, kosteuden, ilmanpaineen ja valoisuuden mittaamiseen sekä anturi oven valvontaan. Anturivalikoimaa voidaan laajentaa anturiporttiin liitettävällä 4-20mA ja 0-10V liitäntäyksiköllä.

Sensor Net Connect dataloggerin asennus hoituu muutamassa minuutissa ja käyttöliittymänä toimii joko ThermoScan IP -ohjelmisto PC-ympäristöön tai ThermoTrack Webserve -pilvipalvelu. Vaihtoehtoisesti se voidaan liittää asiakkaan olemassa olevaan monitorointijärjestelmään käyttäen XML-dataa tai SNMP-protokolleja.

Järjestelmä soveltuu erinomaisesti tuotanto- ja varastotilojen, kylmätilojen, laitetilojen, palvelinkeskusten ja toimistotilojen valvontaan reaaliajassa.

Tekniset tiedot

  • Tuetut verkkoliitännät: 10/100 BASE-T Ethernet tai 802.11g WLAN
  • Verkkoyhteydet: HTTP, HTTP Post, SNMP, SNMP Traps, TCP Socket, Multicast, DHCP
  • Anturiporttien määrä: 3
  • Mitat: 85.27 x 139.7 x 31.75mm
  • Paino: 200 gr
  • Virtalähde: 5V
  • Kiinnitys: magneetilla tai ruuveilla

Lataa tuote-esite (pdf): Sensor Net Connect

Käyttöliittymät

ThermoScan IP -ohjelmisto PC-ympäristöön:

Thermoscan IP on helppokäyttäinen ja kustannustehokas PC-ohjelmisto lämpötilan ja kosteuden valvontaan reaaliajassa. Valvottavien Sensor Net Connect -yksiköiden määrä on rajoittamaton, mutta ohjelma voidaan asentaa vain yhdelle koneelle. Hälytykset paikallisella summerilla, sähköpostitse ja/tai pop up -ikkunoin.

Lataa tuote-esite (pdf): ThermoScan IP

ThermoTrack Webserve -pilvipalvelu:

Thermotrack Webserve -pilvipalvelun käyttöön tarvitset vain käyttäjätunnuksen ja salasanan. Pilvipalvelu mahdollistaa kaikkien Sensor Net Connect -laitteisiin kytkettyjen antureiden mittaustulosten seurantaan (lämpötila, kosteus, ilmanpaine, valoisuus, oven aukaisu…). Pilvipalvelu on käytännöllinen ratkaisu, kun käyttäjiä on useita ja laitteita on useissa eri kohteissa. Hälytykset paikallisella summerilla, sähköpostitse, pop up -ikkunoin ja/tai tekstiviestillä.

Lataa tuote-esite (pdf): ThermoTrack Webserve -pilvipalvelu

Plug and Track – Anturit ja dataloggerit

Ranskalainen Proges Plus palvelee pk-yrityksiä ja keskisuuria yrityksiä tarjotakseen niille kasvuun tarvittavia taitoja ja tukea.

Jatkuvasti uusiutuvien, innovaatioihin ja omaan aikaansa perustuvien ratkaisujen ansiosta Proges Plus on käynyt jatkuvassa kehityksessä kolmen toiminnon luomisen leimaamana. Vuonna 1985 käynnistettiin ensimmäinen toiminta: Synoptic ERP, integroitu hallintaohjelmisto, joka on mukautettu kunkin asiakasyrityksen ja sen ainutlaatuisiin erityispiirteisiin. Vuonna 1999 oli Plug and Trackin vuoro, joka tarjosi ensimmäiset lämpötilanvalvonta- ja jäljitysjärjestelmänsä. Vuonna 2010 Blue Serve alkaa tukea yrityksiä ja kuntia IT-laitteiden hallinnassa ja ylläpidossa.

Kasvu, innovaatio, tuki: Proges Plus yhdistää kaiken tämän pitkällä aikavälillä. Asiakkaat ovat kumppaneita, joiden kanssa rakennetaan yhteistä menestystä.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Plug and Track – Anturit ja dataloggerit
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa