Skip to content

Sport-Club Freiburg käyttää Perlen hallittavia PoE kytkimiä uudella Europa-Park stadionilla

IDS-710HP-XT tarjoaa PoE-virran ja turvallisen yhteyden PTZ-kameroihin ja WLAN-tukiasemiin hajautetussa verkkoarkkitehtuurissa.

Uuden Europa-Park stadionin rakentamisen aikana Sport-Club Freiburgin valmennushenkilöstö pyysi mahdollisuutta tallentaa pelaajia harjoitusten ja live-pelien aikana syvällistä videoanalyysiä varten. Tämä olisi tehokas työkalu heidän lähestymistavassaan parantaa joukkueen ja yksilön suoritustekniikoita. Franz Schätzle, Sport-Club Freiburg e.V.:n ICT-johtaja, sai kuuden viikon ottelutauon aikana mahdollisuuden asentaa uusimman paikan päällä olevan videojärjestelmän tarpeidensa mukaan. Tämä kuuden viikon ikkuna osui myös maailmanlaajuisen toimitusketjukriisin kanssa.

Jokaisen pelikulman tallentamiseksi kamerat asennettiin kahdeksaan pylvääseen 50 metrin välein jalkapallokentän ympärille. Jokaiseen pylvääseen asennettiin kolme PTZ-kameraa, ja verkkolaitteet oli suojattu ruostumattomasta teräksestä valmistettujen koteloiden sisällä.

Perle Systems IDS-710HP hallittava teollisuus-Ethernet kytkin 10 porttia
IDS-710HP-XT hallittava PoE-kytkin

Schätzle kommentoi: ”Tarvitsimme kestäviä PoE-kytkimiä, jotka pystyvät syöttämään virtaa kameroihin ja siirtämään tallennetun materiaalin luotettavasti ydinverkon keskusanalyysijärjestelmään. Koska kytkimet asennettaisiin pylväisiin asennettujen koteloiden sisään, niiden oli oltava erittäin pieniä sekä kykeneviä sietämään lämpötilan vaihtelut ilman toimintahäiriöitä.”

Lisäksi kentän viereen, lehdistöhuoneisiin ja toimistoihin asennettiin sarja WLAN-tukiasemia, jotka mahdollistavat WLAN-verkon saatavuuden kaikille stadionin työntekijöille. PoE-kytkimiä tarvittiin niin kameroiden kuin myös WLAN-tukiasemien virransyöttöön ja luotettavan verkkoyhteyden tarjoamiseen henkilökunnalle heidän kulkiessaan stadionilla.

Schätzlen mukaan ”Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia IT-laitteiden vaatimuksesta stadionympäristössä. Verkon reunalla olevat laitteet altistuvat säännöllisesti teollisuusympäristöissä esiintyville olosuhteille, ja otamme sen huomioon tuotevalikoimassamme.”

Vaikka maailmanlaajuinen toimitusketjun kriisi haastoi Schätzlen kaikkia laitteita hankittaessa, Perle oli ainoa toimittaja, joka pystyi toimittamaan tiukat vaatimukset täyttävät PoE-kytkimet ajoissa.

IDS-710HP on täysin yhteensopiva IEEE802.3bt PoE kytkin, joka on täynnä ominaisuuksia pienen DIN-kiskoon asennettavan kotelon sisällä. Tässä 10-porttisessa Gigabit-kytkimessä on kahdeksan 100 W:n PoE-kupariporttia ja kaksi SFP-paikkaa, jotka tukevat 1G-kuitua, 2,5G-kuitua tai 10/100/1000 Mbps kuparia. Käyttölämpötila-alue -40 °C – 70 °C varmistaa jatkuvan luotettavuuden stadionympäristössä. Ja PD Reset -toiminta käynnistää tarvittaessa uudelleen siihen liitetyt kamerat ja WLAN-tukiasemat.

IDS-710 hallittavissa kytkimissä on yritystason ominaisuuksia ympäristöihin, joissa tarvitaan laajaa tietoturva-, QoS- ja verkkointegraatiotoimintoja. Niitä voidaan hallita IPv6-osoitteella ja ne tukevat kattavia hallintatoimintoja, mukaan lukien MRP (IEC62439-2), Ring-protokolla < 10 ms palautusajalle, PTP, PROFINET, Modbus TCP, VLAN hallinnan, hallinnan käyttöoikeusluettelot, salasanan vahvuusvaatimukset, RMON, N:1-portin peilaus ja paikallinen hälytysloki.

Perle IDS teollisuus Ethernet-kytkimet täyttävät käyttämiemme tuotteiden korkean käytettävyyden, korkean luotettavuuden, korkean laadun ja korkean suorituskyvyn standardit.

Lue alkuperäinen lehdistötiedote Perlen sivuilla: Sport-Club Freiburg use Perle PoE Managed Switches at New Europa-Park Stadium

Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Perle Systems on ollut osa PHOENIX CONTACT konsernia vuodesta 2016 alkaen.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa