Skip to content

Perlen IRG LTE -reitittimien avulla Greenville Electric voi täyttää asiakkaan kanssa sovitut SLA-palvelutasot

Generaattoreiden diagnostiikka, parametrit ja hälytykset välitetään päämajaan LTE:n kautta suunnittelemattomien huoltokäyntien vähentämiseksi.

Yritykset, jotka tarjoavat palvelutasosopimuksia (SLA) laitteiden ylläpitoon asiakkaiden toimipisteissä, tarvitsevat kyvyn valvoa ennakoivasti laiteparametreja, vastaanottaa huoltohälytyksiä ja suorittaa alustava diagnosointi. Tämä on ainoa tapa taata asiakastyytyväisyys ja vähentää tarvetta lähettää tarpeettomasti huoltohenkilöstöä asaiakkaan luokse.

Greenville Electric myy, asentaa ja huoltaa Cummins-generaattoreja. Greenvillen yritys- ja kuluttaja-asiakkaiden SLA-sopimuksissa määritellään käyttöaika ja vähimmäistarkastusaikataulut ajoajan ja käytön perusteella. Letkut, tuulettimet, hihnat ja muut kumiosat voivat vaurioitua ja vaatia säännöllistä vaihtoa. Jäähdytysveden taso, riittävä jäätymisenesto, letkunpidikkeet, akun lataus, öljytasot, pakojärjestelmät ja monet muut komponentit vaativat jatkuvaa valvontaa.

4G/5G LTE reitittimet ja gatewayt

Philip Leonelli (CEO) kommentoi: ”Koska komponentteja ja muuttujia on niin paljon, teemme paljon määräaikaishuoltotarkastuksia välttääksemme mahdolliset toimintahäiriöt tai seisokit. Kun Perle julkaisi IRG LTE -reitittimensä, tiesin heti, että voimme käyttää niitä vähentämään suunnittelemattomien palvelukäyntien määrää generaattoreihin liittyvistä ongelmista ilmoittavilta asiakkailta. Pitkäaikaisena Perlen mediamuunnin -asiakkaana tiesin, että heidän LTE-reitittimiensä laatu ja toiminnallisuus olisivat vertaansa vailla.

Greenville Electric sisällyttää Perle LTE -reitittimen jokaiseen uuden generaattorin asennuspaikkaan. LTE-reitittimet antavat Greenville Electricille mahdollisuuden seurata käyttöaikaparametreja kuten öljynpainetta, jäähdytysveden lämpötilaa ja akun kuntoa. Lisäksi huoltovaroitukset, hälytykset ja käyttökatkosilmoitukset lähetetään automaattisesti takaisin päämajaan LTE:n kautta. Ja koska Perle-reitittimet ovat vähävirtaisia, reittimien tehonsyöttö saadaan helposti generaattorin käynnistysakusta.

Ennen Perle LTE -reitittimien asentamista pystyimme keräämään laitetiedot vain kytkeytymällä asiakkaan paikallisverkkoon tai lähettämällä fyysisesti henkilö paikan päälle”, Leonelli sanoo. ”Olemme halunneet siirtyä pois epäluotettavista asiakasverkoista ja ottaa käyttöön oman etäkäyttötavan generaattoreihin. IRG LTE -reitittimien avulla pystyimme toteuttamaan luotettavan ja hallittavan ratkaisun, johon olemme erittäin tyytyväisiä. Järjestelmä on joustava ja täysin itsenäisesti toimiva.

Lue alkuperäinen julkaisu Perlen sivuilta: Perle IRG LTE Routers enable Greenville Electric to fulfil Service Level Agreements.

Perlen LTE-reitittimet:

 • 5G LTE, varalla 3G ja 4G
 • 4-porttinen 10/100/1000 Ethernet
 • Yhteydet 5G LTE, Ethernet, USB ja sarjaliikenne
 • RS232, RS485, releohjaus ja multi I/O liitännät
 • Saatavilla helmikuussa 2022
 • 2-porttinen tai 4-porttinen 10/100/1000 Ethernet
 • Yhteydet LTE, Wi-Fi, Ethernet, USB 3.2 ja sarjaliikenne
 • RS232, RS485, releohjaus ja multi I/O liitännät
 • IRG5500+: LTE-A PRO CAT12. 600Mbps downlink ja 150Mbps uplink
 • IRG5500: LTE-A CAT6. 300Mbps downlink ja 50Mbps uplink speeds.
 • 1-porttinen 10/100/1000 Ethernet
 • Yhteydet LTE, Ethernet, USB 3.2 ja RS232 sarjaliikenne
 • IRG5410+: LTE-A PRO CAT12. 600Mbps downlink ja 150Mbps uplink
 • IRG5410: LTE-A CAT6. 300Mbps downlink ja 50Mbps uplink
 • 4-porttinen 10/100/1000 Ethernet
 • Yhteydet LTE, Ethernet ja USB 3.2
 • IRG5140+: LTE-A PRO CAT12. 600Mbps downlink ja 150Mbps uplink

Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Perle Systems on ollut osa PHOENIX CONTACT konsernia vuodesta 2016 alkaen.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa