Skip to content

Perle Systemsin 5G reitittimet on valittu yhdeksi vuoden 2022 Industrial IoT tuotteista

IRG7440 5G reititin on palkittu poikkeuksellisesta innovaatiosta.

PRINCETON, N.J. (11. toukokuuta 2022) Perle Systems, maailmanlaajuinen edistyneiden verkkolaitteiden toimittaja, ilmoitti tänään, että IRG7440 5G -reititin on vastaanottanut IoT Evolution Worldin jakaman vuoden 2022 Industrial IoT -tuotepalkinnon. IoT Evolution World -lehden toimittajien arvioima palkinto antaa tunnustusta parhaille teollisen esineiden Internetiin toimiville tuotteille.

Minulla on ilo julkistaa, että Perlen IRG7440 5G reititin on valittu vuoden 2022 Industrial IoT tuotteeksi poikkeuksellisesta innovaatiosta johtuen.

Perle julkaisi vuonna 2021 ensimmäisen 5G-reitittimen, joka ei vaadi vuositilausta ominaisuuksien käyttämiseen, toiminnan ylläpitämiseen tai ohjelmistopäivitysten lataamiseen. Tämä reititin tarjoaa nopean, turvallisen ja luotettavan 5G-verkkoyhteyden, jossa käyttäjät tarvitsevat ensisijaisen tai vara-5G NR tai CAT20 LTE yhteyden liiketoimintakriittisille laitteille. Perle IRG7440 5G -reititin on ihanteellinen nopeisiin IoT ja M2M sovelluksiin kuten IP-kameravalvontajärjestelmiin, digitaalisiin opasteisiin ja älykkäisiin lukitusjärjestelmiin. Ja alan laajin reititysprotokollatuki (RIP, OSPF, BGP4/4+, IPv4, IPv6) yhdistettynä muihin edistyneisiin ominaisuuksiin kuten vyöhykepohjainen käytäntöpalomuuri, 2 Factor todennus ja etätodennus (RADIUS & TACACS+) takaavat tehokkaat suojausvaihtoehdot IT-verkkojen suojaamiseksi luvattomilta tai haitallisilta käyttäjiltä.

Industrial IoT Product of Year Awards -palkintoon valitut ratkaisut edustavat monipuolista innovaatiovalikoimaa, joka ohjaa useiden miljardien dollarien IoT-markkinoita nykyään. Minulla on kunnia onnitella Perle Systemsiä innovatiivisesta työstään ja erinomaisesta panoksestaan nopeasti kehittyvässä IoT-teollisuudessa.

Linkki alkuperäiseen tiedotteeseen Perlen sivuilla: Perle Routers are 2022 Industrial IoT Product of the Year

Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Perle Systems on ollut osa PHOENIX CONTACT konsernia vuodesta 2016 alkaen.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa