Skip to content

Perle Systems tuo markkinoille yritystason Edge 5G -reitittimet

IRG7440-reititin tarjoaa ensisijaisen tai vikasietoisen 5G-yhteyden ilman vuositilaus- tai lisenssimaksuja.

PRINCETON, N.J. (22. maaliskuuta 2022) Perle Systems, maailmanlaajuinen edistyneiden verkkolaitteiden toimittaja, julkistaa IRG7440 5G reitittimen ja yhdyskäytävän, joka on sertifioitu kansainväliseen käyttöön. Se on ainoa 5G-reititin, joka ei vaadi vuositilausta tai lisenssimaksuja ominaisuuksien käyttämiseen, toiminnan ylläpitämiseen tai ohjelmistopäivitysten lataamiseen. Kaikki ominaisuudet ja toiminnot sisältyvät tuotteen perushintaan ilman lisäkuluja tai -maksuja.

Perle IRG7440 5G -reititin tarjoaa nopean, turvallisen ja luotettavan 5G-verkkoyhteyden, kun käyttäjä tarvitsee ensisijaisen tai varayhteyden (5G NR tai CAT20 LTE) kriittisille laitteille. IRG7440-reititin on ihanteellinen IoT/M2M-verkkokäyttösovelluksiin kuten IP-kameravalvontajärjestelmiin, digitaalisiin opasteisiin tai IoT-tietojen Edge-käsittelyyn yhdistämällä teollisuuslaitteita, etäloggereita tai anturilaitteita.

IRG7440 5G -reititin on suunniteltu hyödyntämään matkapuhelinverkon luotettavuutta ja joustavuutta minimoimalla seisokit, vähentämällä palvelupuheluita ja tuomalla haaratoimistot ja väliaikaiset toimipaikat verkkoon muita ratkaisuja nopeammin. Perle kuitenkin tunnustaa olevansa häiriötekijä yritysluokan reititinalueella, koska se ei veloita vuositilaus- tai lisenssimaksuja.

John Feeney, Perle Systemsin operatiivinen johtaja, kommentoi: ”Perlen lähestymistapa on aina ollut luotettavien laitteistojen suunnittelu käyttämällä tunnettujen siruvalmistajien huippuluokan komponentteja. Kun lisäämme uusia ominaisuuksia ja parannamme toimintoja, olemme aina tarjonneet sen asiakkaillemme ilman lisäkustannuksia. Tämä on ollut liiketoimintamallimme ensimmäisestä päivästä lähtien.

4G LTE ja 5G reitittimet ja gatewayt

IRG7440-reititin on ihanteellinen 5G vikasietoisen ja kaistan ulkopuolisen (OoB) hallintaratkaisu, mutta se voidaan ottaa käyttöön myös 3G- tai 4G-ympäristöissä varmistaen samalla kitkattoman ja saumattoman siirtymisen 5G-verkkoon, kun nämä verkot tulevat laajemmin saataville ajan myötä. Jos langallinen linkki ei toimi, IRG7440 ylläpitää verkkoyhteyttä automaattisella siirrolla (failover) matkapuhelinverkkoon. Käyttäjä voi määritellä lukuisia vaihtoehtoja, jolloin siirrytään käyttämään automaattisesti varayhteyttä.

Laaja reititysprotokollatuki (RIP, OSPF, BGP-4, IPv4, IPv6, OpenVPN, IPSec VPN ja DHCP), integroitu vyöhykepohjainen palomuuri, 2 Factor -autentikointi ja etäautentikointi (RADIUS, TACACS+) takaavat sen, että IRG7440 integroituu saumattomasti yritystason järjestelmiin hierarkkisissa tai suurikokoisissa verkkorakenteissa valvoakseen pääsyä laitteisiin kentällä ja suojatakseen sisäisiä verkkoja luvattomilta käyttäjiltä.

16 samanaikaisen VPN-istunnon ja 3DES-salauksen ansiosta IRG7440 turvaa tietojen yksityisyyden ja turvallisen viestinnän useisiin taustajärjestelmiin. Ja ohjelmistopäivitys-prosessin päästä päähän -suojaus suojaa laitteita ei-toivotuilta haittaohjelmilta.

Nämä edistyneet reititys- ja suojausominaisuudet tekevät IRG7440 5G reitittimestä myös ihanteellisen ensisijaiseksi reititinratkaisuksi pop-up liikkeisiin tai etäkonttoreihin, joissa IT-resurssit ovat rajalliset. IRG7440 toimii 5G-reitittimenä ja neliporttisena 10/100/1000 Ethernet-kytkimenä single-box ratkaisuna, jossa on IPv4- ja IPv6-tuki sekä WAN- että LAN-puolella.

Matkapuhelinverkkojen suhteellisen alhaiset kustannukset liiketoiminnan jatkuvuuden takaamiseksi merkitsevät parempaa sijoitetun pääoman tuottoa ja skaalautuvuutta useissa kohteissa, joissa IT-resurssit ovat rajalliset. Ottamalla käyttöön Perle IRG7440 5G -reitittimen yritykset saavat käyttöönsä on-demand-verkkoyhteyden, joka on nopea asentaa, helppo hallita ja varmistaa maksimaalisen käyttöajan.

Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Perle Systems on ollut osa PHOENIX CONTACT konsernia vuodesta 2016 alkaen.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa