Skip to content

Perle julkaisi natiivin OCI Container tuen IRG5000/7000 -sarjan 4G ja 5G reitittimille

Perle Systems, maailmanlaajuinen tietoturvallisten verkkolaitteiden valmistaja, julkaisi natiivin OCI Container tuen IRG5000/7000 -sarjan reitittimille, joka perustuu  suosittuun Docker-alustaan. Tämä uusi ominaisuus on nyt saatavilla 7.2.G1 firmware -versiossa antaen asiakkaille mahdollisuuden optimoida reunalaskenta-ominaisuudet ottamalla käyttöön kevyitä sovelluksia, jotka on räätälöity ainutlaatuisiin tai kehittyviin käyttötapauksiin alhaisella viiveellä ja reaaliaikaisella reagointikyvyllä.

”Perle on aina ollut sitoutunut tarjoamaan asiakkaille edistyneimmät työkalut verkko- ja IoT-infrastruktuurin parantamiseen. Natiivi OCI Container -tuki parantaa reunalaskentaominaisuuksia, jolloin käyttäjät voivat ajaa sovelluksia lähempänä lähdettä, mikä parantaa suorituskykyä, skaalautuvuutta ja turvallisuutta.”

– John Feeney, COO Perle Systems

OCI-säilöt reunalaskentaan (edge computing)

Kun IoT-infrastruktuurit laajenevat tarjoamaan ratkaisuja eri toimialojen erilaisiin tarpeisiin, päivityksiä tarvitaan, jotta voidaan vastata valtavaan maailmanlaajuiseen kysyntään lisätä prosessointitehoa verkon reunalla. Tämä vaatii kehittyneempiä laitteita, joissa on sisäänrakennettu toiminnallisuus, jotta voidaan käsitellä ja tallentaa tietoja paikallisesti – vaikka yhteys katkeaisi – mikä vähentää matkapuhelinverkkojen kautta siirrettävän tiedon määrää.

Perlen IRG -reitittimet, joissa on natiivi tuki OCI-säilöille, antavat käyttäjille mahdollisuuden optimoida reunalaskennan prosessointiominaisuudet ottamalla käyttöön kevyitä sovelluksia, jotka on räätälöity ainutlaatuisiin tai kehittyviin käyttötapauksiin alhaisella viiveellä ja reaaliaikaisella reagointikyvyllä. Yksi tämän ratkaisun tärkeimmistä eduista on kyky ottaa käyttöön mukautettuja kolmannen osapuolen sovelluksia säilössä, joka suorittaa tehtäviä ja suorittaa älykkäitä toimintoja lähempänä lähdettä estämättä IRG-reitittimen ydintoimintoja. Tuloksena on täydellinen integraatio IRG-reitittimen ja käyttäjän kokonaisratkaisun välillä.

Dockerin popularisoimat OCI-säilöt ovat mullistaneet sovellusten luomisen, käyttöönoton, ajamisen ja hallinnan. Ne tarjoavat kevyen ja kannettavan ratkaisun, jonka avulla kehittäjät voivat pakata sovelluksia helposti kaikkiin tarvittaviin riippuvuuksiin, kokoonpanoihin ja asetuksiin sekä käyttää niitä saumattomasti eri ympäristöissä ja isäntäjärjestelmissä.

Käyttäjät saavat luotettavamman verkkoyhteyden käsittelemällä tietoja paikallisesti varmistaakseen alhaisen viiveen IoT-laitteiden välisen tiedonsiirron. Vähentynyt WAN-liikenne keventää myös muiden laskentaresurssien taakkaa – samalla kun noudatetaan yrityksen tietoturvaohjeita ja alennetaan kokonaiskustannuksia.

Perlen OCI-säilöt perustuvat Docker-alustalle ja lisäävät alkuperäiset Docker-ominaisuudet kaikkiin IRG-reitittimiin. Se tukee julkisia ja yksityisiä säilörekistereitä, kuten Docker Hub, Amazon ECR, Opencontainers, GitHub, BuildKit, Podman ja Buildah. Perlen IRG -reitittimet tarjoavat ihanteelliset puitteet kaikkien näistä rekistereistä löydettyjen tai rakennettujen sovellusten tai säilöjen tarjoamiseen, hallintaan ja suorittamiseen.

Perlen asiakkaat voivat nyt nopeasti luoda, testata ja ottaa käyttöön uusia sovelluksia haluamallaan kielellä, mukaan lukien C, C++, Go, Python ja Perl, kiitos laajasti käytetyn alustan käyttöönoton. Sovellusten koosta ja työmäärästä riippuen voit käyttää useita OCI-säilöjä samanaikaisesti.

Näitä asioita voit odottaa Perlen natiivilta OCI-säilötuelta:

  1. Eristys lisää turvallisuutta: Säilöt tarjoavat korkeatasoisen eristyksen mukautetun sovelluksen ja isäntäjärjestelmän välillä, mikä takaa valvotun ja suojatun ympäristön arvokkaille tiedoille.
  2. Siirrettävyys: Ota mukautetut sovellukset käyttöön vaivattomasti eri laitteistoalustoissa, käyttöjärjestelmissä ja ympäristöissä. OCI-säilöt tekevät sovellusten siirtämisestä kehityksestä tuotantoon helpompaa kuin koskaan.
  3. Tehokkuus: Kevyet säilöt vaativat vain vähän resursseja, joten ne ovat ihanteellisia sulautetuille ohjelmistotuotteille kuten IRG-reitittimille. Koe parannettu tehokkuus suorituskyvystä tinkimättä.
  4. Standardointi: Säilöt tarjoavat standardoidun tavan pakata ja jakaa sovelluksia. Tämä vähentää yhteensopivuusongelmien todennäköisyyttä, yksinkertaistaa ohjelmistokehitystä ja vähentää ylläpitoongelmia.
  5. Yksinkertaistettu ylläpito: Sovellusten päivittäminen ja hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Perlen natiivin OCI-säilötuen avulla voi asentaa korjaustiedostoja, tietoturvapäivityksiä ja muita muutoksia sovelluksiin, vaikuttamatta taustalla olevaan järjestelmään.
  6. Nopeampi markkinoilletuloaika: Rakenna ja ota sovelluksia käyttöön salamannopeasti, mikä parantaa markkinoilletuloaikaa ja yleistä ketteryyttä. Perlen OCI-säilöt antavat mahdollisuuden pysyä kilpailijoiden edellä.
  7. Työkalut: OCI-säilön kautta järjestelmänvalvojat voivat kerätä reitittimen tilastoja, konfiguroida yksikön ja käsitellä tietoja RESTful API:n ja Pythonin avulla.
  8. Täysi sisällyttäminen ja kustannussäästöt: OCI Container -tuki sisältyy täysin Perle IRG reitittimen perusohjelmistoon – sinun ei tarvitse ostaa lisälisenssejä tai tilata kalliita pilvipohjaisia palvelusuunnitelmia. Koe merkittäviä vuosittaisia säästöjä samalla kun nautit huipputeknologian eduista.

Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Perle Systems on ollut osa PHOENIX CONTACT konsernia vuodesta 2016 alkaen.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa