Skip to content

Clearwater County integroi Perlen konsolipalvelimet mikropalvelinkeskusten OoB hallintaan

Clearwater County, joka sijaitsee keskisessä Albertassa, Kanadassa, on valinnut Perlen IOLAN SCG konsolipalvelimet mikropalvelinkeskusten Out-of-Band (OoB) hallintaan. IOLAN-konsolipalvelimet antavat järjestelmänvalvojille mahdollisuuden etäkäyttää ja hallita kaikkia laitteita, jotka sijaitsevat useilla PoP (point-of-presence) sijaintipaikoilla eri puolilla maakuntaa osana Core Backbone Broadband Internet Plan -ohjelmaa. Tämän monivuotisen aloitteen tavoitteena on tarjota nopeat Internet-yhteydet halvemmalla suurimmalle osalle paikallisista asukkaista ja yrityksistä.

Koska tarvitaan useita PoP-pisteitä laajalla maantieteellisellä alueella, turvallinen ja kestävä menetelmä eri PoP-pisteiden etäkäyttöön ja hallintaan on kriittinen. Clearwater Countyn valitsema ratkaisu on IOLAN SCG -konsolipalvelinten käyttäminen kaistan ulkopuoliseen (OoB) hallintaan. Bradley Welygan, Clearwater Countyn IT System Administrator, sanoi: ”Käytämme niitä yhteyden muodostamiseen useisiin Point of Presence -pisteisiin koko läänissä kuitu- ja verkkolaitteiden OoB hallintaan. Jokainen IOLAN SCG hallitsee koko PoP-pistettä – tasavirtaa, vaihtovirtaa, verkkolaitteita – kaikkea, mitä tarvitsee käyttää ja hallita etänä.”

Bradley ja hänen tiiminsä voivat muodostaa yhteyden jokaiseen IOLAN SCG -konsolipalvelimeen suoraan kuituinfrastruktuurin kautta tai käyttämällä LTE-yhteyttä varayhteytenä.

Olimme käyttäneet eri valmistajaa, mutta niiden hinta per PoP-piste oli liian korkea. Toiminnallisuuden näkökulmasta Perle-tuotteet tarjoavat tarvitsemamme ratkaisun edullisemmalla hinnalla.

Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Perle Systems on ollut osa PHOENIX CONTACT konsernia vuodesta 2016 alkaen.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa