Skip to content

Perle Systems konsolipalvelimet Ciscon reitittimien, kytkimien ja palomuurien OoB-hallintaan

Konsolipalvelimet OoB-hallintaan USB, RS232 tai Ethernet hallintaporteilla.

Kun verkko on poissa käytöstä, miten verkkolaitteet palautetaan? Kaistan ulkopuolinen etäkäyttö Ciscon sarja-, USB- tai Ethernet-konsolin hallintaportteihin tarjoaa tehokkaan palautusmenetelmän. Olipa kyse laitteiden diagnosoinnista, uudelleenkäynnistyksestä, uudelleenkonfiguroinnista tai vianmäärityksestä, konsolipalvelimen avulla voidaan käyttää etäverkkolaitteita silloin, kun niitä eniten tarvitset. Tämä voidaan tehdä käyttämällä redundanttia kupari- tai kuituverkkoyhteyttä, integroitua 4G LTE mobiiliyhteyttä (vikaantumisen tuella), WiFi- tai V.92 -modeemia useille vaihtoehtoisille ja turvallisille etäkäyttömenetelmille verkon ollessa poissa käytöstä. IOLAN -konsolipalvelin poistaa myös tarpeen lähettää henkilöstöä etäisiin paikkoihin ylläpitoa tai vianhakua varten ja se parantaa tehokkuutta että myös varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.

Konsoliportit ja Ethernet -hallintaportit ovat luotettavin ja käyttövarmin tiedonsiirtoyhteys laitteiden hallintaan. Olipa kyseessä reititin, kytkin, palomuuri, puhelinvaihde, palvelin, turvalaite tai verkkotallennuslaite, RS232- ja USB-konsoliportti tai Ethernet -hallintaportti on aina toiminnassa riippumatta siitä, mitä laitteelle tapahtuu. Se on luotettava tapa selvittää, mitä tapahtuu ja se on myös nopein tapa toipua virhe- tai katkostilanteesta. Tämä minimoi lopulta verkon seisokkeihin liittyvät taloudelliset menetykset.

Tietoturvalliset konsolipalvelimet datakeskuksen ja IT-infran hallintaan
Tietoturvalliset konsolipalvelimet datakeskuksen ja IT-infran hallintaan
Perle Systems SCG modulaarinen konsolipalvelin
Konsolipalvelimet ja päätepalvelimet
Perle Systems SCR1618 konsolipalvelin ZTP (Zero Touch Provisioning) -ominaisuudella

Perle IOLAN -konsolipalvelimet ovat ihanteellisia Ciscon konsoliporttien hallintaan:

  • Kaikki Cisco-laitteet voidaan liittää IOLAN-konsolipalvelimeen yksinkertaisella suorakaapelilla (straight through). Ei tarvita muita sovittimia.
  • Sisäänrakennettu keskitetty hallintaohjelmisto yhdistää kaikki verkko- ja IT-infrastruktuurit yhteen sovellukseen ja tarjoaa turvallisen luotettavan pääsyn sekä näkyvyyden normaalitoimintojen ja kriittisten verkkohäiriöiden aikana.
  • IOLAN porttipuskurit tallentavat viestit Cisco-laitteista vianetsintää varten.
  • Etupaneelin näytön ja näppäimistön avulla käyttäjä voi määrittää IP -osoitteen suoraan ilman PC -yhteyttä. Kun oletuskokoonpano on asetettu konsolinhallintaan, IOLAN SCG käynnistyy muutamassa sekunnissa.
  • Lataa, varmuuskopioi tai palauta helposti aiemmin tallennetut konfigurointitiedostot.
  • Turvallinen hallinta kaikille laitteille, joissa on RS232 RJ45-, USB- tai Ethernet -konsolin hallintaportti
  • Kaksi 10/100/1000 Ethernet-yhteyttä jatkuvaan redundanttiin kupari- ja SFP 1G/2.5G -verkkoyhteyteen automaattisella siirrolla toiseen yhteyteen, kun ensisijainen linkki katkeaa.
  • Lisävarusteena integroitu 4G LTE Cellular (vikasietotuella), WiFi tai V.92 -modeemi useille vaihtoehtoisille etäkäyttömenetelmille verkon ollessa poissa käytöstä.
  • Edistyksellinen AAA -suojaus ja SSH/SSL -salaus, jotka vastaavat kaikkia datakeskusten vaatimustenmukaisuuskäytäntöjä saumattomalla integroinnilla nykyisiin IT- ja verkonhallintajärjestelmiin.

Lue artikkeli sivuillamme: Out-of-Band Management (OOBM): Mitä se on ja miksi sitä tarvitaan IT-infran hallinnassa?

Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Perle Systems on ollut osa PHOENIX CONTACT konsernia vuodesta 2016 alkaen.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa