Skip to content

100W PoE 802.3bt yhteensopivat Perlen teollisuus PoE kytkimet ja mediamuuntimet

Kuinka valita oikea PoE-virtalähde?

Turvakamerat ja langattomat tukiasemat (WAP) asennetaan usein paikkoihin, joissa ei ole sähköjohtoja ja pistorasioita kuten ulkoseinät, katot, valopylväät, putkistot ja kioskit. Sähkömiehen palkkaaminen johdotustöihin näissä vaikeasti saavutettavissa paikoissa ei ehkä ole toteutettavissa oleva kustannustehokas vaihtoehto. PoE -injektori tarjoaa ihanteellisen ratkaisun toimimalla PoE-virtalähteenä (PSE – Power Sourcing Equipment) liitettyihin PoE-laitteisiin (PD – Powered Device). PSE tuottaa virran ja PD hyväksyy virran. Tarve kytkeä virtaa kuluttavat IoT-laitteet kuten lämmittimellä varustetut PTZ-kamerat, rakennusten LED-valaistuksen hallintajärjestelmät ja langattomat 802.11ax/ac-tukiasemat, ovat saaneet IEEE:n ottamaan käyttöön uusia standardeja, jotka tarjoavat korkeammat tehot ja tukevat useampia PD-laitetyyppejä.

Koska PD-laitteita päivitetään uusiin malleihin, on tärkeää varmistaa, että valittuja PSE-laitteita ei tarvitse vaihtaa. Joten tässä on joitain asioita, jotka on otettava huomioon:

PoE Ethernet kytkimet
Perle IDS-710HP hallittava PoE (100W) kytkin

Vältä ei-standardeja PoE-toteutuksia

Jotkut PoE-valmistajat käyttävät omaa protokollaansa PoE tehonsyöttöön. Jos valitset tuotteen valmistajalta, jolla on oma PoE-toteutus, kyseinen tuote ei toimi minkään muun verkossa olevan standardien mukaisten tuotteiden kanssa. Yhteentoimivuuden varmistamiseksi kannattaa valita aina vain IEEE PoE -standardien mukaisia ​​tuotteita.

IEEE PoE -standardit ovat taaksepäin yhteensopivia

IEEE PoE -standardeja on kolme: 802.3af, 802.3at ja 802.3bt. On erittäin tärkeää valita sekä PD- että PSE -laitteet, jotka ovat täysin näiden standardien mukaisia laitteiden suojaamiseksi vaurioilta, verkon saatavuuden ylläpitämiseksi sekä tuotteiden ja valmistajien yhteentoimivuuden varmistamiseksi. Ja vaikka PSE-laite, jossa on vanhempi standardi, voisi täyttää tarpeesi tänään, saattaa olla sinun eduksesi ajatella pitemmällä aikavälillä. Uusin standardi, IEEE 802.3bt, on täysin taaksepäin yhteensopiva vanhempien IEEE 802.3af PoE ja IEEE 802.3at PoE+ standardien kanssa. Koska kaikkia PD-laitteita tuetaan 802.3bt alaisuudessa, PSE:n vaihtaminen PD-laitepäivitysten yhteydessä ei ole tarpeen … jos valitset 802.3bt -yhteensopivan PSE:n.

802.3bt Type 3 vs. Type 4

Monet PSE-laitteet, jotka väittävät noudattavansa 802.3bt standardia, tuottavat vain 60W PoE-tehon. Tämä tarkoittaa, että ne voivat toimia vain tyypin 1, 2 ja 3 PD-laitteiden kanssa luokissa 1–6. Täysin 802.3bt standardin mukainen PSE voi tuottaa jopa 100W PoE-tehon. Tämä tarkoittaa, että PSE toimii tyypin 1, 2, 3 ja 4 PD-laitteiden kanssa luokissa 1–8.

Single-signature ja Dual-signature

802.3bt esitteli kaksi uutta PD-topologiaa: single-signature ja dual signature. Single-signature PD-laitteet jakavat saman tunnistusallekirjoituksen, luokitteluallekirjoituksen ja ylläpitävät tehon laiteparien välillä. Tätä käytetään yleensä yhden kuormituksen sovelluksissa. Dual-signature PD-laitteissa on riippumattomat tunnistusallekirjoitukset, luokitusallekirjoitukset ja ylläpidetään tehoa jokaisessa laitepari-sarjassa. Tämä on ihanteellinen monikuormitussovelluksiin kuten lämmittimellä varustettuun valvontakameraan. Nykyään dual-signature PD-laitteiden käyttöönotto mahdollistaa 51W toimittamisen PD-laitteelle. Kuitenkin uusimmissa PD-laiteasennuksissa käytetään todennäköisesti single-signature PD-laitteita, jolloin  säästetään tuotteen kokonaiskustannuksissa ja hyödynnetään korkeampaa 71W tehoa. Käyttöönottoa suunniteltaessa on tärkeää selvittää, tukeeko valitsemasi PSE-laite single-signature PD-laitetta, dual-signature PD-laitetta vai molempia. 802.3 bt mukainen PSE-laite tukee molempia, eikä sitä tarvitse vaihtaa, koska vain PD-laitteet päivitetään uusiin malleihin.

PSE:n maksimaalinen tehonsyöttö

Mitä enemmän tehoa sinulla on, sitä enemmän voit toimittaa tehoa porttia kohden. Siksi valitsemalla PSE-laitteen, joka voi tuottaa korkeimman yhtenäistehon, vähentää se tarvetta PSE-laitteen päivittämiseen tulevaisuudessa. Jos kaikkien PD-laitteidesi tehontarve ylittää PSE-laitteen maksimi tehon, PSE-laite ei syötä tarpeeksi tehoa kaikille PD-laitteillesi. Riittämätön tehonsyöttö PD-laitteella on yleinen syy videokuvan pätkimiseen ja menetykseen sekä IP -kameran heikkoon suorituskykyyn.

PD Power Reset

On tärkeää, että PSE-laite tukee mahdollisuutta käynnistää PD-laite etäkäynnistyksellä. Monta kertaa yksinkertainen PD-laitteen virran katkaisu/palautus PSE-laitteesta, säästää huollon matkan PD-laitteen asennus-paikkaan, johon voi olla lisäksi erittäin vaikea päästä.

PoE kytkin vs. PoE mediamuunnin vs. PoE Ethernet Extender vs. PoE injektori

Liitettävien laitteiden määrä ja verkkoympäristö määrittävät suurelta osin valitsemasi PSE-laitetyypin. Jos sinun on kytkettävä useita PD-laitteita, PoE-kytkin voi tarjota jopa 100 wattia PoE tehoa useisiin liitettyihin laitteisiin tarjoamalla samalla täydelliset hallittavat tai ei-hallittavat kytkinominaisuudet. Suurimmat erot ei-hallittavan ja hallittavan PoE-kytkimen välillä ovat toiminnallisuudessa, konfiguroitavuudessa ja tietysti hintalapussa. Ei-hallittava PoE-kytkin on halvempi ja käyttöönotto on mallia plug-and-play. Hallittavan PoE-kytkimen avulla voit määrittää verkkoprotokollia ja ominaisuuksia kuten VLAN, IGMP Snooping, QoS ja paljon muuta.

Mutta entä tilanteet, joissa sinulla on etälaitteita, joiden on vastaanotettava virtaa ja dataa yli 100 metrin kupari-yhteydellä? PoE mediamuunnin toimii kuitu-kupari Ethernet-muuntimena, jossa on sisäänrakennettu PoE-injektori. Nämä PSE-alitteet tarjoavat jopa 100W PoE tehoa kahdelle liitetylle laitteelle samalla kun ne yhdistävät kupariset Ethernet-verkot kuitukaapeleihin kuten monimuoto ja yksimuoto. Jos kuitukaapelointia ei ole saatavilla tai se ei ole kohtuuhintaista, Ethernet Extenderit (Ethernet laajentimet) ovat täydellinen ratkaisu. Nämä PSE-laitteet tarjoavat jopa 30 watin PoE-tehon yhdelle tai neljälle liitetylle laitteelle, kun ne siirtävät dataa koaksiaalin tai minkä tahansa 2-johtimisen 24 AWG kierretyn parin kautta, enintään 3 km matkalla.

Jos sinun on kuitenkin kytkettävä vain yksi PD-laite enintään 100 metrin etäisyydelle, mutta sinulla ei vielä ole PoE-kytkintä, PoE Mid-Span -injektori voi olla nopein, tehokkain ja kustannustehokkain tapa lisätä PoE-mahdollisuus tavalliseen ei-PoE -verkkolinkkiin.

Perle toimittaa valikoiman 802.3 bt yhteensopivia ratkaisuja, jotka voivat tuottaa jopa 100W PoE-tehon sekä single-signature että dual-signature PD-laitteille. Täten investoinnit Perlen PSE-laitteisiin ovat turvallisia, koska niitä ei tarvitse vaihtaa, kun PD-laitteita päivitetään.

Linkit Perlen sivuille:

Ethernet-kytkimet sisäänrakennetulla PoE-injektorilla. Nämä PSE-laitteet tarjoavat jopa 100W PoE-tehon useille liitetyille laitteille ja tarjoavat samalla täydet hallittavat tai ei-hallittavat kytkinominaisuudet.

 • Max. 8 x 10/100/1000 RJ45 PoE portti
 • 4 …100W PoE-tehonsyöttö
 • 802.3bt, 802.3at ja 802.3af yhteensopivat
 • Tukee luokkien 1 – 8 PD-laitteita ja tyyppejä 1, 2, 3 ja 4
 • Tukee single-signature tai dual-signature PD-laitteita
 • PoE-laitteiden etäbuuttaus
 • Käyttölämpötila-alue: -40C … +75C

Kuitu-kupari mediamuuntimet, joissa on sisäänrakennettu PoE-injektori. Nämä PSE-laitteet tarjoavat jopa 100W PoE-tehon kahdelle liitetylle laitteelle samalla kun ne yhdistävät kupariset Ethernet-verkot kuitukaapeleihin kuten monimuoto, yksimuoto tai yksisäikeinen kuitu.

 • Max. 2 x 10/100/1000 RJ45 PoE portti
 • 4 …100W PoE-tehonsyöttö
 • 802.3bt, 802.3at ja 802.3af yhteensopivat
 • Tukee luokkien 1 – 8 PD-laitteita ja tyyppejä 1, 2, 3 ja 4
 • Tukee single-signature tai dual-signature PD-laitteita
 • PoE-laitteiden etäbuuttaus
 • Käyttölämpötila-alue -40C … +75C

Perle Systems - Tietoliikenne ja teollinen IoT

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai valvottava ja ohjattava verkossa olevia laitteita etänä.

Perle Systems on kasvattanut liiketoimintojaan vuodesta 1976 alkaen keskittymällä tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa verkkolaitteiden, niiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden kehittämiseen ja siten vastaamaan eri toimialojen muuttuneita tarpeita. Perlen tuotteilla on korkeat MTBF-arvot ja ne on valmistettu luotettavista komponenteista, jotka kestävät ankaria ympäristöjä ja jotka toimivat saumattomasti yhteen verkkoarkkitehtuurin kanssa.

Perlen asiakkaiden joukossa on monia maailman tunnetuimpia nimiä kuten Siemens, Fujitsu, GE, Lockheed Martin, Ticketmaster, Kennedy Space Center, HP, Marriott International, Heinz, Tesco, Telefonica ja Orange.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Perle Systems – Tietoliikenne ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa